díky za rady
vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění
zdravím, zakoupil jsem si verzi tuneupu 2011, ale sama se mi spouští po spuštění, aniž bych oto měl zájem. Díval jsem se že je tam něco jako live konfigurace ( což běží pořád ) - ale tu mám vyplou a ani zapínat nechci, ale ještě bych chtěl vypnout ten tune up po spuštění Pc. Mám win Xp SP3. Když jsem se díval v tuneupu do manageru po spuštění, tak tam tune up nebyl ( je to logický, přece si ho tam samy vývojáři nebudou dávat). Dále jsem do příkarového řádku zadal msconfig a pak se podíval do záložky po spuštění a opět tam vůbec nic o tuneupu nebylo
. Nevíte tedy někdo kde nebo jak mu zabrátit po spuštění ??
díky za rady
díky za rady
- zombux
- Odborník PCT

Re: vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění
kdybys ten nesmysl odinstaloval, udělal bys líp...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nato sem se neptal jak to odinstalovat !!!
- rbclass
- Žlutá karta

-
staci vyput servis stym suvisiaci..ale nerozumiem naco by si to vypinal,kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
- zombux
- Odborník PCT

aha, a jak, žeby zázračné perpetuum mobile?rbclass píše:kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
ignorelist: kremrole a dezoláti
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jenže v těch procesech tam není ani nic tomu podobný, a jak jsem psal live konfiguraci mám vyplou...
- Maxtor
- Začátečník

-
A co se ti na nem jako spousti.. TuneUp ma pouze dve sluzby na sbirani info pro defrag apod.. ale jinak se nijak nespousti..
Pokud mas dole ikonu ktera najizdi pri bootu staci vypnout Live Optimalizaci a One-Clisk.. prave te haze na listu stavovy ikony..
Pokud mas dole ikonu ktera najizdi pri bootu staci vypnout Live Optimalizaci a One-Clisk.. prave te haze na listu stavovy ikony..
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak byla verze 2009 tak tu jsem si pustil jen když jsem potřeboval, ale te´da co jsem koupil tu 2011 tak se mi spouší po zapnutí Pc a to mi vadí. Já tune up nepoužívám na 100% ale používám jen určitý věci a prot nechci aby mi to nabíhalo při zapnutí PC = neřídilo celej Pc
- Maxtor
- Začátečník

-
Nevim kde hledas problem.. TuneUp ma propracovanejsi Defrag ke kteremu patri jedna sluzba.. druha informuje Live myslim.. v kazdem pripade by mely tyhle dve bezet.. zadny TuneUp se ale nezapina.. jestli vidis ikony v tray, nebo mas nejak jinak nastaveny autorun, tak to vypni ne..
Aktivni je TuneUp pouze v pripade Live a One-Click.. jinak ne..
Aktivni je TuneUp pouze v pripade Live a One-Click.. jinak ne..
- rbclass
- Žlutá karta

-
priraduje vyssiu prioritu programom,hram na ktorych prave pracujes..ostatnym programom prioritu znizi ..klasikazombux píše:aha, a jak, žeby zázračné perpetuum mobile?rbclass píše:kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
k tej ikone..nastav si aby sa ti nezobrazovala..vypni si live optim. a zrus planova..
potom sa ti uz nic nebude spustat
- Alfajk
- Začátečník

-
sam tuneup mam,vsechno zapnuty(to cisteni a pravidelna defragmentace ma neco do sebe) vcetne live optimalizace a zadnej "extra vykon navic" to neprinasi,sice to fyzicky zvysi prioritu pro zrovna bezici(potrebnou) aplikaci,ale s dostatecnym HW vubec nepoznas rozdil...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm evidentně nechápete oco mi de a odpovedi typu, že je to k ničemu, a že to nepomáhá tak nebudu poslouhat, na nic takového jsem se neptal !
- rbclass
- Žlutá karta

-
zrejme necitas
nastav si aby sa ti nezobrazovala..vypni si live optim. a zrus planova..
potom sa ti uz nic nebude spustat