vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění

Příspěvek od p0w3r_ »

zdravím, zakoupil jsem si verzi tuneupu 2011, ale sama se mi spouští po spuštění, aniž bych oto měl zájem. Díval jsem se že je tam něco jako live konfigurace ( což běží pořád ) - ale tu mám vyplou a ani zapínat nechci, ale ještě bych chtěl vypnout ten tune up po spuštění Pc. Mám win Xp SP3. Když jsem se díval v tuneupu do manageru po spuštění, tak tam tune up nebyl ( je to logický, přece si ho tam samy vývojáři nebudou dávat). Dále jsem do příkarového řádku zadal msconfig a pak se podíval do záložky po spuštění a opět tam vůbec nic o tuneupu nebylo :(. Nevíte tedy někdo kde nebo jak mu zabrátit po spuštění ??

díky za rady
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: vypnutí TUNEUPu 2011 po spuštění

Příspěvek od zombux »

kdybys ten nesmysl odinstaloval, udělal bys líp...
ignorelist: kremrole a dezoláti
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

nato sem se neptal jak to odinstalovat !!!
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

staci vyput servis stym suvisiaci..ale nerozumiem naco by si to vypinal,kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

rbclass píše:kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
aha, a jak, žeby zázračné perpetuum mobile?
ignorelist: kremrole a dezoláti
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

jenže v těch procesech tam není ani nic tomu podobný, a jak jsem psal live konfiguraci mám vyplou...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

A co se ti na nem jako spousti.. TuneUp ma pouze dve sluzby na sbirani info pro defrag apod.. ale jinak se nijak nespousti..
Pokud mas dole ikonu ktera najizdi pri bootu staci vypnout Live Optimalizaci a One-Clisk.. prave te haze na listu stavovy ikony..
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

jak byla verze 2009 tak tu jsem si pustil jen když jsem potřeboval, ale te´da co jsem koupil tu 2011 tak se mi spouší po zapnutí Pc a to mi vadí. Já tune up nepoužívám na 100% ale používám jen určitý věci a prot nechci aby mi to nabíhalo při zapnutí PC = neřídilo celej Pc
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nevim kde hledas problem.. TuneUp ma propracovanejsi Defrag ke kteremu patri jedna sluzba.. druha informuje Live myslim.. v kazdem pripade by mely tyhle dve bezet.. zadny TuneUp se ale nezapina.. jestli vidis ikony v tray, nebo mas nejak jinak nastaveny autorun, tak to vypni ne..
Aktivni je TuneUp pouze v pripade Live a One-Click.. jinak ne..
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

zombux píše:
rbclass píše:kedze ti to zrychluje comp(live optimalizacia) a nemusis sa uz starat ani o cistenie kedze ti to cisti samo po par dnoch atd..
aha, a jak, žeby zázračné perpetuum mobile?
priraduje vyssiu prioritu programom,hram na ktorych prave pracujes..ostatnym programom prioritu znizi ..klasika

k tej ikone..nastav si aby sa ti nezobrazovala..vypni si live optim. a zrus planova..
potom sa ti uz nic nebude spustat
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

sam tuneup mam,vsechno zapnuty(to cisteni a pravidelna defragmentace ma neco do sebe) vcetne live optimalizace a zadnej "extra vykon navic" to neprinasi,sice to fyzicky zvysi prioritu pro zrovna bezici(potrebnou) aplikaci,ale s dostatecnym HW vubec nepoznas rozdil...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
p0w3r_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p0w3r_ »

hm evidentně nechápete oco mi de a odpovedi typu, že je to k ničemu, a že to nepomáhá tak nebudu poslouhat, na nic takového jsem se neptal !
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

zrejme necitas :)
nastav si aby sa ti nezobrazovala..vypni si live optim. a zrus planova..
potom sa ti uz nic nebude spustat
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“