Koupil jsem jetou desku RAMPAGE 2 EXTREME
a u níá je ta asusácká zvukovka.
win 7 64 bit jí sami naistalujou ovladac a ze zadních konektorů nejde zvuk, z předních jo, ikdyž tam je trochu rušenej, ale to bude skříní, je to obyč za litr....
při pokusu dát jí ovladače z asusu píšou chybu, že nemám odpovídající HW
Co s tím. Díky za radu
Supreme FX II nejdou zadní výstupy
Moderátor: CageJ
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Supreme FX II nejdou zadní výstupy
Máš tu zvukovou kartu v horním slotu? V jiných nefunguje.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám, jinam snad ani nejde....
systém jí detekuje, dá jí ovladače a já jí jiný nejsem schopný dát....
Zjistil jjsem, že k desce patří jiná(snad by to tak vadit nemělo) tahle je ze striker 2 rampage, když stáhnu ovladače, tak mě to hodí chybu, že soubory ovladače nepodporují HW nastalovaný v mém počítači
Divný je, že výstup ve předu funguje, na zadní je v ovládacích panelech navolenej jen digitání(používám klas. analog) a analog tam nikde nejde povolit
systém jí detekuje, dá jí ovladače a já jí jiný nejsem schopný dát....
Zjistil jjsem, že k desce patří jiná(snad by to tak vadit nemělo) tahle je ze striker 2 rampage, když stáhnu ovladače, tak mě to hodí chybu, že soubory ovladače nepodporují HW nastalovaný v mém počítači
Divný je, že výstup ve předu funguje, na zadní je v ovládacích panelech navolenej jen digitání(používám klas. analog) a analog tam nikde nejde povolit
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm takže jsem sehnal druhou a problém je stejný, poradí někdo?