vytvoření avi z tv vysílání...

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

vytvoření avi z tv vysílání...

Příspěvek od Václav Sedlář »

Dobrý den, mám dotaz:

potřeboval bych něco, do čeho bych připojil kabel od satelitu (cinch,scart) a ta věc by dokázala tento tv nahrávat a vytvořit např. avi soubor, který by poslala přes lan do mého nasu....existuje něco takového jednoduchého? A jestli jo, jak se tomu říká? Děkuji....

P.S.: když to zjednoduším-potřebuji někdy něco nahrát z TV a to uložit na disk, případně do notebooku a tak...jediný co mě zatím napadlo je recorder s hdd, jenže ten je drahý a hlavně to nepošle na síť, ale musel bych to dát na dvd-rw a z toho to hodit do PC...což je blbé....
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: vytvoření avi z tv vysílání...

Příspěvek od Butch »

No ja mam torzo NB na nahravani z TV a ten nb je na siti normalne kabelem pichlej na router. Je to vlastne jen spodek NB bez displaye pichlej pak na plazmu pres HDMI.

Ma do sebe strcenej http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=75398
pres W7 a jejich media center se da skvele nahravat vcetne naprogramovani nahravani. Pak uz staci jen na pc/nb tu slozku kam se to nahrava nasdilet.
A pokud mas na svym nb taky W7, tak ti to normalne ty soubory prehraje.

Co se tyce Avi, tak k tomu je i dalsi sw ktery jsem nikdy nepouzival a musel by jsi se podivat nekde na net do specifikace jestli umi i avi. Ja jel vzdy pres media center.

To jsou moje zkusenosti s digitalni tv a pokud chces satelitni, podle me by ti melo stacit neco jako je tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=94660

Ale taky radsi mrkni nekam na recenzi jestli umi ukladat do formatu ktery potrebujes.

Je jasne ze je to trochu jine reseni nez poptavas, ale treba neco z toho vyuzijes nebo to nakonec udelas jinak nez jsi chtel :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nahrávku pořídíš jak píše Butch a pro konverzi nahrávek z media centeru (ve windows 7) do avi (divx) používám MCE Buddy (nebo tak nějak se jmenuje)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

ok, zapomněl jsem napsat že potřebuji jednoduchost (a levnost, nic extra nepotřebuju)...bude to ovládat mamka (např. když nahrává nějaký dokument, který potřebuje pustit druhý den ve škole atd...)....myslel jsem něco s DO, co já jednou nakonfiguruju (cesta k úložišti apod...) a ona pak už je bude mačka DO...

Ještě můžu udělat ústupek že to nebude na síť, ale na flashku apod....

Mám totiž doma nas server a multimediální centrum, které přehrává avi z nasu na tv v obýváku...a teď něco podobného aby šlo opačně no....

edit2: vstupy buď cicnh, nebo scart...mám totiž satelit digi tv, takže nemůžu napojit satelit přímo...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“