Textury mají nízké rozlišení, ale jsou unikátní, prakticky nikde se nic neopakuje..proto zabírají tolik místa.
A když se člověk na ty textury zblízka nezaměřuje, tak hra vypadá parádně, jak oživlej concept art.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tato hra ma fakt revolucny engine..to megatexture je nevidane..neviem ako to spravili,ale nenajdete v hre rovnake miesto..alebo zeby sa nieco opakovalo..
vid tieto schody..kazdy iny..a tak je to so vsetkym http://img833.imageshack.us/img833/764/ ... 540067.jpg
Trufam si napisat,ze ak by Rage malo Hires textury,tak je to najlepsie vypadajuca hra
kotas píše:
Zpět ke hratelnosti..nebyl jsem od rána doma, dnes jsem hrál jen chvíli ráno. Teď přijdu domů, zapnu STEAM a RAGE se mi aktualizuje, ale z mým pomalým netem to bude trvat . Doufám, že se nebude pak nějak "hádat" z tím configem, kde mi hra jede plynule. Chci to spustit rovnou s tím patchem..
ahoj, kde jsi hru kupoval? na steamu neni k zakoupeni. na Xzone je. Chapu to tak, ze kdyz si hru koupim v Xzone a zadam "cd key" do steamu, tak se my hra se Steamem spáruje a budu již instalovat, aktualizovat přes Steam?
Frky píše:Jak to běhá na starších kartách? dejme tomu od 8800 Gt po 4870 a gtx 260.... Hrál to takhle někdo?:-)
Na mý 9600Gt 1680x1050 2aa 4af 30-60fps. Kein problem. V tom vidim největší přínos tohodle enginu (a konzolovejch enginů vůbec, protože poslední pořádnej pc engine měl Crysis), nemám pořád důvod upgradovat.
Frky píše:Jak to běhá na starších kartách? dejme tomu od 8800 Gt po 4870 a gtx 260.... Hrál to takhle někdo?:-)
Na mý 9600Gt 1680x1050 2aa 4af 30-60fps. Kein problem. V tom vidim největší přínos tohodle enginu (a konzolovejch enginů vůbec, protože poslední pořádnej pc engine měl Crysis), nemám pořád důvod upgradovat.
Prosím o radu, hra mi i po nainstalování patche pořádně nejde, seká se po chvílích třeba na 5 vteřin i déle, pak zase chvíli jede, prostě bída. Zkoušel jsem třeba měnit rozlišení, ale to nemělo žádný vliv. Moc se v tom nevyznám, četl jsem něco o nastavení konfiguračních souborů, ale nevím jak se to přesně dělá, mohl by mi to tu někdo polopaticky vysvětlit a poradit, díky moc. Jinak mám starší počítač C2D E6800 3.0 Ghz, 4 Gb Ram 800 Mhz a Radeona 5850, myslím, že by to ale mělo běžet i na takovým compu bez problémů.
Dík
_DAVE_ píše:Stejné zkušenosti. 9600GT@8800GT v 1440x900 to má 60fps i s FSAA.
Za tahle info taky díky. Přemýšlim, že bych si hru pořídil. Protože BF3 letos reálně nevidim, nemám na to patřiičně silný a softwareově vybavený stroj .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
zaxxon píše:Prosím o radu, hra mi i po nainstalování patche pořádně nejde, seká se po chvílích třeba na 5 vteřin i déle, pak zase chvíli jede, prostě bída. Zkoušel jsem třeba měnit rozlišení, ale to nemělo žádný vliv. Moc se v tom nevyznám, četl jsem něco o nastavení konfiguračních souborů, ale nevím jak se to přesně dělá, mohl by mi to tu někdo polopaticky vysvětlit a poradit, díky moc. Jinak mám starší počítač C2D E6800 3.0 Ghz, 4 Gb Ram 800 Mhz a Radeona 5850, myslím, že by to ale mělo běžet i na takovým compu bez problémů.
Dík
zaxxon píše:Prosím o radu, hra mi i po nainstalování patche pořádně nejde, seká se po chvílích třeba na 5 vteřin i déle, pak zase chvíli jede, prostě bída. Zkoušel jsem třeba měnit rozlišení, ale to nemělo žádný vliv. Moc se v tom nevyznám, četl jsem něco o nastavení konfiguračních souborů, ale nevím jak se to přesně dělá, mohl by mi to tu někdo polopaticky vysvětlit a poradit, díky moc. Jinak mám starší počítač C2D E6800 3.0 Ghz, 4 Gb Ram 800 Mhz a Radeona 5850, myslím, že by to ale mělo běžet i na takovým compu bez problémů.
Dík
Rage + oficial update, ovladace na grafiku 10.11 preview V2, a to nejdulezitejsi, co pomohlo zatim nejvic mne je parametr +jobs_numThreads 0 (vytvor si zastupce a spust ho s timhle parametrem), potom by melo zmizet to zasekavani na nekolik vterin.. Ja mel stejnej problem u 4850 s kterou to nejelo snad nikomu a tendle prikaz to zatim celkem poresil... V XP mi to teda porad nejak blbne, ale v 7kach to jelo slusne (hral sem ale zatim asi jen 10 min). Jinak konf. C2D@3ghz, 4850 1GB, 4GB ram. FPS 45-60 s nejakym slusnym cfg a 4 AA. Kdyz uz se to vsecko nacte tak to tech 60fps drzi skoro porad.. Ta optimalizace je slusna.. Hra vypada dobre, kdyz clovek nezkouma moc textury.. Proste je to jiny nez ostatni hry a to je super..
Rage + oficial update, ovladace na grafiku 10.11 preview V2, a to nejdulezitejsi, co pomohlo zatim nejvic mne je parametr +jobs_numThreads 0 (vytvor si zastupce a spust ho s timhle parametrem), potom by melo zmizet to zasekavani na nekolik vterin.. Ja mel stejnej problem u 4850 s kterou to nejelo snad nikomu a tendle prikaz to zatim celkem poresil... V XP mi to teda porad nejak blbne, ale v 7kach to jelo slusne (hral sem ale zatim asi jen 10 min). Jinak konf. C2D@3ghz, 4850 1GB, 4GB ram. FPS 45-60 s nejakym slusnym cfg a 4 AA. Kdyz uz se to vsecko nacte tak to tech 60fps drzi skoro porad.. Ta optimalizace je slusna.. Hra vypada dobre, kdyz clovek nezkouma moc textury.. Proste je to jiny nez ostatni hry a to je super..[/quote]
Ty ovladače jsem zkoušel a je to snad horší než s těma rage performance, ale popiš mi prosím tě, jakýho zástupce si mám vytvořit - spouštěcího souboru? A jak ho s pustit s tím parametrem jak píšeš? Popiš mi to trochu primitivně pls, nevím jak se to dělá. Dík