Chybejici BootMGR

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Irien
Nováček
Nováček

Chybejici BootMGR

Příspěvek od Irien »

Zdravim,
potreboval bych poradit s mensim problemem. Dnes jsem si prinesl domu novy SSD disk a zapojil jsem ho spolecne se starym diskem na kterem byly WinXP. Pri prvnim spusteni jsem na nej hodil cistou instalacku Win 7, takze mi pri zapnuti pocitace zacala vyskakovat tabulka s vyberem OS.

Vsechno bylo v pohode, dokud jsem stary XP disk nechtel zformatovat, pokud ho odpojim, nebo nastavim jako neaktivni, tak mi zacne vyskakovat chybovka, ze chybí BootMGR. A zatim zadne z bezne pouzivanych reseni nepomaha. Nesetkal se nekdo s podobnym problemem?
CPU: AMD Phenom II X4 955 | MB: Gigabyte 870A-USB3 | RAM: Transcend 1x4GB 1333 DDR3 | HDD: WD 320GB + SSD Kingston V100 64GB
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Re: Chybejici BootMGR

Příspěvek od van Bellen »

musis si nastavit na novom disku aktivnu particiu..napr s tymto

http://www.ntfs.com/boot-disk-win.htm

urobi ti to bootovacie usb/cd
Irien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Irien »

Aktivni partition uz jsem si nastavil pres cmd. Ten programek by mozna pomoh, jen by to chtelo plnou verzi .)
CPU: AMD Phenom II X4 955 | MB: Gigabyte 870A-USB3 | RAM: Transcend 1x4GB 1333 DDR3 | HDD: WD 320GB + SSD Kingston V100 64GB
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

10 dni trial by malo stacit :)
Irien
Nováček
Nováček

Příspěvek od Irien »

Ono by neslo ani tak o tech 10 dni, spis o to, ze clovek nemuze pracovat se soubory, ktere jsou vetsi nez 32kB .)
Jinak problem jsem nakonec vyresil tak, ze jsem z instalacky winu vzal soubor bootmgr a proste jsem ho nakopiroval 1x na C:cko a 1x do slozky win a ono se to rozjelo.
... cert vem programy i prikazovy radek, zlaty ctrl+c .D
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“