Z68X-UD3P-B3 vs Z68X-UD3-B3 pro 2500K

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
pesek_no
Nováček
Nováček

Z68X-UD3P-B3 vs Z68X-UD3-B3 pro 2500K

Příspěvek od pesek_no »

Zdravim panove ,

mel bych prosbu o radu ci konzultaci. Budu skladat nove PC s i5 2500K a rad bych zkusil moznosti taktovani ktere i5 nabizi :)

Nicmene stale neivm jak s deskou. Je mi jasne, ze to musi byt Z68. Vim, ze vsichni doporucuji asuse P8Z68-V PRO, nicemne v me aktualni financni situaci se mi nechce davatza desku pres 3K. Takze se nabizeji Gigabyte. Nasel jsem 2 favority a to Z68X-UD3P-B3 a Z68X-UD3-B3 nimcne, krom toho ze deska je o cca 500 drazshi jsem nedokazal identifikovat rozdily :)

Asi bych mel rict, ze kdyz uvazuju o OC, tak ne pres 4000 mhz. Myslim, ze ani pak uz nema vyuziti. Nekdy jsem zahledl, ze nekdo psal, ze pro potreby OC je potreba mit UD3P, ale duvod jsem nedokazal zjistit :(

Tedy dokazete mi poradit, pripadne i jinou desku , ktera by byla rekneme idealne do 3K a byla schopna dostat 2500K na stabilnich 4K.

Diky za rady a tipy
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Z68X-UD3P-B3 vs Z68X-UD3-B3 pro 2500K

Příspěvek od Hladis »

A to jsi slysel kde ze to musi byt jen Z68 ? :? PRO verze je jen pokud bys uvazoval o SLI. Na 4GHz ti to da i ta nejlevnejsi deska. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87741 tahle ti poslouzi bohate.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“