Zdravím,
již léta se snažím udržovat evidenci svojí filmové sbírky, pravidelně kontroluji vývoj různých k tomu určených aplikací, ale stále nedokážu najít sw, který by plně vyhovoval. V průběhu posledních let jsem vyzkoušel minimálně 10 programů, další desítky vygoogloval, ale pořád tak nějak nevím. Přijde mi, že většina těch programů (i placených) jsou poloamatérské slátaniny, jejihž aktivní vývoj se zastavil pár měsíců po vydání první verze.
Máte nějakou zkušenost s něčím, co by se dalo doporučit? Moje priority jsou bezchybný import/export (používám databázi na androidím telefonu v Movielicious), scripty na tahaní dat z českých serverů a rozumné ovládání.
V současnosti jedu na stařičkým ANT movie catalog, jehož vývoj se zastavil pravděpodobně někde v době ledové, nicméně má funkční import/export a jeho formát je široce podporován (takže se dá předpokládat, že až budu někam migrovat, tak by tu měl být menší problém než u konkurence), ale rozhodně s ním spokojen nejsem.
Program na evidenci filmové sbírky
- rozenhajm
- Nováček

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Program na evidenci filmové sbírky
SeznamDVD 2011 ?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- rozenhajm
- Nováček

-
Tenhle program vypadá poměrně použitelně, bohužel nemá import existující databáze z jinýho programu (což je btw featura, na kterou jsem zatím narazil u KAŽDÉHO podobného programu), stejně tak nemá další aplikací použitelný export, takže bohužel, nepoužitelné v mém případě 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neni problem napsat vyvojari na forum a muze se s tebou na to podivat...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530