Problém s HD programy

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
winkja
Začátečník
Začátečník

Problém s HD programy

Příspěvek od winkja »

Zdravičko, měl bych problém.
Koupil jsem si tuto TV http://www.alza.cz/37-lg-37lv4500-d233305.htm , jsem s ni nadmíru spokojen, ALE když chci pustit programy v HD (nova, čt, prima) tak mi na obrazovce se objeví jen značka LG a "žádný modul CI" ... podle popisu produktu by ale HD programy neměla mít problém...
tak jsem zmaten....?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s HD programy

Příspěvek od wallot »

to mas od UPC bez setopboxu?
abys naladil digitalni programy vcetne HD potrebujes nasledujici kartu - http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-moduly.htm

je to jednorazova cena. Lica je servisni firma pro UPC a nejprve si overuji ze jsi zakaznikem UPC a pak ti poslou modul + kartu. je to jednorazovy poplatek

provozuji pres pul roku bez problemu ve svem panasonicu

bez karty potrebujes setopbox coz v pripade HD boxu je 150.- mesicne
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
winkja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od winkja »

tak to je ale pak zajímavé, matka ma ve vedlejším pokoji philipsa ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000012D7 ) a HDčka ji jedou i bez STB.
Máme doma i settopboxy, akorad že ony mají na vystupu pouze SCART a to se bojim že po dopravení dat do TV by přes analogovy scart už HD moc HD nebylo :-D
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

co je zajimave?
bez CA modulu s kartou ti NEPOJEDE UPC digitalni TV

Odklud vubec mas TV? vzduch? jinak kabelovka nez UPC?

dokud nepopises co presne mas bdue se tu jen spekulovat a niceho se nedoberes
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
winkja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od winkja »

oh, pardon zapomněl jsem úplně... máme kabelovku UPC...
zajimavé je to, že matka má svoji TV (philipse) píchlou přímo ze zdi a jedou ji programy v HD a já též, ale nejedou mi... pokud vím tak zakladní programy (čt, nova, prima) i v HD by měli jít chytnout i bez STB..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ono nektere programy nejsou kodovane a bez STB pujdou naladit, ovsem vetsina jich kodovanych je a STB ci CA modul s kartou potrebujes. to ze jedna TV HD naladi a druha ne je zahada a zkusil bych to resit na upczone foru kam lidi pisi zkusenosti s TV s DVB-C tunery az budu mit chvilku se pujdu kouknout jestli ceske HD jsou kodovane
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“