Problem se sekanim
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Ebebinus
- Nováček

-
Re: Problem se sekanim
myslíš čo reinstall?? ovládačov?? Windowsu?? skúšal som asi všetko možné
a nič... nechápem... a ten týpek čo tu mal s tým problém tu napísal na konci že problém vyriešil zmenou Ram
tak ja neviem 
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Tak já jsem prostě po koupi nové grafiky a přetrvávání problému zkusil jako poslední možnost vyhodit dvě nově koupené ramky a problémy přestaly. Jestli jsou špatné obě, jedna nebo žádná jsem pak už nezkoušel.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- Ebebinus
- Nováček

-
aha čiže tak či tak si si kúpil novú grafiku
??
a stará Ti ide aj teraz či si to neskúšal... a aké si mal ramky? ak smiem vedieť.?? lebo ja mám tento problém už asi 2 roky
a neviem sa toho zbaviť... a Tebe pomohli ramky 
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Grafiku má bráchův kamoš a jede mu:
původní RAM, které mám i nadále Kingston Value 2GB DDR2 800 (KVR800D2N5/2G)
nové, které teď nepoužívám Kingston Value 2GB DDR2 800 (KVR800D2N6/2G)
oboje mám 2x
původní RAM, které mám i nadále Kingston Value 2GB DDR2 800 (KVR800D2N5/2G)
nové, které teď nepoužívám Kingston Value 2GB DDR2 800 (KVR800D2N6/2G)
oboje mám 2x
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- Ebebinus
- Nováček

-
zdravím... tak som tie ramky zmenil za spolužiakove... zhodou okolností sú to tie isté ako máš Ty tie pôvodné aj označenie sedí akurát sú to len 2x1GB a chyba vyskočila tak či tak
tak ja som s toho už vôl... nemenil si Ty náhodou aj monitor za novší?? lebo ja keď som mal PC pripojený cez HDMI kábel s redukciou na DVI a tam mi to nikdy neurobilo... a to som aj gamesky hrával aj filmy pozeral a nikdy nič...
akurát s monitormi a to už som mal tri mi to stále v kuse robí kraviny... akurát na Windowse XP mi to nikdy nerobilo... a Ty si otom nezisťoval asi viac čím by to mohlo byť však?? diki
akurát s monitormi a to už som mal tri mi to stále v kuse robí kraviny... akurát na Windowse XP mi to nikdy nerobilo... a Ty si otom nezisťoval asi viac čím by to mohlo byť však?? diki
- Svata_Oresky
- Začátečník

-
Driv mi to nedělalo, vyměnil jsem disk a přidal dvě RAM a začalo to, po odstranění RAM to přestalo. Dál jsem se po ničem nepídil.
- Ebebinus
- Nováček

-
no už som to asi vyriešil... mne stačilo flashnúť bios
na novší čiže už je dobre teda aspoň zatiaľ mi to ani raz neurobilo... čiže spokojnosť...