Výber GPU
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Bormen87
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Výber GPU
Zdravičko súdruhovia, objednavam si novu grafiku, kedže gtx 275 už neni mladá vrtká... na výber mám z troch kandidátov:
1. MSI R6950 Twin Frozr III 1GB
2. MSI R6950 Twin Frozr III 2GB
3. MSI N560GTX-Ti Hawk
Chladič iny ako twin frozr 3 nechcem, podla mna je to naj chladič. Na AMD gpu sa mi lubi množstvo vystupov, kdežto nVidia ma poskromno, dalej ma vyznam priplacat si u AMD za 2 GB verziu? Na nVidii sa mi pači vyššieho taktu jadra už v zaklade. Grafiku idem objednavat zajtra, tak dovtedy by som si rad prečital vaše nazory a skusenosti. Takže ktora z tychto gpu vydrží v kondicií dlhšie?
1. MSI R6950 Twin Frozr III 1GB
2. MSI R6950 Twin Frozr III 2GB
3. MSI N560GTX-Ti Hawk
Chladič iny ako twin frozr 3 nechcem, podla mna je to naj chladič. Na AMD gpu sa mi lubi množstvo vystupov, kdežto nVidia ma poskromno, dalej ma vyznam priplacat si u AMD za 2 GB verziu? Na nVidii sa mi pači vyššieho taktu jadra už v zaklade. Grafiku idem objednavat zajtra, tak dovtedy by som si rad prečital vaše nazory a skusenosti. Takže ktora z tychto gpu vydrží v kondicií dlhšie?
CPU: Intel C2Q 9550@3.5GHz + Noctua NH-C12P MB: Gigabyte EX38-DS4 RAM: Mushkin DDR2 2x2GB 1066MHz GPU: MSi 560Ti Hawk SSD: OCZ Vertex 2 60 GB HDD: WD 640GB Black, WD 1500GB Green DVD: LG H22L CASE: CoolerMaster HAF 922 PSU: Corsair HX750 LCD: Dell U2412M Zvuk: Onkyo HTX-22HDX 5.1 Keyboard: Logitech K350 Wave Mouse: Logitech G500 Externy HDD: WD 2.5'' 320GB Elements Wi-Fi Router: Netgear WNR 3500L OS: Windows 7 Ultimate 64bit
- Hladis
- Moderátor

Re: Výber GPU
No tak MSI karty urcite ne. Jsou to smejdy. Pokud si myslis opak a budes chtit oponovat ze je v recenzich chvalej ,tak to jdi vysvetlovat reklamacnim technikum.
No to ze karta ma super ultra hafo vystupu je hezky ,ale pochybuju ze pojedes na 3 monitorech. Pokud ano tak ber AMD.
Vyber si sam zda chces nV nebo AMD. GTX560Ti jde OCnout na uroven GTX570 + tam mas serepeticky jako PhysX .
R6950 s 2GB pameti jde ve vetsine pripadech predelat na R6970 coz je opet jak GTX570 + mozna rezerva v OC.
No to ze karta ma super ultra hafo vystupu je hezky ,ale pochybuju ze pojedes na 3 monitorech. Pokud ano tak ber AMD.
Vyber si sam zda chces nV nebo AMD. GTX560Ti jde OCnout na uroven GTX570 + tam mas serepeticky jako PhysX .
R6950 s 2GB pameti jde ve vetsine pripadech predelat na R6970 coz je opet jak GTX570 + mozna rezerva v OC.
- Bormen87
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Objednal som si msi 560ti hawk, je pravda ze zalezi aky dostanes kusok do ruky, ja mam zas znameho co kupuje len msi grafiky a problemi nemal...uvidim aka bude moja..popripade ju mozem vratit 
CPU: Intel C2Q 9550@3.5GHz + Noctua NH-C12P MB: Gigabyte EX38-DS4 RAM: Mushkin DDR2 2x2GB 1066MHz GPU: MSi 560Ti Hawk SSD: OCZ Vertex 2 60 GB HDD: WD 640GB Black, WD 1500GB Green DVD: LG H22L CASE: CoolerMaster HAF 922 PSU: Corsair HX750 LCD: Dell U2412M Zvuk: Onkyo HTX-22HDX 5.1 Keyboard: Logitech K350 Wave Mouse: Logitech G500 Externy HDD: WD 2.5'' 320GB Elements Wi-Fi Router: Netgear WNR 3500L OS: Windows 7 Ultimate 64bit
- Hladis
- Moderátor

Samo neznamena to ze kazdy kus od MSI ti odejde ,ale pravdepodobnost problemu je tam vetsi (oproti treba ASUSu je tu o kilometr) a hawk je i dost hlucny oproti konkurencnim modelum.
- Elien
- Nováček

-
Ahoj, mám 2 mesiace 560ti Hawk a zatial spokojnosť bez problémov, teploty GPU cca 60C pri najvačšom vyťažení. Pri inštalácí karty do bedne pozor na prepínač módu v návode toho moc nieje. Čo sa týka hier tak zvláda takmer všetko až na Zaklínača 2 pri max nastavení.
PCB je poskladaná z military class II súčiastok tak verím že karta ešte dlho vydrží.
Pozor na cenu keď som ju kupoval stála 5500kč teraz ju chcú za 6000kč!!!
PCB je poskladaná z military class II súčiastok tak verím že karta ešte dlho vydrží.
Pozor na cenu keď som ju kupoval stála 5500kč teraz ju chcú za 6000kč!!!
- Hladis
- Moderátor

Jo a ktrere ty super Military class Milion....soucastky to jsou? Myslis to levny napajeni za par dolaru nebo odflaknuty RHOS pajeni chcipajici po 2 letech ? Lidi nezerte ten marketing tolikElien píše:
- Kazumi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hladis ty rikas vzdy opak toho co sa ta pytaju. . Mne si hovoril ze asus je good a vidis mam problem jemu hovoris at bere asus mas to za jedno urob kompromis a kup gigabite 
Procesor INTEL Core i5-2400 Quad-Core (Sandy Bridge),
HDD WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms,RAM 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 KINGSTONZdroj SEASONIC S12II-620 Bronze,GK ASUS GTX 560 Ti Top.Základní deska ASUS P8H61 (rev 3.0)Skrin Zalman Z9 Plus
HDD WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms,RAM 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 KINGSTONZdroj SEASONIC S12II-620 Bronze,GK ASUS GTX 560 Ti Top.Základní deska ASUS P8H61 (rev 3.0)Skrin Zalman Z9 Plus
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Hladis radí v každém vlákně to samé, pokaždé GTX 560 Ti od ASUSu nehledě na požadavky zakladatele vlákna 
- Kyselinka
- Začátečník

Hej a kyda na MSI a pritom mal mozno doma len jednu, ktora mu nahodou prdla
Hawk je fajn karta, no v zatazi trosku hlucnejsia, ma sice trosku zubkovanu zakladnu, no to by az tak nevadilo. Najlepsie po kupe prepastovat s MX2, alebo MX4, no vidim ze si uz kupil
Hawk je fajn karta, no v zatazi trosku hlucnejsia, ma sice trosku zubkovanu zakladnu, no to by az tak nevadilo. Najlepsie po kupe prepastovat s MX2, alebo MX4, no vidim ze si uz kupil
- Hladis
- Moderátor

Tobe jsem doporucoval jinou nez sis koupila ehm.....Kazumi píše:Hladis ty rikas vzdy opak toho co sa ta pytaju. . Mne si hovoril ze asus je good a vidis mam problem jemu hovoris at bere asus mas to za jedno urob kompromis a kup gigabite
Protoze k tomu mam relevantni duvody.Krteq píše:Hladis radí v každém vlákně to samé, pokaždé GTX 560 Ti od ASUSu nehledě na požadavky zakladatele vlákna
Ne zadna mi neprdla ,protoze si nekupuju karty s velkou mirou RMA a na rozdil od tebe mam dobre informace od techniku ktere ze karty odchazeji nejvic.Kyselinka píše:Hej a kyda na MSI a pritom mal mozno doma len jednu, ktora mu nahodou prdla![]()
- Bormen87
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po dlhsej dobe napisem par postrehov. Zo zaciatku sice mala teploty dosahujuce az 85 C ale po nainstalovany 14 cm Noctua na strop skrinky teploty gpu v zatazi v programe msi kombustor max 75 C, este som ju chcel prepastovat pastou Noctua NT-H1 čo mi zostala, ale zatial som to nechal tak. Hlucnost pri zatazi po instalacii 14 fan je uz minulostou, pri hrani battlefield 3 grafiku pocujem ale otacky su na rozumnych 57%. Grafika nevydava ziadne piskanie ani bzucanie, nie jak moja stara GTX 275 ktora pri spusteny Crysis vydaval zvuky bliziace sa explozii
Takze ja som spokojny a grafiku urcite odporucam (aj ked co chvila je tu kepler), len treba mat dobre odvetranu skrinku