-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
madnesacek
Nováček
Nováček

Re: World of Warcraft

Příspěvek od madnesacek »

jiny programy jdou...jen skype a wow jebe a kdyz se u nich v procesech pokousim nastavit na kterem jadru se maji spustit napise mi to ze pristup byl odmitnut i kdyz to spoustim jako spravce
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to mas nejaky uber haxnuty windowsy zejo ? o originalnich pochybuju...a vypada to,ze je mas zavsiveny
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
madnesacek
Nováček
Nováček

koupil jsem si notebook s winama 7 jsou original
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pokud jsou ted novy,pro jistotu bych je reinstalnul,muze na nich bejt neco spatne...antivir mas ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
madnesacek
Nováček
Nováček

zatim jenom nortrom, a nemam k nim CD tak nevim jak to reinstalovat..
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Alfajk »

tak co rikate na novej datadisk ? doporucuju pristavit kyblik,kdyby se nekomu udelalo nevolno...

a jestli to neni fake,tak budu brecet :nervous:

tfuj,to je hnus,na wowku bylo jedinecny to,ze ignoruje ten "asijskej smer",posledni hezka vec na wowku prave umrela

myslel jsem si,ze s wotlkem to slo z kopce,potom to jakz takz zachranil cataclysm,ale tohle je docista konec...pribeh warcraftu uz davno zkoncil

sam blizzard to wowko chce asi zabit --- DIABLO 3 WILL BE FREE TO WORLD OF WARCRAFT SUBSCRIBERS. It will be available to people who subscribe to World of Warcraft for 12 months, these people will get Diablo 3 for free when it launches, the full digital version of the game.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prej odstranej talenty :lol:
Vic info http://www.mmo-champion.com/content/
Video http://www.youtube.com/watch?v=nyeZ8khS ... r_embedded
vypada to strasne a tohle si nekoupim.
Ja ted hral star wars: the old republic betu a prijde mi to daleko lepsi nez wow.Urcite to budu hrat az to vyjde.

Edit: live stream z blizzcone http://us.battle.net/blizzcon/en/live-stream/
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 22. říj 2011, 03:44, celkem upraveno 1 x.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

A pridali tam pokemony :lol:
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

ta panda mě dostala :D
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Jsem zvědav na hratelnost a jak to provedou, doufám že to nebude další datadisk ala woltk.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mno wowko je posledni dobou priserna nuda, neni tam co delat(pokud tedy nekdo nejede HC mody s guildou nebo nefarmi achievy, pripadne jeste honeni ratingu v arene, ale na to pri mentalite lidi nema jen tak nekdo nervy. Jako kdyz tam zustane jeden idiot a zbytecne zdrzuje hru nez aby to leavnul).
Nejzabavnejsi cast expeni je trochu mimo uz kdyz mam 7x85lvl a warra na 70, kteryho ani nedodelam, protoze mam predplaceno do listopadu a pak si chci dat pauzu :-)
Fakt jsem za 5 let hrani nezazil snad nudnejsi obdobi. Zmena looku armoru v 4.3 a pridani par dungu kde vlastne stejne clovek bude delat porad to same, to takt podle me nezachrani.
Proste pridaji trochu nudneho contentu, clovek nabere gear. Sotva ho nabere vyjde patch, zase ho vyhodi a sbira znovu. Dneska to chce nabidnout neco vice nez jen nove armor sety aby se udrzela hratelnost podle me.

Tak treba s datacem bude zase nejaka zmena bude k lepsimu. Protoze posledni roky je to porad to same, nic noveho nevymysleli.
Chtelo by to neco tvurciho, guilda si udela treba sve jedinecne mesto atd. I podelanej Minecraft je momentalne pro me mnohem zabavnejsi.
Datac si urcite koupim, minimalne kvuli tomu abych to videl jak to vylepsili nebo jeste vice dokurvili :-D
Naposledy upravil(a) Butch dne sob 22. říj 2011, 10:59, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Souhlasim s Butchem, snad i (nudne) mezifaze ve wotlk nebyly tak nudne jak cely Cata, odkud si ani nepamatuju nazvy bossu v raidu :roll:
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Já mám pauzu už od června po 7 letech :-) co se týče toho hraní, asi si ho předplatím na prosinec kdy mám zkouškové a je děsná nuda, od toho června si každý mešíc kupuju "místo" wow-time, novou hru, ale v těch hrách mi pořád chybí taková ta "inteligence"(debilita) mass multiplayer že se člověku až z toho brečet chce...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Koukam na ten seznam zmen na MMO, planovanych s dalsim datadiskem, a dost zasadne to ovlivni mechaniku hry.
Muze to pomoci udrzet hrace nebo vratit zpet do hry kdo uz s wowkem davno seknul, ale i uplne potopit hru a donutit k odchodu i zbytek lidi, tak uvidime :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Já z těch pand zvracím už pár hodin, to je hnus velebnosti.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mě se pandy líbí :) Pandaren Brewmaster je klasika. Od února nehraju, ale zvažuju že půjdu do té jejich akce s 12 mesíčním předplatným, Diablem 3 a betou Pandaren Mist navrch :-D

Osobně jsem čekal kdy a jestli se Pandareni objeví, připadá mi to jako by kupa hráčů znala Warcraft jen jako mmorpg a vždycky se diví kde se tam to a to vzalo.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no datac daleko, chtel jsem jit pres zimu zpet do wow, ale kdyz to tak procitam tak si nejsem jistej jeslti to pres zimu vubec vydrzim hrat. Nejak me normalni hry nebavej, alespon ne po tolik casu kolik bych potreboval, na to bylo wow super, ale uz v cata me to nejak extra nechytlo. Ted opet pisete ze je doba nudy a ocekavani neceho dalsiho, sakra. Asi budu muset vymyslet neco jineho...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Shakall605
Začátečník
Začátečník

hh, mám bratra totalního závislaka a když pořád raiduje s ira dei, mám chuť si to zaplatit hnedka. Bohužel nemám poslední dobou nějak čas a v pondělí na RMA :|
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

When the Lich King died.... The World of Warcraft died with him.... And now pandas are dancing on its grave!

pomer like/dislike je cca 50:50,to jeste u zadnyho prichazejiciho datadisku nebylo,kez by se konecne aspon priblizil konec "world of warcraft" ,ted uz to bude jen world of pandacraft
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

http://www.youtube.com/watch?v=GRQhsQBd ... r_embedded#!
Novy talenty
http://www.mmo-champion.com/content/252 ... tworks-FAQ
Vsechno zjednoduseny jak pro 4 lety decka..

Tohle nema s wow nic spolcnyho.Meli byto prejmenovat na kung fu panda MMO.
Jasne cileny jen na Asijce + na decka.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“