Rage - novinka od id Softu
Moderátor: Baneshee
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Re: Rage - novinka od id Softu
A v krámu ses nedíval 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- zaxxon
- Začátečník

-
A v krámu ses nedíval
[/quote]
Ve kterým, v tom Wastelandu? Ten prodavač tam se mnou nějak moc nekomunikuje..
Ve kterým, v tom Wastelandu? Ten prodavač tam se mnou nějak moc nekomunikuje..
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Třeba ve wellspringu ve vobou, co tam jsou 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak jsem to dohral.. a nechapu co porad mate.. 
Nebude to rozhodne legenda na dlouhe roky, ale ID strilecky z toho jsou citit hodne.. proste jdete v nejakym koridoru a zabijite vse co se pohne.. nepratele jsou chvilkama sakra neprijemni a clovek se tady i lekne a boji se.. ke konci obtiznost vzroste, coz je dobre.. vypada to vyborne.. ma to neobvykly look, nebo jak to rict, ale ve finale jsem na reseni detailu a zabyvani se blbostma ani neopomyslel.. je to takova trosicku parafraze na Doom.. vyprahle krajiny, industrial.. zklamal me konec, ale co se da delat..
Ja se vyborne bavil.. na nejake nekonecne opakovane hrani Rage nema, ale rozhodne to je takova ta klasicka topka s 80-90% hodnocenim..
Minus je u me jen delka hry.. na me trosku moc uspechany.. hra by klidne mohla byt o zdibicek vetsi..
Do galerie jsem nacpal nejake screeny..
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4#p8227064
Nebude to rozhodne legenda na dlouhe roky, ale ID strilecky z toho jsou citit hodne.. proste jdete v nejakym koridoru a zabijite vse co se pohne.. nepratele jsou chvilkama sakra neprijemni a clovek se tady i lekne a boji se.. ke konci obtiznost vzroste, coz je dobre.. vypada to vyborne.. ma to neobvykly look, nebo jak to rict, ale ve finale jsem na reseni detailu a zabyvani se blbostma ani neopomyslel.. je to takova trosicku parafraze na Doom.. vyprahle krajiny, industrial.. zklamal me konec, ale co se da delat..
Ja se vyborne bavil.. na nejake nekonecne opakovane hrani Rage nema, ale rozhodne to je takova ta klasicka topka s 80-90% hodnocenim..
Minus je u me jen delka hry.. na me trosku moc uspechany.. hra by klidne mohla byt o zdibicek vetsi..
Do galerie jsem nacpal nejake screeny..
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4#p8227064
- Robin00
- Nováček

-
Hi to all,
mam taky divny problem. Po urcitych upravach konfiguracie a spustacieho parametru mi zacal Rage chodit uplne hladko ale len dokym hru neulozim a nevypnem. Po znovunacitani mi hra na tom istom mieste kde predtym chodila uplne hladko vyrazne seka a trha. Divne. Hru som nainstaloval 3 x, ovladace tiez. Mam tieto: amd_catalyst_11.10_preview2_win7_vista. Hru som samozrejme updatoval. Zatazenie procesora ukazuje predtym aj potom 100 %, grafiky okolo 50 %. Zvlastne je ale ze vsync nech ho nastavim akokolvek je stale off. Zvysok zostavy:
Win 7, E7400@3,3 GHz, 3 GB RAM, ATI 5770 1 GB. Vedeli by ste niekto co s tym.
Thanks to all
mam taky divny problem. Po urcitych upravach konfiguracie a spustacieho parametru mi zacal Rage chodit uplne hladko ale len dokym hru neulozim a nevypnem. Po znovunacitani mi hra na tom istom mieste kde predtym chodila uplne hladko vyrazne seka a trha. Divne. Hru som nainstaloval 3 x, ovladace tiez. Mam tieto: amd_catalyst_11.10_preview2_win7_vista. Hru som samozrejme updatoval. Zatazenie procesora ukazuje predtym aj potom 100 %, grafiky okolo 50 %. Zvlastne je ale ze vsync nech ho nastavim akokolvek je stale off. Zvysok zostavy:
Thanks to all
- typek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takhle zmršenou hru sem dlouho nevidel to si delaji srandu ja se dostal do menu a konec v podobe sek,sek,sek skusil sem jak config tak ovladače update nic nepomohlo tak sem to dal k šipku nekomu podaruju na vanoce to se zase jednou předvedli lopaty
- kotas
- Středně pokročilý

co to meleštypek píše:Takhle zmršenou hru sem dlouho nevidel to si delaji srandu ja se dostal do menu a konec v podobe sek,sek,sek skusil sem jak config tak ovladače update nic nepomohlo tak sem to dal k šipku nekomu podaruju na vanoce to se zase jednou předvedli lopaty
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- keistown
- Žlutá karta

-
Mno ja zkusil asi 10 ruznych konfigu a textury porad doskakovaly tak jsem to taky vyhodil.
- Alfajk
- Začátečník

-
ja jsem to jen nainstaloval a hral...v pulce,kdyz uz jsem kazdou predchazejici lokaci prosel 2x me to zacalo srat,no nakonec jsem to dohral,kdyz jsem zacal hrat,myslel jsem si ze ma hra tak na 5 z 10,po odhrani davam 3/10
ve hre jsou jen 3 sablony ukolu - znic auta,zabij a prines,a jsou vsechny zdvojeny tim ze se do kazdy lokace vracite 2x,dokonce i hlavni "pribehovej" ukol je zrcadlenej(ta trapna zapletka jak se hlavni zadavac ukolu ztrati atd...)
proste hnus a dementni hra
ve hre jsou jen 3 sablony ukolu - znic auta,zabij a prines,a jsou vsechny zdvojeny tim ze se do kazdy lokace vracite 2x,dokonce i hlavni "pribehovej" ukol je zrcadlenej(ta trapna zapletka jak se hlavni zadavac ukolu ztrati atd...)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Wakizashi
- Začátečník

Nejsem extremní fanda stříleček, ba naopak, ale RAGE si až tak špatné hodnocení nezaslouží. 6 7/10 by bylo akorát a kdyby byl lepší multiplayer, více režimů a větší počet hráčů, dal bych o bod dva více. U střílečky bych moc puzzlů nečekal. Zvláště ne od ID.Alfajk píše:ja jsem to jen nainstaloval a hral...v pulce,kdyz uz jsem kazdou predchazejici lokaci prosel 2x me to zacalo srat,no nakonec jsem to dohral,kdyz jsem zacal hrat,myslel jsem si ze ma hra tak na 5 z 10,po odhrani davam 3/10
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
No jasne. Tahle hra je hlavně o střílení, které je velice zábavné. U střílečku prostě musí to zabíjení panáků bavit, což se mnoným hrám dneska zrovna moc nedaří(povětšinou CoD, Bulletstorm, Homefront, Medal of Honor 2010 atd). Když k tomu připočtu krásně a nápaditě nadesignovaný svět a solidní projíždky, tak tu máme rozhodně nadprůměrnou hru. Ale na to, že hra zabrala 7 let vývoje, se jedná o zklamání. Kontroverzní technické zpracování rovněž na pováženou.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Alfajk
- Začátečník

-
coze? homefront byl narvanej akci od zacatku az do konce,melo to spad,coz se o rage rict nedafiLL-kiLL píše: Bulletstorm, Homefront,
a co teprve bulletstorm,tam melo "strileni" skutecnou uroven a byla snad prvni hra svyho druhu,navic v krasny grafice
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- theedge
- Začátečník

No vidis to. Kazdy mame na hry uplne jiny pohled. Pro mne jsou Homefront a Bulletstorm naprosto nezajimavy hry - a to podotykam ze jsem hrac vyhradne FPS her. Homefront a hlavne Bulletsorm jsou takovej jinej Serious Sam ...Alfajk píše:coze? homefront byl narvanej akci od zacatku az do konce,melo to spad,coz se o rage rict nedafiLL-kiLL píše: Bulletstorm, Homefront,
a co teprve bulletstorm,tam melo "strileni" skutecnou uroven a byla snad prvni hra svyho druhu,navic v krasny grafice
Rage není dokonalé ale má vytvořený svůj relativne komplexní svět (pravda Fallout NV to není) a nějaký svůj výtvarný design tohoto světa.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Akce tam bylo požehnaně, ale pro mě velice nudné akce. Takové arkádové střílení, kde zbraně vůbec neskáčou a crosshair se ani nepohne mě nikdy nebaví. Zbraně tam vůbec nevyzařovali sílu a respekt. Zvuky slabé a zabít tam někoho bylo trapně lehké. Tohle mě subjektivně vůbec nebaví. U střílečky je pro mě hlavně přece ta střelba a to se nepovede každé hře dobře zvládnout. Pocit ze střelby v Rage je někde jinde. To člověk musí cítítAlfajk píše:coze? homefront byl narvanej akci od zacatku az do konce,melo to spad,coz se o rage rict nedafiLL-kiLL píše: Bulletstorm, Homefront,
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by mi někdo prosím vysvětlit kde se nachází místnosti kde jsou odkazy na Dooma 1 a wolfa 3D?
Našel je někdo? Viděl jsem někde že jsou tam tydle hry ukryté a vy je můžete po vstupu do nějakým míst pěkně hrát se zbraněma z rage
ale hlavně by mě zajímalo kde seženu kulometné věže či auto-pavouky s kulomety...Ty si musím vyrobit? Kde na ně najdu návod?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Doom je v Gerhard Vault - musíš vylízt uplně nahoru, tam zmáčknout klávesnice asi u šesti počítačů a slízt zase dolu.
http://www.youtube.com/watch?v=Ybq3yfL2L9I
- zaxxon
- Začátečník

-
Mám úplně stejný problém, ale zjistil jsem, že ho lze odstranit tím, že vložím do registru hodnoty (v nedávné době vytvořenou zálohu registru), kterou mám uloženou z CCcleaneru a hra po té jde zase v poho. Takže před tím, než hru spustím, dám načíst a zapsat do registru uloženou zálohu a všechno jede ok. Nevím čím je to způsobené, nejsem odborník. Nejdřív jsem zkoušel třeba jen CC Cleanerem opravit chyby v regisru atd.., ale tohle funguje spolehlivě. Možná to příští patch odstraní.Robin00 píše:Hi to all,
Thanks to all
- Robin00
- Nováček

-
zaxxon píše:Mám úplně stejný problém, ale zjistil jsem, že ho lze odstranit tím, že vložím do registru hodnoty (v nedávné době vytvořenou zálohu registru), kterou mám uloženou z CCcleaneru a hra po té jde zase v poho. Takže před tím, než hru spustím, dám načíst a zapsat do registru uloženou zálohu a všechno jede ok. Nevím čím je to způsobené, nejsem odborník. Nejdřív jsem zkoušel třeba jen CC Cleanerem opravit chyby v regisru atd.., ale tohle funguje spolehlivě. Možná to příští patch odstraní.Robin00 píše:Hi to all,
Thanks to all
A mohol by si mi napísať presný postup. D.
- kotas
- Středně pokročilý

nice !!!Bez_n1ck píše:Doom je v Gerhard Vault - musíš vylízt uplně nahoru, tam zmáčknout klávesnice asi u šesti počítačů a slízt zase dolu.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- zaxxon
- Začátečník

-
Zkus si nainstalovat CCcleaner, nebo nějaký program, který umí vytvořit zálohu registru - možná to jde i přímo nějak ve win. Když dáš cleanerem opravit chyby v registru, zeptá se tě ještě, jestli chceš vytvořit jeho zálohu (pro případ, že by oprava způsobila následně nějaké problémy). Já těch záloh mám z minulosti uložených několik. Je to soubor, na který pak klikneš a dáš jen zapsat do registru. Nemám teď zapnutý počítač, na kterém mám hru, tak nevím jestli je to záloha vytvořená po instalaci hry, nebo ještě před ní, ale podívám se a dám ještě vědět. Každopádně, když dám zapsat ty hodnoty z té jedné zálohy do registru, hra pak běží úplně perfektně - mám COD 3.0 Ghz, Radeona 5850 a 4 GB 800 Mhz a běží mi to parádně v podstatě na max nastavení grafiky. Jinak se po opětovném zapnutí počítače většinou lehce zadrhává. Je to nějakej problém v té hře, protože vím, že když jsem jí spouštěl ještě bez toho prvního patche, tak se sekala totálně, že se to vůbec nedalo hrát a patch to pak částečně opravil.
Když mi pak už hra běžela dobře, nainstalovaly se mi do Win 7 aktualizace a po nich se mi hra zase sekala. Tak jsem je dal odinstalovat a zase šla dobře atd...už jsem toho měl plný zuby:-), potom jsem zjistil, že to jde odstranit jak jsem psal výše tou zálohou registru, ahoj
Když mi pak už hra běžela dobře, nainstalovaly se mi do Win 7 aktualizace a po nich se mi hra zase sekala. Tak jsem je dal odinstalovat a zase šla dobře atd...už jsem toho měl plný zuby:-), potom jsem zjistil, že to jde odstranit jak jsem psal výše tou zálohou registru, ahoj