Zdravim, takze...
Muj problem spociva v tom, ze na jednom z pc mam maly hdd rozdeleny klasicky na disk C: a D:
Na disku C: nainstalovane programy, ale malo mista, takze mi tam obcas hlasi ze dochazi operacni pamet, ale nechci to zase mezi sebou presunovat, moje prani by bylo, sloucit obe ty diskovy jednotky dohromady, cimz by se mi uvolnilo misto, na D: jeste par volnych giga je.... Je to nejak mozny uskutecnit?
Slouceni diskovych jednotek
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- majkee
- Nováček

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Slouceni diskovych jednotek
Nejakym partition managerem. Veci z Dcka presunout na jiny disk, Dcko zrusit, Ccko zvetsit, nakopirovat data zpet.. nejbezpecnejsi cesta.
Treba Acronis Disk Director umi jednotky spojovat/rozpojovat...
Treba Acronis Disk Director umi jednotky spojovat/rozpojovat...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- zombux
- Odborník PCT

no, ale diskový prostor a operační paměť jsou obě naprosto odlišné věcimajkee píše:malo mista, takze mi tam obcas hlasi ze dochazi operacni pamet
ignorelist: kremrole a dezoláti
- van Bellen
- Začátečník

oddiel c: sa da zvacsit programom partition magic a bez toho aby si presuval data.ale moze to trvat dlho ak budes presuvat vela GB.
- zombux
- Odborník PCT

partition magic je zastaralá věc plná chyb, nepoužívat. acronis je moderní, viz kolega výše.
ignorelist: kremrole a dezoláti