Jaký program na úpravy PDF?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
bonavox
Začátečník
Začátečník

Jaký program na úpravy PDF?

Příspěvek od bonavox »

Hledám zda existuje alternativa k Adobe Acrobatu za cca 8,5 tis bez DPH tak, aby SW uměl vykonávat níže uvedené činnosti. Samozřejmě čím levnější SW to bude, tím lépe ... měl by umět:

- spojovat samostatné PDF soubory do jednoho včetně měnění pořadí stran
- otáčet vybrané stránky v PDF dokumentu
- vyjmout stránky, smazat vybrané stránky
- ořezávat bílé okraje v existujícím PDF
- vložit do existujícího PDF elektronický podpis včetně nějaké viditelné značky o tom, že je PDF podepsáno
- jako bonus (není úplně podmínkou) vytvořit PDF tiskárnu ale takovou, která při tisku z CAD nebude prznit typy čar, fonty, apod.
- bude umět scanovat do PDF

Nevyžaduju editaci textu v PDF, žádné převody zpět do editovatelné podoby, nepotřebuji poznámky, formuláře, apod.
Má to fungovat pod Windows 7 64 bit.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Entita
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký program na úpravy PDF?

Příspěvek od Entita »

editor/reader - Foxit
tlaciaren - Bullzip
WWW.SLOVENCINY.HOST.SK - preklady do hier a programov.
|Barton 2500+ | nVidia GF2 GTS| PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 20 GB WD ATA100 5400ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, Teac 32x8x8x| 300Watt zdroj |Orange GPRS1000 + SAGEM myX-6|Trumatic L4030 (laser cuttting)|
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký program na úpravy PDF?

Příspěvek od peta809 »

"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“