O trhání nejde. Dělám s fůrou dat a předávám je dál. Pro mne XTB v PC minimum. A totéž pak pro distribuci. Ano, s ohledem na hrozící růst cen jsem objednal víc a jestli si všimneš, tak jsem tady na foru dal nabídku, že co mám (tedy pokud budu mít) navíc, to dám a nechal jsem tam více méně nákupku + 100 až 200 navíc (navýšení rovné tomu, zač bych ty peníze investované do HDD zhodnotil klasicky). Tedy ne, nestrkám o 500,- až 1.000,- dráž na Aukro a podobně. A ne že by to nešlo.
Jde mi o princip. Pro mne je směrodatné co je v době objednání informací u prodejce. Je mi fuk a ČOI určitě taky, že ukazují nesmysl, pokud tomu tak je. Ale netuším, jestli i tak se mohou rozhodnout zrušit závaznou objednávku u které mám potvrzení, že v době objednání je cena taková a maková a zboží skladem. To že jsem si to nenechal poslat hned, ale až na pondělí, abych zašel do banky, když tam mám cestu, to je moje pitomost a asi mne bude nakonec sakra mrzet.
Jestli budu muset další rok nakupovat za tyhle ceny, tak zamávám minimálně 50tis. oproti stavu před týdnem