Maly notebook pro pritelkyni
Moderátor: Don
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník
Maly notebook pro pritelkyni
Pritulka chce nejaky mensi notebook ( libil se ji treba muj Dell 11z ).
Prioritou je vykon dostatecny na Skype, flash ( youtube ), nejake ty filmy/serialy a co nejlepsi vydrz - nemusi to vydrzet bez baterky cely den, ale at to taky nechcipne po dvou hodinach.
Cena - technicky vzato nemam limit. Ale vzhledem k jejimu chovani k elektronice bych radsi zustal pri zemi. ( jednak by to neocenila a druhak obcas se k tomu chova jak prase... )
Sampion ve vyberu je zatim novejsi verze 1215B s E-450. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98828
Mete nekdo nejaky lepsi typ? Premyslel jsem i o S205, ale vsude pisou nevalnou vydrz na baterku.
Prioritou je vykon dostatecny na Skype, flash ( youtube ), nejake ty filmy/serialy a co nejlepsi vydrz - nemusi to vydrzet bez baterky cely den, ale at to taky nechcipne po dvou hodinach.
Cena - technicky vzato nemam limit. Ale vzhledem k jejimu chovani k elektronice bych radsi zustal pri zemi. ( jednak by to neocenila a druhak obcas se k tomu chova jak prase... )
Sampion ve vyberu je zatim novejsi verze 1215B s E-450. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98828
Mete nekdo nejaky lepsi typ? Premyslel jsem i o S205, ale vsude pisou nevalnou vydrz na baterku.
- KOFis
- Mírně pokročilý
Re: Maly notebook pro pritelkyni
osobne doporcuju eee. vykon dobry i na HD filmy a baterka vydrzi podle papiru 8 hodin, realne by to tak 7 mohlo dat
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník
No tak ta 1215b je taky Eee. Spousta netbooku je Eee. Jaky myslis model?KOFis píše:osobne doporcuju eee. vykon dobry i na HD filmy a baterka vydrzi podle papiru 8 hodin, realne by to tak 7 mohlo dat
- KOFis
- Mírně pokročilý
myslel jsem ten co jsi myslel ty v prispevku jsi napsal 2 notasy, EEE 1215b a s205, tak ja bych doporucil to EEE.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník
Ja si prave nebyl jisty, jestli fakt myslis ten "muj". Thx
Jestli to da 7 hodin pri normalni cinnosti, tak ti poslu cokoladu - to si fakt myslim ze nema sanci. 4-5 by ale stacit mely.
Jestli to da 7 hodin pri normalni cinnosti, tak ti poslu cokoladu - to si fakt myslim ze nema sanci. 4-5 by ale stacit mely.
- KOFis
- Mírně pokročilý
http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... e-pc-1215b
recenze, v praxi to pry vydrzi 6 hodin pri normalni praci. sice je to trochu min nez uvadi papiry, ale myslim ze ve sve kategorii je to porad nadprumer.
recenze, v praxi to pry vydrzi 6 hodin pri normalni praci. sice je to trochu min nez uvadi papiry, ale myslim ze ve sve kategorii je to porad nadprumer.
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Těch 6 hodin imho není při normální práci. V reálné práci s WiFi a max. jasem prý pod 4 hodiny, takže si myslím tak 5 hodin max.
Jinak já mám menšího bratříčka 1015B (zrovna z něj píšu) a taky si ho nemůžu vynachválit.. I když má psanou výdrž baterie menší než 1215B, tak je na tom minimálně stejně, ne-li lépe (48% baterie - zbývá 3 hod. 35 min. - zaplá wifi, moc ho nešetřím, akorát trochu nižší jas). A výkonu má i při tom 1GHz dostatek, i nějké ty hry zvládne..(GTA SA,NFS U2 na max. detaily atd...) Veškeré video je akcelerované integ. Radeonem, takže žádný problém ani u 1080p. Za mě palec nahoru, bezvadný společník
btw. akorát to chtělo rozšířit paměť na 2GB, hned je to o poznání svižnější NTB
Jinak já mám menšího bratříčka 1015B (zrovna z něj píšu) a taky si ho nemůžu vynachválit.. I když má psanou výdrž baterie menší než 1215B, tak je na tom minimálně stejně, ne-li lépe (48% baterie - zbývá 3 hod. 35 min. - zaplá wifi, moc ho nešetřím, akorát trochu nižší jas). A výkonu má i při tom 1GHz dostatek, i nějké ty hry zvládne..(GTA SA,NFS U2 na max. detaily atd...) Veškeré video je akcelerované integ. Radeonem, takže žádný problém ani u 1080p. Za mě palec nahoru, bezvadný společník
btw. akorát to chtělo rozšířit paměť na 2GB, hned je to o poznání svižnější NTB
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64