Zas tak náročný to není, časem s ovládači to poroste: http://www.pcgameshardware.com/aid,8512 ... d/Reviews/Butch píše:Vzhledem k tomu jak dobre hra vypada, bych necekal ze ovladace kdovijak zvednou vykon.
Nova generace her prichazi a tak kdo si bude chtit zahrat na max detaily ve full hd, bude muset mit hi-endDnesni mainstream asi opravdu stacit nebude.
Ja sam jsem zvedav jak mi to pojede ta plnaa jestli me to donuti upgradovat abych mohl detaily dat na vice nez medium-high.
V 1680*1050 to je hratelný na mainstreamech, byť mi je jasné, že většina hráčů je až moc zvyklá na FullHD. Navíc samozřejmě průměrná fps nelze brát uplně doslova, jsou momenty které to hodně srazí dolů(výbuchy, velké scenérie). Subjektivně raděj uberu AA než abych stahoval detaily a taky nepochybuju, že v nastavení hry budou položky, které zbytečně ubírají fps s malým vizuálním zlepšením(počítam nějaká ta Dx11 srandička nebo SSAO)
Po menším nastavení hry si to zahraje slušně velká většina hráčů. Si vemte, jak to šlape a vypadá na konzolích. Nebe a dudy