Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
MaH
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od MaH »

zdar, uz si nevim rady, rozbalil sem hru,dal do mechaniky, prvni co bylo tak naskocila instaalce origin, tak sem se registroval a zadal key ktery to chtelo, hra se objevila v originu ale ted nstane problem, je tam jen stahovat moznost, kdyz to dam tak to taha z netu, pise mi to x hodin, na co je mi potom 2dvd kdyz to nemuzu z zadneho nainstalovat?? uz se s tim drbu snad 2 hodiny a porad nic, cetl sem ze prej to stahovani je jakoby instalce z dvd,ale kdyz behem stahovani vytahnu dvd tak jakoby nic,porad to jede dal, prosim o radu, jde treba zrusit ucet na originu aniz bych prisel o ten muj key?? nebo aspon ten key nejak s tama smazat??
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

http://www.youtube.com/watch?v=eR1Z_FC-L1U
Tohle je totální dojeb, a kazí celou hru, sry za to slovo. Můžu říct, že v betě mi to dělalo taky, ovladače nejnovější, FPS okolo 45, VYSNC OFF. Doufám že to opraví, nechápu, jak se při beta testingu na něco takového nepřišlo.
Bože čím to je, že dříve vyšla hra a bylo vše OK a dnes vychází všechno ve stádiju nedonošené kozy..... :cry: :cry:
PS: Dělá to tady někomu z Vás taky ? Nebo jsem opět pan VYVOLENÝ :?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me to nedela...to jsou ty vase progamer myse s 165416 milionu dpi a 150 programovatelnejma tlacitkama,mam mys za 68kč a je dokonala
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Mys s tym nema nic spolocne to je hrou. Tie corrupted shadows su nvidia ovladacmi. Na starych beta to nerobilo. Mys som este neskusal v plnej verzii no v bete som nemal taky problem ale vsync nefungovala ani tam. Nieco podobne mi robilo v metro 2033 nieco take ako frame skip alebo ako bolo na tom videu ale nie az tak extremne a len na takych 3-4 miestach... to bude optimalizaciou urcite, proste to nestihli dorobit.
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Alfajk píše:me to nedela...to jsou ty vase progamer myse s 165416 milionu dpi a 150 programovatelnejma tlacitkama,mam mys za 68kč a je dokonala
Až na to, že to s myší nemá nic společného...... kámo mám myš za 400 nastavenou na 600dpi takže klid. Jde mi o to cukání, sem tam na fórech o tom něco píšou, já jen jestli se to nedá nějak minimalizovat....
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

poradi nekdo prosim jak vyresim v SP tu trotlovinu s [SPACE] ? to vymyslela nejaka chytra hlava :roll:

tak vyreseno prej se to ma mackat :P

Alfajk: sry nebylo mi nadeleno mit vesteckou kouli ;-)
Naposledy upravil(a) keistown dne stř 26. říj 2011, 21:54, celkem upraveno 2 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

co nechapes na mackani SPACE ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Tiez mi to tak stutteruje,v bete mi to nerobilo. :evil:
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Hlavson píše:...
Drivery 285.62 se nepovedly, přesně tenhle problém s nimy má spousta uživatelů. Zkus nějakou starší verzi.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mám ovladače 285.62 a nic nestutteruje, šlape to bezchybně vše na ultra ( kromě vypnutého deferred MSAA - postAA stačí k vyhlazení obrazu a místo HBAO tam mám SSAO), ani žádný corrupted stíny tam nemám...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Záleží na konfiguraci. Stačí si projet česká i zahraniční fóra, kde uživatelé s touto verzí hlásí problémy s trháním a kvalitou obrazu. Downgrade v drtivé většině případů pomohl.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Zejtra si pro to jdu. Kdy ze ma vyjit nejakej ten patch ?? Ctu tu ze to stale pada.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Paul píše:Mám ovladače 285.62 a nic nestutteruje, šlape to bezchybně vše na ultra ( kromě vypnutého deferred MSAA - postAA stačí k vyhlazení obrazu a místo HBAO tam mám SSAO), ani žádný corrupted stíny tam nemám...
Taky ti to stutterovat nemůže s DX11 grafikou. Jak jsem psal výše, dělá to jen u DX10 grafik.

BTW: Nevíte proč se mi ještě nenabídl na PC verzi ten patch? Bude až po aktivaci 28.?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Krteq píše:Záleží na konfiguraci. Stačí si projet česká i zahraniční fóra, kde uživatelé s touto verzí hlásí problémy s trháním a kvalitou obrazu. Downgrade v drtivé většině případů pomohl.
Tisíceré díky, ovladače 280.26 a plynulost je 100% :) :) :) . BTW hraju na DX10. Je možné, že nové ovladače fungují dobře jen v DX11.
MaH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaH »

poradi nekdo jak je to s tou instalaci? prosim
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

co je s tou instalaci?
nektere verze (treba krabicova) jde aktivovat jiz ted pomoci VPN do usa na kterou je tu odkaz
jine verze jako treba moje z Direct2drive.co.uk pujdou aktivovat az 28.10. v 01:00
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

zdravím, přidejte si mě na originu.
můj nick je milda84cz
rád uvítám nějaké spolubojovníky :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

MaH píše:poradi nekdo jak je to s tou instalaci? prosim
Odinstalovat origin a zkusit to nainstalovat znova?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Všichni jste ze hry nadšení, nebo je i někdo, kdo je zklamanej?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak single dohranej za necelejch 7 hodin,kde jsou ty casy,kdyz se hra musela hrat 14 dni nez se ji podarilo dohrat,pribeh dobrej,jen trosicku nedoresenej...co se jako stalo potom s parizi ? co s ruskem? o tom uz se tam nikde nic nedozvim...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“