DOC_ZENITH píše:Ano snižuje, ale stejně je citelnej i tom game modu. Zlepší se to ale furt tam malej je. + ten game mod dost przní obraz, jde tam nastavovat a seřizovat citelně méně věcí. Nemam rád produkty co vůbec ňákej game mod potřebujou, protože už to je znak pomalé elektroniky.
Ano, je tam pak lag jak na normálním TNku - porovnával sem to foťákem proti "hernímu" Samsungu (typ už nevim).
Barvy kurví, ale je tam jistej hack
Jaky ? Co jsem mel s Delly docineni tak je to na hrani nepouzitelny. Normalne to ma input-lag jak prase a v game modu je to strasna mazanice bez moznosti zmeny a i tak to ma input-lag horsi jak 24 palcovy TNka . Delly se prodavaj nejvic do kancelari a nekteri hraci ho po zakoupeni hned vraceli. Jeste podsviceni taky zrovna dobry nemaji. Na praci jsou Eiza+NEC a na hrani Samsungy. Aspon takhle se to procentualne prodava.
Treba muj NEC sice stal 25k ale na domaci pouziti vcetne her je to k nicemu. To mam jeste starsi NECy a Eiza IPSka+PVA a to samy, hry jsou na tom utrpeni.
Hladis píše:Jaky ? Co jsem mel s Delly docineni tak je to na hrani nepouzitelny.
No sice ej to OT ale budiž, někde sem to už sem na fórum psal, ale nevim kam: Nastavíš game mode. Pak si vybereš jinej režim (třeba už předem nakalibrovaný sRGB/AdobeRGB...) ale nepotvrdíš ho!!... (necháš volně zmizet OSD - podle času jaký si nastavíš to může být i 5s) barvy jsou pak jako při sRGB, ale lag jako při Gamemode. Degradaci v barvách sem nepozovoval, ani se nezvýšil banding... Ideální hack na to jak hrát hry s nízkým lagem v sRGB nebo custom color.
- má to jen jedinou nevýhodu, je to nutné vždy volit při změně grafickýho režimu... je dobré tedy mít nastavenou grafiku na tento režim (aby do monitoru šlo vždy jen nativní rozlišení a nižší rozlišení přepočítávala grafika na nativní): http://www.abload.de/img/nastavendjgv.png. Navíc interpolace přes GPU je vetšinou lepší než přes procesor v monitoru.
Naposledy upravil(a) Ache dne čtv 27. říj 2011, 19:11, celkem upraveno 1 x.
Já jaksi absolutně nevidim rozdíl mezi interpolací monitoru a GPU jak to máš ty nastavený...
Co mě ale totálně irituje, že můj philips na VGA 75HZ zvládá, ale na DVI to nejde za boha nastavit, prostě ne...už se mi to povedlo nějak ukecat přes otravování se s nějakejma úpravama a prográmkama, ale o5 to přestalo fungovat a já hry jako CoD, kde mám třeba 250fps a potřebuju co nejmenší lag, co nejplynulejší obraz musim hrát na 60Hz, abych mohl nastavit nativní rozlišení...
Nezkoušel jste někdo na těch svých supermonitorech, jak je to s vertikální obnovovací frekvencí?