Udělal jsem to a vypada to dobře odehral jsem 2 hry a nepadlo to ani jednou seš dobrej kdybys byl někde pobliž tak bych přijel a objal bych tě a jinak dkyž budu chtit pařit tak si to vždycky budu muset přenastavovaT ???
Ahoj tak mam jeste dotaz.
meril sem vytizeni grafiky a mám ji pořad vytiženou ve hře na 99%...
to asi neni dobre že ?
A jinak když jedu na full na ultra tak mě to zase pada. pomuže když zvíšim zase ty mV ?
Mám to teda skusi reklamovat ???
A jaka je tak optimalní teplota GPU ???
Nemuže to být zdrojem ??? nebo jiným komponentem ktery zvyšuje teplotu jádra ?
asi mas spatnej pruvan ve skrini,jaky dalsi ventilatory tam mas ? ale spis spatne sedi chladic na gpu,nic co by neslo opravit,ale je to na reklamaci
optimalni je to pod 90 stupnu,cca kolem 80
Naposledy upravil(a) Alfajk dne pát 28. říj 2011, 17:51, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sam mam GTX 560TI a karta rozhodne kvuli teplotam nepada. I pri maximalnim stress testu se dostane na 100˘C a pak zacne snizovat vykon a tim se chladit. Takze dokud mas teploty pod 100˘C tak karta jede jak ma, nerikam ze jsou to idealni teploty, to ne ale rozhodne to kvuli nim nedela kraviny.
Jinak jestli je karta nestabilni, nez pridavani voltaze a tim zvedani teploty bych snizil takt na jadru GPU o cca 25-50MHz a uvidis. Jestli to pomuze tak je to klidne na reklamaci, jestli ne tak je problem jinde. Pridavani vcore je docela drsna metoda.
Děkuji.. No mám tam ještě otvor po boku na přivod vzduchu a za cpu jde ještě větrák ktery fouka ven takže si myslim že by to mhlo byt dobre ale mylim si že to je kvuli tomu že nad grafickou kartou je zdroj ktery uz na ní fouka horky vzduch... ale je to jen moje teorie..
no jeste jsem nevidel zdroj ktery by foukal dovnitr do casu odpadni teply vzduch ze sebe, takze spis bude tahat teplo pryc z casu. Kazdopadne by to melo stacit, s tim se pri navrhu pocita ze vga nebude v super vetrane bedne.