Dobrej chlapy. na jiste strance ktera je cela o bf ( battlefiled-3.cz ) mam problem s pripojenim do fora takze nemohu resit svuj problem... Pomozte mi.
Koupil jsem si BF3 nainstaloval spustil singl a pri druhe misi v tom meste se mi hra priblizne do 3-5 minut kousne pak vybehne tabulka ze program prestal pracovat, kterou kdyz odkliknu tak se hra uplne vypne a pri dalsim spusteni i multiplayeru okamzite pri nacteni hry a ve fazi kdyz se ma spustit uz hra opet vyleti ta tabulka a opet to padne... nevim si vubec rady poradte please.
moje sestava je v popiscich, ovladace na graf mam uplne posledni. minulej tyden jsem reinstaloval win na win7 64bit. takze by mel bejt komp relativne cistej je tu min. programu nainstalovanejch.
dik za rady. a tady je obrazek okna a spravce uloh.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
zdar, hru mam na stredni detaily(slo by to i vic) ale mam problem ze se mi seka zvuk, kdyz jednou vystrelim tak se mi ozve takova ozvena uslysim dalsi vystrel, co mam s tim udelat?
Tak se to zas zaplo a dokonce jsem i chvilku hral ale zrejmne s tim ze jsem obcas skocil do win. a pak zas zpet a slo to ale pak sjem zase chvilku hral v kuse ( 5 min max) a zasek a opet stejnej problem o radek vyse.
tady zas spravce uloh. vyuziti cpu kolisa protoze jsem lezl do tech win jinak jsem mel porad 100%. ale zda se mi ze je nejak malo volne pameti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
prosim pise to taky nekomu You were kicked from the server by an administrator.
uz me to sere aktualizioval sem posrany Punkbuster a ted me to porad vyhazuje ...
najedu si na novinky je tam jak vyresit tento problem ale stejne nepomaha... prosim poradte co s tim ??
For players that are having problems with not being able to connect, you probably want to take a look at this post.
To Manually update your local PunkBuster Security Files, choose "Save As" from your Web Browser's "File" Menu and explore to find your game folder and the subfolder called "pb".
Save this file in that location (/pb/pbsec.htm or /pb/pbsecsv.htm). The next time you start your game, your PunkBuster will have the latest security information necessary to accept auto-updates from PB Servers.
mouldy píše:Neco jako seznam zbrani s damagem a rychlosti strelby atd? Bude to tam nekdy? Je to tam nekde?
Jeden týpek na tom pracuje. V BFBC2 to srovnání zbraní in-game nebylo vždy korektní, tak byl vytažen zdrojový kód a na jeho analýze zpracován tento přehled
Jo funguje.
Jinak sem zklamanej.Cekal sem od toho vic.Ted uz jen cekam jak dopadnou remaky map z BF2..
Na to se jeste tesim.
Snad krom zvuku ktery sou fakt husty je to prumer...Stejny jak BC2 jen je to daleko vic neprehledny na muj vkus.
Takovej campers paradise bych rek..
Mno tak aktivace stale nejede... Origin po spusteni vyhodi hlasku ze je to globalni problem a ze se omlouvaji...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Chtěl jsem se zeptat - to se ta hra musí spouštět vždy přes web battlelog? Nechápu, proč hru nainstalovanou v PC musím spouštět ještě kliknutím na webové stránce??
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Jj musi..To je asi kvuli konzolim..
Btw stal se mi divnej bug.Proste bezim a najednou se mi pohled prepne do 3 osoby na nekoho jinyho, kterej je treba na druhym konci mapy.....A ja nemuzu nic delat.Jedine pak sucide.
Pak se mi taky stalo, ze po narozeni se mi to preplo do 3 osoby na me nechapu..