Ahojte,
V poslednich dnech mi zacala blbnout zvukovka a zvuk v pc. Projevuje se to tak, ze se mi uplne domotaji kanaly aniz bych neco delal a do neceho zasahoval. Cerstve po zapnuti pc nebo po restsrtu to chvili jede ok. Tak, ze z testu zvuku jde zvuk z front left kdyz tam ma jit a atd. Vsech 5 repracku je ok.
Po nejake chvili ovsem zacne zvuk blbnout a to tak, ze treba misto front left mi jde zvuk do center, misto front right jde zvuk do rear left atd. Vubec mi to hlava nebere a nikdy se me to nestslo za tu dobu co mam zvukovku Xfi XtremeMusic.
Myslite ze si nerozumi s Win7 sp1? Protoze se zvukem jsem nemel problem roky a ani kdyz jsem mel Win7 bez sp.
Ovladace jsem hledal na strankach Creative a stahl ty nejnovejsi i kdyz uz jsou cca 5 let stare.
Co doporucujete? Novou, jinou zvukovku? Chci si uzivat na pc jak filmy tak hry a kdyz to tak blbne jen mam nervy.
[Odeslano z SGS2]
[RADA] Problem se zvukovkou
Moderátor: CageJ
- HĘŁŁĘR
- Začátečník

[RADA] Problem se zvukovkou
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
- ŠakaL
- Začátečník

Re: [RADA] Problem se zvukovkou
Zkus este ovladace od Daniela Kawakami.i kdyz nemyslim ze by ti v tomhle pomohly.
Ale hlavne peclive odstran ty stary,mozna pomoci nakyho softu.V tom ti neporadim.
Ale hlavne peclive odstran ty stary,mozna pomoci nakyho softu.V tom ti neporadim.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD