DVD-rekordér -> Neuzavřené DVD -> Otevření pomocí PC atd.

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
2Poun
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD-rekordér -> Neuzavřené DVD -> Otevření pomocí PC atd.

Příspěvek od 2Poun »

Zdravím páni a dámové,

měl bych v celku zajímavý dotaz.

Popis problému:

DVD Recordér zn. SENCOR po dvouleté službě odkráčel do věčných záznamových lovišť.
Vzhledem k tomu, že jsem měl několikero médií NE-Finalizovaných, tedy nebyla završena záznamová stopáž do té úrovně, kdy už jako uživatel nemám možnost na dané médium nic přidat (zapsat), tedy - není uzavřeno, tak mi v tuto chvíli nelze daná média přečíst ani v PC.

Dotaz:

Šlo by za pomoci nějakého SW, informace z daných médií vytáhnout a následně přesunout (přepálit) na jiné médium? Nebo mám Smolíka Pacholíka a mohu se s danými záznamy už na dosmrti rozloučit?

Poděkování:

Předem děkuji za ochotu

S prozatimním pozdravem

Já.
Cesta k sebepoznání a sebezdokonalení.
ramaya
Začátečník
Začátečník

Re: DVD-rekordér -> Neuzavřené DVD -> Otevření pomocí PC atd.

Příspěvek od ramaya »

Skúšal si už v NERO ?
Na začiatku vyber možnosť POKRAČOVAŤ ( alebo tak nejak sa to volá ... ) a pridaj tam nejaký malý súbor a daj UKONČIŤ DVD. Alebo FINALIZOVAŤ ? Tiež si už nepamätám :) Už som NERA nevidel ani nepamätám ... Keď už bude ukončené , tak by sa už mohlo dať normálne prehrať.
CPU: Intel Q9650 3.0GHz + Noctua NH-D14 MB: ASUS P5Q Deluxe RAM: DDR2 - 8gb (4x2gb) Corsair 800Mhz CL5 VGA: Gigabyte GTX560 1gb + Prolimatech MK-13 + 2x Noctua NF-P12-1300 HDD: 60gb SSD Corsair F60 + 750gb Samsung HD753LJ (v boxe Silentmaxx) PSU: Seasonic X-760 Gold Case: Thermaltake Armor VA8003BWS (2xNoctua NF-S12B-ULN intake + 1xNoctua NF-S12B-ULN a 2xNoctua NF-B9 outtake) Regulátory otáčok: Cooltek Fan Controller LSK435B + PCW DVD-RW: Samsung SH-S223F Satelitná karta: Skystar2 rev.2.3 + programátor smart kariet PHOENIX (serial port) + dekódovacia karta CSLink (cryptoworks) Monitor: 24´Samsung SyncMaster 2433BW (1920x1200) Klávesnica: Chicony KB-9885 Myš: Benq M800-C9G
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD-rekordér -> Neuzavřené DVD -> Otevření pomocí PC atd.

Příspěvek od Zivan »

Zkusil bych isobuster, pred lety mi u dvou "necitelnych" medii z kamery pomohl.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“