Čus, mám zajímavej problém docela často se mi stává že mi zamrzne boot u loga windows (zobrazí se "spoštění systému windows" pak logo a konec) někdy musím i 2x restartovat než PC naběhne normálně.
Docházej mi už napády čím by to mohlo být zkoušel jsem i Start Up repair ale ten nenahlásí žádnou chybu...(i přehrát BIOS na nejnovější atd..)
Intel core I7 2600k
Asus sabertooth P67
8GB RAM Kingston hyberX gray edidtion
GTX 460GHL SLi
3x HDD
Freeznuti bootu OS
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Deexer
- Začátečník
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Freeznuti bootu OS
Je to taktované? Dělá to i bez přetaktování?
Je to na HDD nebo SSD?
Přeinstalovat Windowsy jsi zkoušel?
Je to na HDD nebo SSD?
Přeinstalovat Windowsy jsi zkoušel?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Deexer
- Začátečník
Re: Freeznuti bootu OS
je to taktovanej ale jen turbo mod... v OS to jede podle vyrobce takze to nevadi..(nepredpokladam ze pri bootovani se zapne tubo)
HDD jen HDD
nepřeinstaloval OS to je ta posledni vec co chci zkusit do toho se mi moc nechce
v Patek sem preistaloval nove ovladace na Grafiku a Chipset zatim ted v cera se zapinal normalne a dneska taky... ale to nic neznamena... v pondeli zas treba muze zamrznout... uvidim... opravdu nevim no...
HDD jen HDD
nepřeinstaloval OS to je ta posledni vec co chci zkusit do toho se mi moc nechce
v Patek sem preistaloval nove ovladace na Grafiku a Chipset zatim ted v cera se zapinal normalne a dneska taky... ale to nic neznamena... v pondeli zas treba muze zamrznout... uvidim... opravdu nevim no...