Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- icebosss
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
hochu, pokud nikoho nevidíš, hoď si optiku na noční vidění, používám ji za medika na AEKu a úplná paráda, v kouři i ve slunečnej den vidíš nádherně enemáky, jsou krásně zvýrazněný...
Jo jinak mě též sere to spamování těch RPG, to je na pěst ty lidi, nehnou se z místa jen spamujou rpg a jsou vysmátý jak jim naskakujou fragy... další věc, chcipneš, vedle tebe týpek a neoživý tě, nesebere z tebe vybavení aby tě oživil to ne.... já tam vždy lítám jak idiot a oživuju, kolikrát i přitom chcípnu a oni na to prdí a nechaj tě ležet.
Jo jinak mě též sere to spamování těch RPG, to je na pěst ty lidi, nehnou se z místa jen spamujou rpg a jsou vysmátý jak jim naskakujou fragy... další věc, chcipneš, vedle tebe týpek a neoživý tě, nesebere z tebe vybavení aby tě oživil to ne.... já tam vždy lítám jak idiot a oživuju, kolikrát i přitom chcípnu a oni na to prdí a nechaj tě ležet.
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to Red Devil: napriklad som hral Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad ,arma 2 trapne cod od 2jky nehravam to su pre deti strielacky aspom trocha nech su realne ako tieto 2
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Butch
- Středně pokročilý

Ohledne toho kempeni v Parizi atd...
Mno me se podarilo pekne sejmout sniper kempera v panelaku raketometem
Sam jsem u toho chcipnul, ale raketa k nemu stihla doletet a sejmula ho
Nemam optiku zatim zadnou abych na nej mel sanci zamirit normalne, bylo to na hodne velkou vzdalenost. Okno v panelaku pres celou musku.
Prave si davam prechod Seiny a Caspian border mapy zatim jenom. Hraji za zenistu, schvalne ne za snipera protoze me nebavi jen nekde cekat az nekdo vybehne, ale pekne jit do akce a pomoci treba znicit nepratelsky tank atd. Jsem zatim lama a skill zadnej, ale uzivam si hru po svem. Je to moje prvni hra tohoto stylu online. Skilled hraci si reknou, jojo prave takovy tu nepotrebujeme
Jako kdyby nikdy nezacinali, treba pred lety nekde u CS.
Ja nevim, ja tohle zatim asi tolik neresim, nekdo nekde kempi, 3x za sebou me sejme, ale co...
Je to hra a je mi to u zadku, nejak to dopadne nejde o zivot
Snazim se byt samozrejme prospesny teamu, ale neni duvod to nejak hrotit a resit "deti"
Vezmete si, clovek nekam nabehne, strili proti nemu nepritel a nejak se netrefuje a hned v chatu cheater!!! Decko se netrefi na prvni ranu a hned krici ze nekdo podvadi(to ze to preziju s 5% hp a pak me nekdo za rohem zabije hozenou teniskou uz nikoho nezajima
). Pritom PB server a fakt nemam naladu ani cas a chut resit nejake cheaty nebo co...
Nebo chci zabrat vlajku nekam se na 10 sekund schovam( neznam to moc jeste a tak vyberu proste prvni vhodne misto), nekdo vyleze, necumi, tak ho zabiju a hned v chatu spawn kemper....wtf? Jako kdyby tam clovek cekal celou hru nez nekdo vyleze.
Tyhle kecy me fakt uz nechavaji klidneho. Nekdo proste hru moc hroti a hned uz predem krici a upozornuje na vsechna prikori nez aby to prekousl a vyresil to skillem nebo jinak presel v klidu.
Nastesti nemam zase tolik casu hrat, takze snad to moc kazit nestihnu tak aby to nekomu neposkodilo jeho statistiky na kterych zaklada svoje CV, kdyz zada nekde o zamestnani.
Mno me se podarilo pekne sejmout sniper kempera v panelaku raketometem
Sam jsem u toho chcipnul, ale raketa k nemu stihla doletet a sejmula ho
Nemam optiku zatim zadnou abych na nej mel sanci zamirit normalne, bylo to na hodne velkou vzdalenost. Okno v panelaku pres celou musku.
Prave si davam prechod Seiny a Caspian border mapy zatim jenom. Hraji za zenistu, schvalne ne za snipera protoze me nebavi jen nekde cekat az nekdo vybehne, ale pekne jit do akce a pomoci treba znicit nepratelsky tank atd. Jsem zatim lama a skill zadnej, ale uzivam si hru po svem. Je to moje prvni hra tohoto stylu online. Skilled hraci si reknou, jojo prave takovy tu nepotrebujeme
Jako kdyby nikdy nezacinali, treba pred lety nekde u CS.
Ja nevim, ja tohle zatim asi tolik neresim, nekdo nekde kempi, 3x za sebou me sejme, ale co...
Je to hra a je mi to u zadku, nejak to dopadne nejde o zivot
Vezmete si, clovek nekam nabehne, strili proti nemu nepritel a nejak se netrefuje a hned v chatu cheater!!! Decko se netrefi na prvni ranu a hned krici ze nekdo podvadi(to ze to preziju s 5% hp a pak me nekdo za rohem zabije hozenou teniskou uz nikoho nezajima
Nebo chci zabrat vlajku nekam se na 10 sekund schovam( neznam to moc jeste a tak vyberu proste prvni vhodne misto), nekdo vyleze, necumi, tak ho zabiju a hned v chatu spawn kemper....wtf? Jako kdyby tam clovek cekal celou hru nez nekdo vyleze.
Tyhle kecy me fakt uz nechavaji klidneho. Nekdo proste hru moc hroti a hned uz predem krici a upozornuje na vsechna prikori nez aby to prekousl a vyresil to skillem nebo jinak presel v klidu.
Nastesti nemam zase tolik casu hrat, takze snad to moc kazit nestihnu tak aby to nekomu neposkodilo jeho statistiky na kterych zaklada svoje CV, kdyz zada nekde o zamestnani.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- marek p
- Začátečník

-
Chceš teď hned do Karkandu?Dej si BFP4F.SNowie píše:existují vůbec servery s mapami z back to karkand?? nemůžu najít ani jeden
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky vám to v battlelogu neukazuje u serverů většinou ping?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Butch
- Středně pokročilý

Na nejakych to neni, oni mohou mit na serveru ping zakazany i kdyz u MP hry to trochu nechapu, mozne je vsak vse.Kositch píše:Taky vám to v battlelogu neukazuje u serverů většinou ping?
Zajimalo by me vsak jak to je vlastne s temi servery? Nejake jsou oficilani EA a neco je home made nebo jak se to da rozlisit? Nebo jsou proste nejake spolecnosti co jsou financovane EA a delaji hosting hernich serveru? Podle nejakych nazvu bych to tipnul ze je to nejaka kombinace vseho co se na me vysype kdyz si dam vyhledat servery ale sam nevim jak to tedy presne je.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Imho si můžeš od EA pronajmout server, nebo něco v tomhle smyslu.
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zvladate nekdo litani se stihackama? Pro me jsou uplne na h*vinko. Porad to laguje a kdyz nee, tak se to stejnak skube. Zda se mi, ze oproti bete jsou rychlejsi. Neporadi nekdo? Treba s helinama to je super s mysi ale tohle mi opravdu nejde 
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
- SNowie
- Začátečník

ten ping občas zmizí u všech serverů nejen vybraných ...
- jinak jsem pár hodin zkoušel letadla a musím říct zklamání
těšil jsem se na rocket pody, ale je to jak když střílíte rachejtle, sundat tank na dva průlety chce hodně jistou ruku, zabít pěšáky je prakticky nemožné jak kanónem tak raketami
- měl bych jeden dotaz - také se vám letadlo ve vzduchu stále třese, zná rány a podobně? i když letíte rovně a jste na 100% uzdravení? moc to nechápu, určitě stále nelétám nad povolenou výšku (která je občas třeba jen 250 metrů), děje se to i těsně nad zemí a leckdy mám co dělat, abych to nezapích
- všeobecně se mi zdají letadla trochu zbytečná, nasbíráte v nich hrozně málo bodů a jediná pomoc, kterou můžete podpořit ostatní je sejmout helikoptéry (ostatní letadla sundaváte jen aby nesundala ona vás - proti pozemním cílům jsou si všichni rovni - bezzubí) a v tomhle ohledu je nakonec stejně lepší statická nebo mobilní AA
// určitě teda nechci letadla, jako v BF2, tam jsem byl schopen končit se 120+ killy za kolo a to i bez baserapingu, jedním průletem sejmout kanónem třeba 5 nešťastníků .... nějaké hloupé bomby by ale přidat mohli
/// jediná výhoda je, že se díky tomu jak jsou nahovno, do letadel po chvíli nikdo moc nesere a jsou volná
- jinak jsem pár hodin zkoušel letadla a musím říct zklamání
- měl bych jeden dotaz - také se vám letadlo ve vzduchu stále třese, zná rány a podobně? i když letíte rovně a jste na 100% uzdravení? moc to nechápu, určitě stále nelétám nad povolenou výšku (která je občas třeba jen 250 metrů), děje se to i těsně nad zemí a leckdy mám co dělat, abych to nezapích
- všeobecně se mi zdají letadla trochu zbytečná, nasbíráte v nich hrozně málo bodů a jediná pomoc, kterou můžete podpořit ostatní je sejmout helikoptéry (ostatní letadla sundaváte jen aby nesundala ona vás - proti pozemním cílům jsou si všichni rovni - bezzubí) a v tomhle ohledu je nakonec stejně lepší statická nebo mobilní AA
// určitě teda nechci letadla, jako v BF2, tam jsem byl schopen končit se 120+ killy za kolo a to i bez baserapingu, jedním průletem sejmout kanónem třeba 5 nešťastníků .... nějaké hloupé bomby by ale přidat mohli
/// jediná výhoda je, že se díky tomu jak jsou nahovno, do letadel po chvíli nikdo moc nesere a jsou volná
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak letadla sou total useless.
Ja to tu pisu uz od bety.
Nejenom ze maj dementni letovej model, ale sou pouzitelny jen proti helinam a jinym letadlum a i tak sou na nic.Daleko lepsi praci udela manik se stingerem nekde za bukem.
Ja si po obrovske namaze s letadlem odemknul AA rakety a dalsi rofl.
Ty rakety maj dostrel snad 50metru a zameruje to snad 10s...
Nez stacim zamerit helinu, tak ji preletim..
Jinak jak rikas v Bf2 pokazdy na stihacky strasna tlacenice a tady po nich nestekne ani pes
Btw metro CQ nejhorsi mapa v historii her?
Ja to tu pisu uz od bety.
Nejenom ze maj dementni letovej model, ale sou pouzitelny jen proti helinam a jinym letadlum a i tak sou na nic.Daleko lepsi praci udela manik se stingerem nekde za bukem.
Ja si po obrovske namaze s letadlem odemknul AA rakety a dalsi rofl.
Ty rakety maj dostrel snad 50metru a zameruje to snad 10s...
Nez stacim zamerit helinu, tak ji preletim..
Jinak jak rikas v Bf2 pokazdy na stihacky strasna tlacenice a tady po nich nestekne ani pes
Btw metro CQ nejhorsi mapa v historii her?
- Butch
- Středně pokročilý

Taky vam dosly od prodejcu dpf s temi bonusy?
Warfare pack, specact kit a psi znamky.
Uz jsem myslel ze jsem to nejak prosvihnul a bylo treba se kvuli tomu registrovat jako k te pistoli s tlumicem co byla ke hre.
Uz jsem myslel ze jsem to nejak prosvihnul a bylo treba se kvuli tomu registrovat jako k te pistoli s tlumicem co byla ke hre.
- renek1
- Začátečník

Musim rict, ze me od zacatku jede hra naprosto v pohode a nezaznamenal jsem ani jeden bug a to uz hraju celkem tak 15 hodim MP. Litani je celkem naprd s ovladanim myší a tak jeste zkusim pouziti joysticku a pak dam vedet. Jinak je to zatim asi nej hra co jsem mel moznost si zahrat a to jak po graficke strance tak i herni. Moznost destrukci a i rizeni vseho co hra nabizi je proste parada. Za me hru hodnotim opravdu vysoko. Jsem zvedavej na noveho Call of Duty: Modern Warfare 3
Naposledy upravil(a) renek1 dne úte 1. lis 2011, 13:04, celkem upraveno 1 x.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- Atapi
- Začátečník

Z druhý strany zas miluju blbce, co oživujou jak magoři, člověk se ani nestihne zvednout a hned je zase mrtvej, protože to tele co tě oživí nepřemejšlí... To ať mě radši nechaj naspawnovat znova.icebosss píše:hochu, pokud nikoho nevidíš, hoď si optiku na noční vidění, používám ji za medika na AEKu a úplná paráda, v kouři i ve slunečnej den vidíš nádherně enemáky, jsou krásně zvýrazněný...
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
on je strasnej problem sednout do heliny a ten tunel preletet a zabrat body za zadama kemperu v tunelu? :pHEAD píše:Spoluprace ti je v tom tunelo nahovnu.Staci zakempenej manik s kulometem a ani si neskrtnes.
Sam sem to zkusil a za par vterin 20 killu.Staci se zakempit nekam do tmy a lidi ti behaj pred hlaven jak kralici a nevidej te.
Ta hra je jen o kempeni.Stejny jak prechod seiny..vsude miliarda mist na zakempeni.Nemas sanci sejmout kempera, protoze ho nevidis a on te sejme jako nic.
kempeni obecne me az tak nesere, nekomu vyhovuje hrat to takhle, jedina vec co mi vadi je na nekterejch mapach rpg spam ale holt to k tomu patri stejne jako to kempeni
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Butch píše:Taky vam dosly od prodejcu dpf s temi bonusy?
Prosimte a kde ses registroval? Mam v krabicce jen odkaz na ea.onlineregister.com .
Hru jsem si pridal ale nikde to po me nic nechtelo, tak nevim
desktop
laptop 1
laptop 2
laptop 1
laptop 2
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
uz ted se tesim na Wake Island , jinak nejradeji jezdim v tanku a k rizeni pouzivam G25 
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to musi byt kava na volante to ma nenapadlo skusim moje momo dik za typ 
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- bounty[cz]
- Začátečník

V Originu dáš Redeem Code ...mikecv píše:Prosimte a kde ses registroval? Mam v krabicce jen odkaz na ea.onlineregister.com .
- Butch
- Středně pokročilý

Ja dostal v krabicce listecek, kde byla ta pistole s tlumicemmikecv píše: Prosimte a kde ses registroval? Mam v krabicce jen odkaz na ea.onlineregister.com .
je tam postup ze zajdes na stranky http://www.gunclub.ea.com
tam zadas svuj EA pristup a pak ve hre ti pribyde ta pistole.
Akorat nevim jestli to je u vsech krabic. Ja mel normalne tu Limited Edition v DVD obalu.
Tohle je neco jineho, to neni ten Warpack jak k tomu dostanes kod, k tomuhle zadnej kod neni.bounty[cz] píše: V Originu dáš Redeem Code ...
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Butch píše:Ja dostal v krabicce listecek, kde byla ta pistole s tlumicemmikecv píše: Prosimte a kde ses registroval? Mam v krabicce jen odkaz na ea.onlineregister.com .
je tam postup ze zajdes na stranky http://www.gunclub.ea.com
tam zadas svuj EA pristup a pak ve hre ti pribyde ta pistole.
Akorat nevim jestli to je u vsech krabic. Ja mel normalne tu Limited Edition v DVD obalu.
Jo diky. Tak to jsem na tom stejne.
desktop
laptop 1
laptop 2
laptop 1
laptop 2