Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

m.h.l píše:sosnul sem si demo a při instalaci mně to hodí tuhle chybu

www.sweb.cz/cmr3/error.jpg

nevite nekdo co s tim
to sice nevim, ale me pro zmenu demo po prvni instalaci nenabehlo vubec (po loadingu hry nenaskocila konzole a nasledoval tvrdy restart), po druhe instalaci mi demo bezelo ten den kdy jsem ho nainstaloval a druhy den nic :sad: Doufam, ze plna verze pojede OK

btw. dela to jeste nekomu?

P.S.: podotykam, ze se jedna o demo vydane na Level DVD 111
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak muzu rict ze AI je hodne solidni.....jen me trosku vadi kdyz na 400m metru zkosim kamose, ze ostatni nezalehnou a nekrejou se...jen zmatene pobihaji....

Jinak grafika naprosto uchvatni, hlavne me bavi likvidovat rybicky :twisted:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Tak sem to dnes rano nainslaoval a pustil :-D Je to super. Pristi tejden budu mit plnou. Jedu na 1024x768x32 a vse na LOW :sad: ale grafika i takhle je super :lol:
Proste nikdo ma a nikdo nema :roll:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
kane
Nováček
Nováček

Paráda

Příspěvek od kane »

Je to paráda, každýmu doporučuju ! Už mám FULL verzi a musím říct, že je to pěknej macek, ale stojí to za to. Na mojí mašince to jede všechno na Very High detaily v rozlišení 1024x768 32B. Jedinou věc, kterou jsem si kapek snížil byly stíny na MEDIUM, protože je tolik nevnímám. Hra jede absolutně plynule, sam tam trochu swapne ale fakt bomba !!! Kdo může ať paří, tohle tu ještě nebylo... :wink:
Intel PIV 2,4Ghz (800) Vcore 1.575 @ 3,24 Ghz, MB ABIT IC7, GK CLUB3D Geforce 6800 CORE 324@420, MEM 700@900, MEM CORSAIR 2x256Mb ( 400Mhz CL2 @ 534Mhz CL2,5 ), SB Live! 5.1 , HDD WD 80Gb JB, SONY E230 ( 17 ), CD-RW AOPEN 40x12x48
b.king
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Vesmír - Mléčná dráha, planeta Země, ČR Máchův kraj

Příspěvek od b.king »

Hra je Super

dokonce uz vydali Patch 1.1 ma 27.164KB

ted ho sosam...
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Muzete mi prosim vas nekdo rict nazev ctvrteho kola ? Dikes
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Socka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Socka »

JJ super!!! Konečně na něco využijem ty naše nadupaný grafky 8-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jo jo Hra je fakt supr ale protože sem pěkná lama,tak se jen pomalu prokousávám do dalších levelů aspoň to dýl vidrží grafika je fakt dost dobrá :oha:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja som to zacal hrat akurat vcera...... celkom podarene.... Grafika vyzera fakt pekne...... na zostave ktora je uvedana v popise 1024x768 32b High detaili...., ale obcat to posekava...... najme ked su sceny na otvorenom priestranstve...... v budove niet problemu..... Prekvapilo ma ze to prislo na instalocnom DVD.... konecne nastava koniec CD :) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me na ty hre akorat trošku mrzí ta stupidní AI - ty vojaci jsou občas fakt debilní. Jinak i na P4 @3,5 GHz a radeonu 9800 taktlym trochu vic nez XT to v 1280x1024 nejede na full details nejak extrovne a to taky neni uplne idealní :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Havoc
Začátečník
Začátečník

Grafika

Příspěvek od Havoc »

Je to super hra. Jen mě trochu zklamali, že tam dali příšery(nenávidím nenávidím nenávidím - vždycky se leknu jak na mě ta potvora skočí). A ty nároky by mohly být taky menší. Mě to na mé konfiguraci občas seká a někdy se to zpomalí(hlavně když rožnu světlo). Grafika to stíhá bez problémů protože to jede stejně na 1024x768/32bit vše Very High a na 1024x768 very high + AA nastavený na hodnotu 4 + AF nastavený taktéž na 4. Myslím, že budu muset taktnout procesor a koupit další RAMky(a že nejsou levné, budu dlouho šetřit :) ).
Intel Core 2 Duo(3Ghz@3.6Ghz), 6GB DDR2 800Mhz,Gigabyte EP45-UD3P, Gigabyte Geforce GTX260 896MB, Seagate Barracuda 7200.11 640GB,Maxtor DiamondMax 21 250GB, case Chieftec + 500W Fortron BlueStorm II
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Dnes som to vyskusal na Athlone 1000Mhz 384MB DDR PC266 a Radeone 9100 64MB Vivo a hra behala aj napriek mojim ocakavaniam pri 800x600 32b na medium celkom dobre.......
Ake snou mate skusenosti na slabsich masinach?????? Oplati sa tam instalovat????
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

random píše:Dnes som to vyskusal na Athlone 1000Mhz 384MB DDR PC266 a Radeone 9100 64MB Vivo a hra behala aj napriek mojim ocakavaniam pri 800x600 32b na medium celkom dobre.......
Ake snou mate skusenosti na slabsich masinach?????? Oplati sa tam instalovat????
Ja to videl u kamoše na Celeronu 1,7 a vypadalo to opravdu příšerne - nebál bych se napsat teměř k zblití. Podle me celkem nesmysl takhle to "PC" trápit. To je lepsi hrat starsi gamesky, ktery paradoxne vypadaj líp, pac jedou na full details a ne oholeny až na kost :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rozjel jsem Far Cry plynule na svým Kufr-PC.
A to v 800x600 32B + všechny detaily na low :-D
Zase tak hrozný to není, vypadá to líp než SOF2(teď myslím prales a vegetaci)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Sentenced píše:Me na ty hre akorat trošku mrzí ta stupidní AI - ty vojaci jsou občas fakt debilní. Jinak i na P4 @3,5 GHz a radeonu 9800 taktlym trochu vic nez XT to v 1280x1024 nejede na full details nejak extrovne a to taky neni uplne idealní :roll:
Konecne to nekdo rekl - vsude se rozplyvaj recenzenti nad uzasnou revolucni AI, ale ja i kamarad jsme se shodli ze na ni absolutne nic prevratneho neni - panac nejde jen tupe rovnou k cili jak v Doomovi, ale obcas i ukroci stranou nebo se sem tam skrci za bednu - tot vse... Pokud vas nevidi nebo zkusite ve hre trochu neco jineho nez zamysleli autori je veskera AI v pr. a enemisti se fakt chovaj jak mentalove po lobotomii... :?

...neda mi vzpomenout na boty v starickem prvnim Unrealu :roll:

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já jeste nez tu AI odepisu, tak zkusim nejakou vyssi obtiznost, ale na prvni dve to opravdu neni zadna slava. :)
Chtel bych to hodne zkusit v multiplayeru, pac grafika je opravdu excelentní a zvuky taky - odpadl by problem s "AI po lobotomii" a človek by se u toho mohl slušne vyblbnout :wink: Bohužel sehnat dostatek lidi se slušnym HW bude asi problem :)

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:Já jeste nez tu AI odepisu, tak zkusim nejakou vyssi obtiznost, ale na prvni dve to opravdu neni zadna slava. :)
Chtel bych to hodne zkusit v multiplayeru, pac grafika je opravdu excelentní a zvuky taky - odpadl by problem s "AI po lobotomii" a človek by se u toho mohl slušne vyblbnout :wink: Bohužel sehnat dostatek lidi se slušnym HW bude asi problem :)
Me se teda AI tda hodne slusna, jen to snipovani je moc lehky :wink:

Jinak AI je tu snad nejlepsi co jsem videl (mozna by mohlo souperit UT2004)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nidzo píše: Jinak AI je tu snad nejlepsi co jsem videl (mozna by mohlo souperit UT2004)
TAk to si toho v zivote asi moc nevidel :o , pac i ve starickym HL1 byli ty vojaci chytrejsi.....

Krome AI jsem z ty hry ale nadšenej - dneska sem hral misi Bunker a nekolikrat sem se malem podelal jak jsem se lekl. Ta hra svetla a stinu je uplne vyborná, tohle muze smele konkurovat i Doomu III - se nedivim, ze to Carmack furt tak zdržuje :oops:
Hrozne se mi taky líbí, když nekde uniká pára, jak se vzduch "tetelí" - efekt jako v léte nad rozpalenym asfaltem - nádhera !!! :wink:

random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Misiu Bunker som isiel vcera aj ja..... je to naozaj dobre..... zoparkrat som tiez skor spadol zo stolicky.... ked na mna z "hustia" vyskocili tie monstra...... celkom spokojnost.....
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:
Nidzo píše: Jinak AI je tu snad nejlepsi co jsem videl (mozna by mohlo souperit UT2004)
TAk to si toho v zivote asi moc nevidel :o , pac i ve starickym HL1 byli ty vojaci chytrejsi.....

Krome AI jsem z ty hry ale nadšenej - dneska sem hral misi Bunker a nekolikrat sem se malem podelal jak jsem se lekl. Ta hra svetla a stinu je uplne vyborná, tohle muze smele konkurovat i Doomu III - se nedivim, ze to Carmack furt tak zdržuje :oops:
Hrozne se mi taky líbí, když nekde uniká pára, jak se vzduch "tetelí" - efekt jako v léte nad rozpalenym asfaltem - nádhera !!! :wink:
V HL se mi to teda nejak nezdalo, tam mi moc chytri nepripadali....ale to se kazdymu muze zdat jinak :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“