Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Martin Veselý »

No to jsem právě taky zkoušel, ale problém je, že Origin potom hru nenajde. :evil: Zkusím přeinstalovat, ale mám dost pomalou linku :(
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

theedge: Zbrane se berou dlouhym podrzenim tlacitla na nabijeni, v zakladu predpokladam ze "R" a prepinat se koleckem daji, aspon u me to slo
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jak najdu kde hraje člověk, kterýho mám v přátelích??
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

theedge píše:Ahoj. Mám dotaz -> konečně jsme se dostal k tomu abych zasedl ke gamese. Spustil jsem kampaň a nastavil klávesy. Jsem hned na úplným začátku. V prvním vagónu zabiju pistolkou prvních pár teroristů a pak přijdu ke dveřím do dalšího vagónu které jsou zablokované brokovnicí, objeví se mi symbol brokovnice, ale nemůžu ji nijak vzít. Nevim jestli mám něco nějak blbě nabindovaný - nic mi na to nefunguje ani interakce.
Těsně před tím než se mi objeví ten symbol brokovnice mi tam problikne nějaký text (zřejmě jak tu zbraň vzít), ale to nemám šanci přečíst - je to setina vteřiny. V menu přiřazení kláves žádnou položku pro sebrání zbraně nemám ...
Co to má ku*wa znamenat ? Jak berete zbraň ? Dík za radu.

Ještě další dotaz -> jde někde vypnout to podivný zacákání obrazu ? - prostě jako kdybych čuměl přes špinavý sklo / brýle. Nechápu co to má být za úžasný grafický efekt ale mě to docela vadí.

Zbraně nejdou přepínat kolečkem na myši ?
Ta zbraň se bere podržením R - klávesa kterou nabíjíš
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

......
Naposledy upravil(a) icebosss dne pon 31. říj 2011, 19:09, celkem upraveno 1 x.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Par z Vas jsem si pridal, muj nick : JackaL36 ,hod te si me tam i dalsi.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Tak jsem zjistil, že hra si vůbec nerozumí s ATI Tray Tools, takže jestli někdo používá nějaký soft na přetaktování grafiky, tak v případě problému s padáním se na to zaměřte jako první :) Mě to padalo hned po startu, ani jsem se nedostal do menu.
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Díky všem :-) za radu
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

kurňa už mě ten nůž se** proč nemůže být jak v bc2, přídu k typkovi z boku, kuchnu a jen to machne tou kudlickou, neco malo mu to ubere a on me zabije nez si stacim prehodit na zbran, animace nikde, fakt totálně jeblý
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Tak to přišlo :)

Pár poznatků ohledně BF3 a driverů Catalyst . Zkusil jsem Cat 11.10 Preview/Preview 2/Preview 3 a oba buildy 8.920 a s posledními ze jmenovaných to šlape jako po másle :) -> AMD Catalyst 11.1x ALPHA/BETA (8.920) Win Vista/7 x86/x64

Jinak nick KrteCZeq
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

nV nic nevypustili ?
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

icebosss píše:kurňa už mě ten nůž se** proč nemůže být jak v bc2, přídu k typkovi z boku, kuchnu a jen to machne tou kudlickou, neco malo mu to ubere a on me zabije nez si stacim prehodit na zbran, animace nikde, fakt totálně jeblý
Taky jsem na to před chvílí přišel... říkám si konečně někoho zabiju kudlou, mačkám F jak blbec a vono nic, potom se otočí a zabije mě. :lol:
Obrázek
Bum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bum »

Bindování kláves je provedeno otřesně. Změnil jsem si spotting nepřátel na klávesu F (Default je Q). Dva dny to zkouším ve hře mačkat a nic. Nakonec jsem rezignoval, říkal jsem si že je to zabugovaný. Pak jsem náhodou ve hře zmáčknul klavesu Q a bingo!. Zahlásí mi to soupeře. Vypadá to, že některý klávesy nejdou přemapovat a musí se používat defaultní.
Intel i5-3570k, Deska Gigabyte GA-965P-DS4, 16GB DDRIII 1600Mhz, AMD HD 6950 (Asus).
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jsem některým z vás poslal friend requesty, ale když chci dát další "add as a friend", tak je to zašedlý...wtf.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Přijato.

Víte někdo jak vypnou ten přepálenej bloom? V BFBC2 to šlo přes snížení volby "Effects Quality" na LOW. Tady ať zvolím cokoliv, je to stále stejné :(
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

NV vypustili optimalizované drivery 285.62 na který však BF3 zlobí u DX10 karet.

Též si mě můžete přidat KositchCZ :-D Ale jsem úplný noob, jak se říká :-)
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

rekl bych ze to s tim oslnovanim je schvalne nevypnutelne kvuli vyvazeni. ikdyz je pravda ze je to obcas hodne neprijemne a neprirozene.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Co rikate na tu super uber destrukci?Jak nas masirovali za pude znicit vsechno atd..Ja si teda zadny nevsim.Je to stejny jak v BBc2.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ja bych rekl ze je to mnohem horsi nez v BC2
jeste hur je udelane spawnovani v primo v letadlech, pak neni sance se do nejakeho dostat.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

hraje někdo s joystickem? když mám zapojený joy v usb tak mi můj voják neustále střílí aniž bych něco mačkal. když joy odpojím je to ok. jsem se chtěl proletět ale bez joye na to prdím
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“