Zlomeny PIN na LGA775
Moderátor: Eddward
- jardakill
- Začátečník

-
Re: Prosím rychle.... ulomený "pin" na socketu 775....
Když jsem byl vracet GK 470 v 14 denní lhůtě, tak prodavač na to hodně dlouho koukal a málem si vzal lupu -Alza Ostrava-, tak to ti držím palce, že si toho nevšimnou.
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím jít na nějakou pobočku.... třeba tam bude nějaký trouba.....
někde tady v Praze..... a uvidíme.... jako pokud se nebude bystře dívat na ty piny tak to podle mě nezjistí.... udělám foto a ukážu
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:

Asi z toho nic moc nezjistíte.... fotil jsem to mobilem..... nemam moc kvalitní foťák..... co myslíte? mam s tím ještě zkusit něco udělat aby to nebylo tolik vidět???
- StepanPepan
- Začátečník

-
Dej si před ten mobil lupu. A najdi vzdálenost, kdy to bude ostrý.
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou ty fotky.... blbý je že se ten lesk od toho poškozeného neodráží stejně jako od ostatních tak že to je celkem vidět..... a já se s tím bojím hnout abych ho neulomil úplně..... má někdo tedy nějaký nápad nebo tak????? jak bych to měl udělat aby si toho nevšimli?????

- gejmer
- Začátečník

-
Jo už to vidim,je to ten v poslední řadě dole a zhruba uprostřed.No co s tim,narazit na to krytku na patici a dojít na jinou pobočku no
Tak mně napadá,měl jsi tam vůbec tu krytku??Na tom obrázku nahoře je jen samolepka.
Tak mně napadá,měl jsi tam vůbec tu krytku??Na tom obrázku nahoře je jen samolepka.
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ta krytka je tak pořád.... jen není vidět je z průhledného plastu
- gejmer
- Začátečník

-
Jo tak.Vždycky jsem měl jen černé..
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
taky je blbost jak bych to mohl mechanicky poškodit.... bych do toho musel nějak dloubat nebo tak.... jeden pin z prostřední řady přeci neulomím vkládáním procesoru..... bych třeba ohnul celou řadu nebo více pinů...... ale jeden a prostřední z řady.... je to blbost.... a jsem si na 100% jistej že já jsem to neudělal....prostě do tý alzy skusíme zajít a uvidíme.... má ještě někdo nějaké nápady????
- gejmer
- Začátečník

-
Spadne růžek procesoru na ten pin a je to.Může se to stát.
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, a co s tím teď ?
- Alfajk
- Začátečník

-
co ho zkusit rucne pinzetou narovnat ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Alfajk píše:co ho zkusit rucne pinzetou narovnat ?
Toho s bojím.... abych to neulomil úplně...... a navíc on už je ulomený chybí tam taková ta zlatá korunka......
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo nějaké nápady???
- Butch
- Středně pokročilý

Normalne jim to vratit v 14 denni lhute a delat jako by nic a doufat ze si toho nikdo nevsimne.
A pak pouceni pro priste, nekupovat tam nic v bazaru.
A pak pouceni pro priste, nekupovat tam nic v bazaru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pak příjde "Jarda2", koupí tu samou desku z bazaru a bude řešit uplně to samýButch píše:doufat ze si toho nikdo nevsimne.
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Butch
- Středně pokročilý

Mno spis jde o to nekupovat nic v jejich ofiko bazaru, nechapu ze se to lidem vyplati usetrit treba 100 nebo 200kc na desku za 2k a pak jeste resit problemy.Sheep-Master píše:Pak příjde "Jarda2", koupí tu samou desku z bazaru a bude řešit uplně to samýButch píše:doufat ze si toho nikdo nevsimne.
Budto tedy levnejsi pokud je tlaci finance a funglovku a nebo si priplatit.
Je fakt ze malo lidi kouka na piny, me by to u nove desky nenapadlo v krame na vydeji kontrolovat. Ale u bazarove bych tu kontrolu bral jako samozrejmost, takze Jarda2 uz pak tu desku snad nekoupi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06