Reklamace Logitech Z5500

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Chlebik
Nováček
Nováček

Reklamace Logitech Z5500

Příspěvek od Chlebik »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, vlastním necelý rok sestavu Logitech Z5500 a cca před 3 měsíci mi přestal jet středový satelit když ho mám připojen přes ty 3 jacky (celenej, černej a tuším oranžovej). Nějak sem to oželil a včera sem si koupil televizi a chtěl jsem si z toho udělat nějakou imitaci kina, tak jsem si koupil optický kabel a střed sice už jede, ale repra se mi zdaj, že mají o hodně horší zvuk. Hlavně zadní jsou jako kdyby hráli v nějaké uzavřené v místnosti, takové plechové s ozvěnou. Navic když tam třeba někdo mluví a najednou se ozve nějaký zvuk, třeba se spustí nějaká hudba, tak ze zadních repráků ten mluvený projev se uplně zeslabí a nejde skoro vůbec slyšet a třeba když hudba vypne, tak se hlas zase zesílí.

Navíc cca 3 měsíce po používání mi začal vrčet subwoofer, je to docela diskomfortní lozit pod stůl a vypnout hlavní přívod, popřípadě vytáhnout repra ze zásuvky a zase si nastavovat basy, surround a centr.

Otázka dne zní, nemáte někdo s reklamací zkušenosti? Jestli mám šanci na úspěch s reklamací, nebo mi to pošlou rovnou zpět, se smolíkem? Mám to odzkoušené na PC i TV, u PC digitální výstup nemám a zdá se mi že hrají o mnoho líp (ale nejede centr), jak z digitálního (TV) výstupu, což podle recenzí by mělo být spíš naopak, ne? Jěště nevadí že u reklamace nebudu mít originální polystyren co bylo v dodání? Mám jen prázdný karton.

Předem moc děkuji za odpověď.
LukášST
Začátečník
Začátečník

Re: Reklamace Logitech Z5500

Příspěvek od LukášST »

Zkoušel jsi přenastavit effekty při připojení optiky ? Většinou je tam PL Movie nebo Music a to je zvuk soustředěn hlavně na střed. Proto zkus přepnout na stereo, zda to bude lepší....
Při reklamaci nevadí, že nemáš původní obal nebo polystyrén.
Chlebik
Nováček
Nováček

Re: Reklamace Logitech Z5500

Příspěvek od Chlebik »

Jo to jsem zkoušel, je tam Stereo, to zadní nejedou vůbec, Stereo 2x to se mi zdá, to zadní jedou, ale zdá se mi, že zvuk není prostorový, a v Music zadní taky nejedou. Jsem z toho jelen. U těch 3 jacku jsem měl nastavené 6ch.
Jako ze začátku vše ok, krom vrčení paráda. Pak ze dne na den prostě přestal jet centr. U toho digitálnu nevím, ale štve mě to, za ty peníze jsem čekal o něco lepší repro.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“