Dobrý den, chtěl bych se zeptat, vlastním necelý rok sestavu Logitech Z5500 a cca před 3 měsíci mi přestal jet středový satelit když ho mám připojen přes ty 3 jacky (celenej, černej a tuším oranžovej). Nějak sem to oželil a včera sem si koupil televizi a chtěl jsem si z toho udělat nějakou imitaci kina, tak jsem si koupil optický kabel a střed sice už jede, ale repra se mi zdaj, že mají o hodně horší zvuk. Hlavně zadní jsou jako kdyby hráli v nějaké uzavřené v místnosti, takové plechové s ozvěnou. Navic když tam třeba někdo mluví a najednou se ozve nějaký zvuk, třeba se spustí nějaká hudba, tak ze zadních repráků ten mluvený projev se uplně zeslabí a nejde skoro vůbec slyšet a třeba když hudba vypne, tak se hlas zase zesílí.
Navíc cca 3 měsíce po používání mi začal vrčet subwoofer, je to docela diskomfortní lozit pod stůl a vypnout hlavní přívod, popřípadě vytáhnout repra ze zásuvky a zase si nastavovat basy, surround a centr.
Otázka dne zní, nemáte někdo s reklamací zkušenosti? Jestli mám šanci na úspěch s reklamací, nebo mi to pošlou rovnou zpět, se smolíkem? Mám to odzkoušené na PC i TV, u PC digitální výstup nemám a zdá se mi že hrají o mnoho líp (ale nejede centr), jak z digitálního (TV) výstupu, což podle recenzí by mělo být spíš naopak, ne? Jěště nevadí že u reklamace nebudu mít originální polystyren co bylo v dodání? Mám jen prázdný karton.
Předem moc děkuji za odpověď.
Reklamace Logitech Z5500
Moderátor: CageJ
- Chlebik
- Nováček

-
- LukášST
- Začátečník

-
Re: Reklamace Logitech Z5500
Zkoušel jsi přenastavit effekty při připojení optiky ? Většinou je tam PL Movie nebo Music a to je zvuk soustředěn hlavně na střed. Proto zkus přepnout na stereo, zda to bude lepší....
Při reklamaci nevadí, že nemáš původní obal nebo polystyrén.
Při reklamaci nevadí, že nemáš původní obal nebo polystyrén.
- Chlebik
- Nováček

-
Re: Reklamace Logitech Z5500
Jo to jsem zkoušel, je tam Stereo, to zadní nejedou vůbec, Stereo 2x to se mi zdá, to zadní jedou, ale zdá se mi, že zvuk není prostorový, a v Music zadní taky nejedou. Jsem z toho jelen. U těch 3 jacku jsem měl nastavené 6ch.
Jako ze začátku vše ok, krom vrčení paráda. Pak ze dne na den prostě přestal jet centr. U toho digitálnu nevím, ale štve mě to, za ty peníze jsem čekal o něco lepší repro.
Jako ze začátku vše ok, krom vrčení paráda. Pak ze dne na den prostě přestal jet centr. U toho digitálnu nevím, ale štve mě to, za ty peníze jsem čekal o něco lepší repro.