Zdarec mám Reproduktory logitech Z-680, tady je na ně odkaz: http://www.techtree.com/India/Reviews/L ... 3-536.html
dole je obrázek s připojením kabeláže, je tam jasně vidět optická zdířka a na své zvukové kartě SB X-Fi Titanium mám taky optický výstup tak sem pořídil optický kabel, ale nemužu ten zvuk rozjet, netušíte někdo co stím? mám Win 7.
Díky
SB X-fi titanium, optický kabel, Logitech Z-680
Moderátor: CageJ
- Nabu
- Začátečník

-
SB X-fi titanium, optický kabel, Logitech Z-680
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
- glozi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: SB X-fi titanium, optický kabel, Logitech Z-680
Mas nastavene defaultni zarizeni na High Definition output ? Kdyz pustis hudbu a otevres Ovladaci Panely -> Zvuk je videt ze by do nektereoh zarizeni sel zvuk ? Pokud ne, bude asi problem v driverech. Tzn. zkusit jine nastaveni(Obcas je treba povolit SPDIF vystup.). Pokud ano, tak bude asi problem v pripojeni k repro.
Intel Core Ultra 7 265K, NZXT Kraken X62, 32GB Kingston Fury 6400MHz, ASUS Z890-PRO WIFI, Samsung 990 EVO 2TB, ASUS TUF RTX3080Ti, Samsung G8 OLED 32, ASUS ProArt 329CV
- Broxik
- Začátečník

Re: SB X-fi titanium, optický kabel, Logitech Z-680
no prvni vec je jak pise glozi zkusit nejnovejsi ovladace. Pak skoc na nastaveni encoder(pod audio control panelem) hod na dts nebo dolby digital pak by ti to melo ject OK.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph