AMD Radeon HD 6490M VS Intel HD Graphics 3000
Která z těchto grafik je lepší ?
ta AMD má directx11 a shard ver. 5 a odost více streamu .. ale pak jsem našel recenzi z 3D marku kde jí HD 3000 porazilo o mrtě bodu ..
mohl by mi někdo říct názor ? pro a proti ? a která je lepší ?
co hraji ? vetšinou MMORPG Lineage,WOW a srategie jinak hry typu GTA crysis neplánuji...
AMD vS INTEL GRAPHICS
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- wendycz
- Začátečník

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: AMD vS INTEL GRAPHICS
Obě karty jsou useless. Rozdíl je ten že AMD má použitelné drivery, takže se ti na tom ty hry alespoň spustí. Ale pojedou stejnak mizerně. Takže jestli na hry, nic z toho, jestli si musíš vibrat tak tu AMD, ale počítej s nízkými detaily i rozlišením.
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z těhle bych vybral určitě tu od AMD. Jak už tu padlo, má vyladěnější ovladače a je výkonnější. (o kolik záleží na konkrétní hře)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- wendycz
- Začátečník

-
no vybíral jsem mězi : http://www.anacomp.cz/hp-probook-4530s- ... 53713.html a http://www.anacomp.cz/fujitsu-lifebook- ... 53725.html
sic je hp má lehce lepší cpu a vetší disk .. ale disk pro mě nic neznamená
nikdy jsme nevyužil víc jak 40-50gb ..
no tak díky .. vemu ten notas .. na studium bude dobrej nemyslíte ? výkon/vydrž/cena ..
a zdá se mi to nebo je lehce s kovu nebo jen kov imituje ten HP ?
sic je hp má lehce lepší cpu a vetší disk .. ale disk pro mě nic neznamená
no tak díky .. vemu ten notas .. na studium bude dobrej nemyslíte ? výkon/vydrž/cena ..
a zdá se mi to nebo je lehce s kovu nebo jen kov imituje ten HP ?