Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
durod: ja to viem ze musim mat orginal ja mam orginal ja len ci to niekdo neskusal
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Demonoid126
- Začátečník

mikecv píše:ano obcas se to stalo, uz se mi stalo ze mi zmizela zbran, ale po nekolikatym "zmeneni" zbrane se zase ukazala![]()
teda zkousim litat s A-10, Su-25 a co me sere a ne jen me, jak doskakujou pozde textury a hlavne prekazky typu stozar, lampa ... to je na pest
Jo ty textury tj docela "sranda",me zas obcas problikne obraz do zelena po upgragu serveru
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To dělají drivery GeForce série 28x.xx. Zkuste downgrade na nějakou nižší verzi, výkon sice mírně poklesne, ale je to bez chyb.
Mimochodem, na EHW je rozbor nastavení na hru včetně rozboru dopadu na výkon -> Battlefield 3 tweak guide: vyražte z grafiky maximum. Oproti té "Šulcovině" tady na magazínu je to nebe a dudy
Mimochodem, na EHW je rozbor nastavení na hru včetně rozboru dopadu na výkon -> Battlefield 3 tweak guide: vyražte z grafiky maximum. Oproti té "Šulcovině" tady na magazínu je to nebe a dudy
- Demonoid126
- Začátečník

Krteq píše:To dělají drivery GeForce série 28x.xx. Zkuste downgrade na nějakou nižší verzi, výkon sice mírně poklesne, ale je to bez chyb.
No ja ma HD 5850 Vapor-x,obcas to problikne do zelena ne porad,ale ze zacatku to nedelalo vubec.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jaká verze driveru?
- Demonoid126
- Začátečník

Krteq píše:Jaká verze driveru?
Nejnovejsi,dnes jsem tam schvalne vrazil 11.8 a je to lepsi ale jak rikam ze zacatku to nedelalo vubec a v jinych hrach to nedela a to hraji dost.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nejnovější WHQL nebo nejnovější beta?
- Demonoid126
- Začátečník

WHQL
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- Demonoid126
- Začátečník

OK, vyzkousim jinak diky 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty krtkový obvladače mám a taky mě to bliká zeleně, s nima i s těma co sem měl před tím
beta mě to nedělala
beta mě to nedělala
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty krtkový obvladače mám a taky mě to bliká zeleně, s nima i s těma co sem měl před tím
beta mě to nedělala
beta mě to nedělala
- Atapi
- Začátečník

Asi jak komu, mě to taky občas blikne, ale jen tak jednou za hodinku nebo dvě a co jsem si všim, tak je to hlavně když příjdu třeba k oknu nebo tak, na volným prostranství se mi to (to mi dělalo BC2 a celkem často) ještě nestalo. HD5770 a cat. 11.9
- ŠakaL
- Začátečník

Taky mi to nedelalo az ted ale jen obcas a kratce.Nic hroznyho jako to po*rany padani MP (timedout)Demonoid126 píše:Krteq píše:To dělají drivery GeForce série 28x.xx. Zkuste downgrade na nějakou nižší verzi, výkon sice mírně poklesne, ale je to bez chyb.
No ja ma HD 5850 Vapor-x,obcas to problikne do zelena ne porad,ale ze zacatku to nedelalo vubec.
catalisty 11.9
(mozna na to ma trochu vliv i rozliseni)
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Atapi
- Začátečník

Já jedu na 1680x1050, ale taky teda bohužel jen 512MB grafika. Jinak koukám dneska do listu a u některejch servrů funguje "Server Queue", paráda.
- Demonoid126
- Začátečník

Presne tak neni to nic hrozneho to obcasne probliknuti ale mohly by na tom zapracovat kluci z DICE 
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
najhorsie je to ze niekedy sa nejde respawnovat klikam na space ako debil a ked sa konecne respawnujem tak aj z 2ma troma nepriatelmi a zas som death
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Vizi
- Začátečník

Respawn u této hry je něco otřesného, doufám že to nějak upraví. Mimo to do zelena mě to taky občas blikne, mám poslední WHQL ovladače pro ati a dělalo to i z předchozíma 11.10Version3.
- zdenulinek
- Začátečník

-
Lidi nevíte proč mi tohle dělá taky co na tom videu ??
http://www.youtube.com/watch?v=sCRbww1U2qA
Děkuji. Sestava níže...
http://www.youtube.com/watch?v=sCRbww1U2qA
Děkuji. Sestava níže...
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Víme, ovladače Geforce 28x.xx. Řešilo se to tu už při betě.