rikam, hluk nijak neresim, stejne tam je milionkrat hlucnejsi nacitani ploten z HDD takze je mi to uplne jedno
kazdopadne..jak jsem dopadl..procesor jsem ocistil kapesnickem s trochou technickeho benzinu, bylo tam te pasty opravdu MNOHO..tudiz ocistil, nanesl pastu novou, opravdu jen drobne, pokrylo to ale cely procak takze v pohode..
Chladic jsem zkousel pomoci nozu (ziletek) prozkoumat, vypadal rovne, takze taky OK. Jeste jsem PC vyluxoval, kdyz uz byl rozebrany a zapnul. Teploty stale okolo tech 40°C, predpokladam, ze diky paste si to o par stupnu sedlo niz, ale vidim tam rozdil tak 3°C asi..ale alespon ted mam klid, ze tam pasty je tolik, kolik by melo byt

ale chtel bych se jeste zeptat..je lepsi ten chladic utahnout k tomu procaku vic, nebo "jen tak" zhruba, a moc netlacit, je mi jasny, ze se nesmi nijak ohnout atp, ale zkratka abych to utahl dostatecne, ale neprehnal to. Nekde jsem cetl, ze kdyz se to utahne az moc, ze to taky neni nejak extra dobry.
Kazdopadne zapl jsem systemy a pic..spatne se mi nacetla grafika, nevadi, restartoval jsem PC, pic, modra smrt

(upozornuji poprve od doby co jsem PC sestavil

)..PC se restartoval a jede v pohode, tak snad to bude OK