zdravím
nedaří se mi rozdělit HDD na Notebboku Lenovo ideapad z570 co má Win 7 Home Premium 64bit a disk 750GB,mám tam nepřiřazený oddíl co má 1MB a nejde mi ho spojit a zároven rozdělit oddil "C"
asi to je nečitelné,ale je to podobné jako tady,jen tam není tem nepřiřazený oddíl co má 1MB
předem dík
Lenovo ideapad z570,nejde rozdělit disk
Moderátor: Don
- CHRASTY
- Začátečník
Lenovo ideapad z570,nejde rozdělit disk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Lenovo ideapad z570,nejde rozdělit disk
Kdyz kliknes pravy mysitkem na zmensit u oddilu "C" tak ti to nic neudela?
Pokud jsou volby zasedle nebo buhvico, zkusil bych free program EASEUS Partition Master
Pokud jsou volby zasedle nebo buhvico, zkusil bych free program EASEUS Partition Master
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- CHRASTY
- Začátečník
Tak nepřiřazený oddíl co má 1MB jsem v programu EASEUS Partition Master odstranil.
Dá se zvětšit a má to cenu svazek "D" ,nebo mám vytvořit a jak svazek "E".A k čemu u Lenova ten svazek "D" slouží.
Dá se zvětšit a má to cenu svazek "D" ,nebo mám vytvořit a jak svazek "E".A k čemu u Lenova ten svazek "D" slouží.
- CHRASTY
- Začátečník
když dám zmenšit oddíl "C" o 550 GB tak to napíše (k dokončení této operace není k dispozici dostatek místa na disku)
zabráno je asi 24,6 GB
zabráno je asi 24,6 GB