Zotac GTX560ti AMP ed. ,v zatezovem testu selhala+bf3

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zotac GTX560ti AMP ed. ,v zatezovem testu selhala+bf3

Příspěvek od hunterak »

Dobry den mam takovy problem kupoval jsem si novou GK kvuli nove hre Battlefield 3. Nainstaluju GK,nejnovejsi ovladace a vse co je potreba ke spravne funkcnosti karty. Jenze kdyz zapnu battlefield poladim detaily na ktery by to zhruba mohlo jit. (cerpal jsem z testu) Tak jsem hral a hra se seka. Treba staci bezet a sekne se a po 10s sekne se znova. Rikam si to neni mozny. Zkousim menit nastaveni jakkoliv ale dela mi to snad pri vsechn moznostech i pri rozliseni 1280x1024 a to hraju normalne na FULL HD.Napriklad kdyz prepinam mezi ruznyma nastavenima tak se mi to totalne cely sekne kdyz najedu na ultra treba na 20s. Nekdy se to rozbehne za nekolik desitek sekund nebo hra spadne a sever me vyhodi. Netusim co by to mohlo bejt mam nejnovejsi GK ovladace zdroj Fortron 500W Saga II. Ale jak delam co delam porad mam radikalni snizovani FPS jak treba v kouri z dela tanku nebo kdyz jen tak bezim po mape. Zkousel jsem taky poladit ovladace Gk ,ale to nepomohlo. To mi stara ATina nedelala mel jsem HD5830 sice jsem to nedal na tak vysoke detaily ale aspon se mi to nesekalo. Nevite cim by to mohlo byt k tomuto mailu svoji sestavu. Dekuji za rychlou odpoved.
UPDATE : zatezovy test po cca 10min mi spadnul PC. (program FURMARK

CPU: Intel Core i5 660
GPU Zotac GTX560ti AMP Ed.
MB : MSI P55M GD-41
RAM: 4Gb Kingston HyperX 1600Mhz
ZDR: Fortron Saga II 500w
+ mi zdroj napaji disk WD Caviar Blue 320GB,zvukovou kartu ASUS Xonar DG,3 fan led, a jednu mechaniku.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Zotac GTX560ti AMP ed. ,v zatezovem testu selhala+bf3

Příspěvek od Alfajk »

zdroj nestiha,je potreba ho vymenit
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Hodne lidi s OC edicema 560tky melo problem s tim ze karta byla v BF3 nestabilni a stacilo pridat par setin voltu a nebo snizit frekvenci o 20-30 MHz. Ale pokud to padne v tom Furmarku tak to vypada spis jak rekl Alfajk na zdroj.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pokud by padala jen karta,tak by se nereslo cely pc
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

v MSI Afterburneru nemuzu pridavat volty asi je to zamcene muzu se zeptat na nejakou odemykaci ulittu a kolik tam mam pridat zhruba. Jinak jsem delal znova zatezovy test tak ta karta drzela 22min a nic se nestalo. V BF3 je tam hra hodne nestabilni.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

proc ma tolik lidi fortrony to nepochopim :) za co si vyslouzily takovou duveru.. hod ho do smeti a kup neco spolehliveho
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

i pres unlock voltage control a force constant volatges mas locknuty napeti v afterburneru?

..podle me je to ale zdrojem
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Ajfajk nevim kde to najit kdybys mi to popsal presnejc byl bych rad :) Jinak posilam aktualni screen co mi BF3 zacalo delat http://2i.cz/759c94be6d Cim by to mohlo bejt? Myslite si ze t ovsechno dela zdroj? ja nevim jestli tu Gk nemam radsi vratit protoze kdyz GK stoji sest tisic a neutahne BF3 na plny coz byl muj cil(vedel jsem sice ze to nebude mozne ale aspon trochu vic se priblizit) tak o tom ted vazne premejslim
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyby ses zeptal,hned by sme ti rekli ze gtx 560ti nebude stacit na BF3...

z toho screenu to zase vypada,ze karta mele z posledniho...teploty byly kolik stupnu ? tohle dela kdyz se tezce prehrejva,nebo umira

afterburner >settings >zalozka general a dole unlock volatge control
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

karta je sama od sebe topeni to jsem vedel kdyz jsem si ji kupoval ,ale ma 89-93stupnu pri hre. Ja to vedel ze stacit nebude ,ale cetl jsem tady taky nekde zde ze tahle GK ma srovnatelnej vykon z GTX 570. Ovsem mezitim co jsem zjistil ze nestiha absolutne nic a kdyby ji o 1Mhz prektatoval tak si myslim ze vybouchne. Fakt nevim jestli mam ji vratit asi?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vsem gtx 560ti staci a tobe ne,kde asi bude chyba...

zkus pridat napeti a uvidi se,kazdopadne teploty uz rozhodne nejsou v norme,muze to padat i kvuli nim
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Chyba je ve me ano to vim ze jsem narocnej :) Airflow mam ve skrini dobrou. Takze ty toplyty nevim jak vic srazit a i kdyz jsem to unlocknul jak ty rikas tak se k tomu porad nedostanu.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

to vypada ze je neco spatne s grafikou pokud by nezvladal zdroj tak to hru zhazuje nebo se restartuje a vypina cele pc.. ani teploty nejsou ok, asi bych sel reklamovat
jinak co te vedlo ke koupi zrovna zotacu.. nevim jakou ma povest ale ve mne nikdy nebudil duveru.. vypada jak cinske hracky :)
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Hlavne me asi lakali vysoke takty tyhle GK. Jinak takhle vysoke teploty ma kazdy tenhle druh zotacu bohuzel tak nevim. Jestli to mam vratit.
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Mno kazdopadne budu rad za dalsi nazory dneska mi odpovi technicka podpora z CZC a Alfy tak jsem zvedavej co vrchyli za odpvoedi
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jediny co ti muzu rici je abys vykopnul ten slaby zdroj a nekupoval brutalni OC edice. Spln tyhle dve podminky a budes v pohode. Jinak Zotac je kvalitativne lepsi vyrobce nez treba MSI.....
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Stejně taktovaný MSI Hawk má narozdíl od Zotacu alespoň dostatečně dimenzovaný chladič (napájení, paměť). :roll:
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Jo ale kdyby to zpusoboval zdroj tak pc pada pri hre?
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

no prave ze by padal pri hre jelikoz by nestacil zivit grafiku a ochrana by zpusobovala restarty atd..
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

oneill_sx1 píše:Stejně taktovaný MSI Hawk má narozdíl od Zotacu alespoň dostatečně dimenzovaný chladič (napájení, paměť). :roll:
Zajimave ,tak proc tolik MSI narozdil od Zotacu konci na RMA ? Zotac je co se tyce RMA o fous lepsi nez Gigabyte ale horsi nez ASUS. Nepletme si pojmy s dojmy.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“