Zdravím. Mám problém s Wifinou. Přeinstaloval jsem notebook(měl sem Visty, ted mam Windows 7) a nemůžu se připojit k wifině. Předtím než sem to přeinstalovat tak to normálně šlo. Když to zapojím na kabel tak to jede bez problémů, ale jakmile se chci připojit k wifi tak to napíše "Windows se nemohl připojit k síti".
Nevíte někdo co s tím ?
Problém s připojením k Wifi na Windows7
Moderátor: Don
- lukyy02
- Nováček

-
- Zub
- Začátečník

-
Re: Problém s připojením k Wifi na Windows7
nejsem přeborník v sítových prvcích ale asi bych si našel podle typu notbooku ovladače a nainstaloval bych sitové karty. Na jednom notasu jsem našel asi 4 verze wifi karty a fungovali mi jen dvě.
- lukyy02
- Nováček

-
Já si myslím. že ovladačem to nejni. Už sem na něj koukal(a moc sem toho teda nevykoukal) ale pochopil sem z toho, že asi je to ten nejnovější jakej tam můžu mít..
- Zub
- Začátečník

-
nejnovější ovládač neznamená nejspolehlivější. nic jinyho mě nenapadá.
- lukyy02
- Nováček

-
Ale já myslím že ovladačem to nemůže bejt, když na jinou síť se v pohodě připojím. Zkoušel jsem jak nastavovat IP adresu(nevím teda jestli sem to dělal dobře) a i ten DHCP a nic z toho nefungovalo..
- Zub
- Začátečník

-
jo ale v prvním příspěvku si nějak pozapomněl napsat docela zásadní věc, že se na jinou wifi přopojíš... pak ti tady asi někdo těžko poradí když tajíš skutečnostilukyy02 píše:Ale já myslím že ovladačem to nemůže bejt, když na jinou síť se v pohodě připojím. Zkoušel jsem jak nastavovat IP adresu(nevím teda jestli sem to dělal dobře) a i ten DHCP a nic z toho nefungovalo..
- lukyy02
- Nováček

-
Jo já vím..taky už mi to došlo..tak to se omlovuvám..