Ahoj,
popis mého problému: mám stolní PC (i5 2,66ghz; 4gb ram; GF230) a jsem s ním připojen k 8mb bezdrátovému internetu skrze USB WiFi adaptér AirLive. Vše funguje v pořádku až do té doby, kdy začne být počítač vytížen. Respektive jakmile například začnu formátovat video, PC je tak vytížen, že USB WiFi přestane kompletně fungovat a internet je zamrzlý do té doby, než svou úlohu dokončí. Opravdu nepříjemné to je, když se výjimečně rozhodnu si něco zahrát online - při náročných hrách totiž dojde k vytížení, latency okamžitě letí do nebes a mě čeká odpojení ze serveru.
Nemohli byste mi, prosím, poradit, zda je tohle možné nějak řešit? Například jiným adaptérem, softwarem, čímkoliv. Je mi jasné, že nejlepší řešením by bylo provrtat díru do zdi a natáhnout kabel, ale pan domácí...
Díky moc za každou radu.
Padající USB WiFi připojení při vytížení PC
Moderátor: Don
- JimBob
- Nováček

-
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Padající USB WiFi připojení při vytížení PC
wifi je pro stolni PC nesmysl. pripoj to kabelem pokud jde a je po problemech.
zkousel jsi nejake jine nebo novejsi ovladace na tu usb sitovku?
zkousel jsi nejake jine nebo novejsi ovladace na tu usb sitovku?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1) aktualizuj ovaldac toho zmetku
2) natahni si kabel a u stolniho pc se na wi-fi vykasli
//kolega byl rychlejsi
2) natahni si kabel a u stolniho pc se na wi-fi vykasli
//kolega byl rychlejsi
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- ttx
- Začátečník

-
Problem je v umiestneni anteny. Antenka niekde schovana toho vela nechytne. Co ma potom ten chudak ovladac robit, ked mu prichadzaju poskodene pakety. Nic ine nemoze, len tie poskodene zahadzovat. A tych neposkodenych asi vela nebude.
Cim viac sa wifi zatazi tym viac stupa pocet poskodenych paketov.
V tvojom pripade este navyse bude nieco s ovladacom, ked mu vadi zataz od user programu.
Ach tie ovladace. To uz nieje ako volakedy, ked sa jeden ovladac ladil, ladil az bol uplne super.
Cim viac sa wifi zatazi tym viac stupa pocet poskodenych paketov.
V tvojom pripade este navyse bude nieco s ovladacom, ked mu vadi zataz od user programu.
Ach tie ovladace. To uz nieje ako volakedy, ked sa jeden ovladac ladil, ladil az bol uplne super.
- JimBob
- Nováček

-
Ovladač je nejnovější, respektive jediný, co výrobce momentálně poskytuje. Adaptér je kabelem prodloužený, ale i tak signál kolísá. Takže se bude vrtat, co se dá dělat.