Poradí mi někdo s nákupem notebooku???

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Poradí mi někdo s nákupem notebooku???

Příspěvek od MIR »

Jsem limitovanej částkou 20 000,- Kč bez DPH a chci samozřejmě za ty prachy co nejvíc muziky :o) HELP ME!!!
MIR - Acer TM2304
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no tak to asi kup nějakej za 19999kč a ještě ti koruna zbude. Lepší rada mě nenapadá. Zkoušel jsem věštit, ptát se souseda ale nepřišešl jsem na co budeš toho nouta používat a co od něho chceš.

btw koupil jsem za 16kkč IBM T20 thinkpad a jsem docela spokojenej
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIR »

web design, žádná náročná grafika, filmy, net, hry nejsou priorita, spíš kancelářská práce..
MIR - Acer TM2304
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

výdrž baterky, mobilita, internet, wifi...výbava?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIR »

baterky co nejdýl, hmotnost co nejnižší, to je snad pochopitelný, ne? :o)
USB 2, IrPort, LAN, modem, PCMCIA, uvítám S-video výstup a wifinu taky
sériový ani paralelní porty nepotřebuju
MIR - Acer TM2304
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIR »

jo a chci minimálně DVD CD-RW, nejlíp i vypalovat DVD

asi to bude nějakej Acer s Celeron M, ale rád si poslechnu cizí názor..
MIR - Acer TM2304
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30251
neni to ale centrino to je od 22kkč. Ještě je možnost via procesoru. Ne že bych se toho bál ale neni to intel. AMD sice taky má http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29398 ale se 14" lcd. jestli tě limituje 20kkč, tak jdi do toho prvního a dej do něj 512RAM

/edit: nespletl ses s cenou? 30kkč by možná šlo. za 38kkč s dph je 4502CLi s 9700 radeonem, 512RAM 1,6 pentiem, wifi...hafo moc toho je. za 20 to bude slušná šunka. Na tu výbavu zapomeň
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIR »

dík :o) já si to moc nemaluju, ale můj účet zeje prázdnotou, vánoce, potom jsem ještě akutně potřeboval baskytarový combo atd. atd. atd. :o)

ještě prolezu ceníky ATComputers a uvidím.. :o)))
MIR - Acer TM2304
MIR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIR »

tak mě ještě napadá, ten noťas může být klidně bez systému, soft mám..
MIR - Acer TM2304
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Já koupil také starší notes.furt jsem chtěl kolem 20000kč nový ale místo low end nového jsem koupil starší,zančkový a bývalý High end.
Vlastním Toshibu Tecra 9000.Stála něco málo pod 20000kč,repas se zárukou.
V pěkném stavu,manažerský notes s výborným designem,magnesiové tělo. PIII mob 1,2GHz,512MB Ram,30Gb HDD Toshiba,vga S3 16Mb,Wifi,Bluetooth,LAN 10/100,irda fast,dvd/cdrw,zabudov.čtečka SD karet-pro můe kertu od digitálu jak dělané,skvělé zabudované i hlasitě repro-samozřejmě vezmu-ly potaz že to hraje integr.repro z ntb.,váha 2,4Kg.Jsem velmi spokojen.Zatím tedy-snad mě také delší dobu i vydrží,ťuk,ťuk/klepy,klep-musel jsem to zaťukat/zaklepat :-D .
Je to na tobě.
Ptal jsem se lidí u nás ve firmách a na netu na forech a názory se různily:
TOP: IBM,Toshiba,Dell-na ty nikdo neremcal a každý je doporučoval.Pak ještě občas doporučován Fujitsu-Siemens občas zase ukrutně nedoporučován.Také jsem slyšel dost chvály na Acer a docela málo kritiky.A spokojené ohlasy na Asusy za super cenu,kvalita a vysoký výkon.Ale i tam jsem našel dost odpůrců.
Vždy se i tady na forech a lidi v práci shodly na IBM,Toshiba a Dell.Hlavně ono IBM.Toshiba prý byla užásná hlavně dříve teď prý trochu polevila a IBM jsou lepší ale před nějakým rokem kvalitní střední nebo vyšší třída od Toshiby byla super kvalita.

Někdo mě radilo kup starší notes ale kvalitní high end a značku ,někdo kup cokoly ale ať je to nový s plnou zárukou atd....

Přeju ti štestí při výběru
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Danoss
Nováček
Nováček

Re: Poradí mi někdo s nákupem notebooku???

Příspěvek od Danoss »

Mrkni se do GooGlu tam toho máš spousta např. Alza, Asus, Apple, HP a mnoho dalších.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“