jakou znacku notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Zamčeno
aws
Nováček
Nováček

jakou znacku notebooku

Příspěvek od aws »

Dobry den chtel bych se zeptat jakou znacku z nize uvedenych by jste doporucili.
IBM
DELL
ASUS
Jelikoz se mi naskytla cesta do USA a tam bych si chtel koupit NOTEBOOK tak zadam o radu.
Zaroven jeslti mate nekdo zkusenosti s nakupy v USA jestli by jste mi nenapsali postrehy atd.
Dekuji .
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ja bych bral nejradsi IBM, ale pokud vím, tak notebooky IBM uz jsou minulostí díky pohlcení NB divize IBM jakousi čínskou firmou o které ještě zřejmě uslyšíme

takže zbývá DELL, kterej je ale předraženej, tak si holt budeš muset koupit Asuse 8)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
aws
Nováček
Nováček

Příspěvek od aws »

ano o pohlceni jsem slysel ale ze by se nedali absolutne sehnat se mi nezda nejradeji bych si vzal IBM take ale jestli to nepujde budu muset holk ASUS :( ach jo
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Mě je nejsympatičtější ACER, ale když ho nemáš v nabídce, tak asi ASUS, už vzhledem k tomu co psal pavel.m :wink:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

aws píše:ano o pohlceni jsem slysel ale ze by se nedali absolutne sehnat se mi nezda nejradeji bych si vzal IBM take ale jestli to nepujde budu muset holk ASUS :( ach jo
netvrdím, že se nedá sehnat, ale píšeš něco ve smyslu "pojedu...", takže to bude čím dál tím horší, jedině co kde zbyde na skladech a na to bych moc nespoléhal

k tomu Aceru - je to perfektní poměr cena výkon, ale IBM či Dell je trošku jinde (ikdyž běžný uživatel to stejně nepozná)

no a pak tu máme lidi co vychvalujou Asusy proti Acerům do nebe, ale podlě mě je to zhruba to samý, ikdyž ten asus mívá lepší mechanické zpracování
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Danoss
Nováček
Nováček

Re: jakou znacku notebooku

Příspěvek od Danoss »

Nejlepší značka je Apple ale taky nejdražší ale je kvalitní.
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Apple je předraženej humus. Vem Asus nebo Acer. Jejich ceny jsou jakž takž adekvátní k tomu co dostaneš.
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

nejde jen o znacku, ale i o model. treba takovy lenovo a jeho plastova "G" a "Y" rada - to je je proste suxx. a jeho profi rada Thinkpad? spolecne s DELL Precision a HP Elitebook se jedna o spicku.

pokud tedy chces "nej-booka", vezmi LENOVO Thinkpad, DELL Precision nebo HP Elitebook (prakticky jedno v jakym poradi). priprav se ale na to, ze cena tomu bude odpovidat.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
gck23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gck23 »

Zalezi, na co to chce, jestli to bude na beznou praci a multimedia, tak precision je zbytecnej luxus a bohate staci latitude
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

Danoss píše:Nejlepší značka je Apple ale taky nejdražší ale je kvalitní.
Stálo to "rýpnutí" vyhatovat 6 let starý vlákno? :stupid2:
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Zamčeno

Zpět na „Notebooky a netbooky“