poradte podlozku pod mys logitech g700

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
fue
Začátečník
Začátečník

poradte podlozku pod mys logitech g700

Příspěvek od fue »

caute, aku podlozku by ste odporucili pre G700? je to hlavne na RPG, strategie, pripadne FPS (tie menej). podla mojho vyuzitia sa obavam ist do nejakej rychlej...

na zahranicnych forach odporucaju samozrejme to co tu nemame (napr. Artisan HIEN KAI.g3, XTracPads HAMMER, ...).

uvazujem nad Steelseries SX alebo 9HD. nejake napady?
dik
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
TOC
Začátečník
Začátečník

Re: poradte podlozku pod mys logitech g700

Příspěvek od TOC »

Klasiku látkovku, Roccat Taito nebo Razer Sphex. :)
Mám na Taitu Kone [+] a paráda, senzor pracuje skvěle a myš krásně kouže. Navíc je příjemná na omak (oproti studeným platovým nebo kovovým podložkám). U dražších podložek stejně rozdíl nepoznáš. ;)
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

teraz mam latkovu razer goliathus a mam voci nej vytky.
1. je na moj vkus moc vysoka (4 mm)
2. usadzuje sa na nej prach
3. je treba vynalozit zvysene usilie pre pohyb mysou (asi trenie dane texturou podlozky). niekomu to mozno pride smiesne, ale ked v praci robite na pc (od 4-9 hodin) a potom este vecer chcete nieco na PC doma spravit, tak zapastie o sebe da vediet... keby nehravam raz za cas hry, tak si kupim trackball :)

zatial som nakloneny tej SX, len sa obavam ci nebude moc studena
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Nevím, já jsem s látkovkou mám jenom dobré zkušenosti. Je jemná, nedře a je měkká. :)
Na pohodlí nejlepší a G700 jsem na látkovce taky zkoušel a žádný problém. Zkus třeba tu Sphex nebo Taito.
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

no praveze aj ja som mal doteraz iba latkove a neviem to posudit objektivne, preto sa pytam na skusenosti ostatnych.
ty si uz asi vymenil zopar podloziek pod mys? ako by si porovnal pocitovo (fyzicky feeling + ovladanie mysi na roznych dpi) PVC a hlinik voci latke? o sklo zaujem nemam urcite
nejaky desktop
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Měl jsem sklo, látku a hliník.
Nejhorší bzlo sklo, myš nijak extra neklouzala a ani snímání povrchu nebylo ideální (Kone+), pak hliníková (SS SX- tu jsem zkoušel nedávno na G500), jako bylo to cekem fajn i skluz byl celkem dobrý, ale na několikahodinové hraní to rozkodně není (studí a je tvrdá).
Nejlépe samozřejmě pro mě doma Roccat Taito (zkoušel jsem i Roccat Sense, ale není to ono), měkká, příjemná na dotek a hlavně nestudí. :D
Myš po tom jezdí sama a nikdy mi neustřelila (Kone+).
Proto doporučuju látkovku, dle mého názoru je fakt nejlepší. :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“