Nefunguje mi PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- TL494
- Nováček
-
Nefunguje mi PC
Cavte borci ja by som sa chcel spytat ako pridem nato ci a preco mi nefunguje pc? odisiel som prec prisiel som a pc zamrzol,ale tak ako nikdy.tak som dal restart a tma. myslel som,ze to je v grafike,ze tam neoc odislo,ale v skotocnosti grafika funguje. Tak potom kde inde by mohol byt problem?
Ďakujem za rýchlu odpoveď.
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Re: Nefunguje mi PC
Nejede mi auto, nevíš proč?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Shakall605
- Začátečník
To bude asi tím že ho nemáš růžové.Bez_n1ck píše:Nejede mi auto, nevíš proč?
- just
- Začátečník
Podla coho usudzujes,ze grafika je OK ked pises,ze ked das restart tak zostane iba tma???
MB: ASUS Maximus IX Hero (Intel Z270) CPU: Intel Core i7-6700K CPU Cooler: NZXT Kraken X62 RAM: 16 GB Kit Kingston HyperX Predator @ 3333 MHz VGA: ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080Ti 11GB SSD: Samsung 970 PRO 512 GB SSD 2: Samsung 960 EVO 250 GB HDD: Western Digital Red 14 TB ODD: LG BD-RE BH16NS55 Audio: Creative Sound Blaster ZXR + Magnat MA 900 + Sonus Faber Sonetto V + Aune X7s + Focal Clear Mg PSU: Seasonic Prime SSR-650TD 80 Plus Titanium Case: be quiet! Dark Base 900 Silver LCD: ASUS MX32VQ Mouse: Logitech MX Master + Razer Destructor White Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard K740 CZ OS: Windows 7 Ultimate 64 SP1
- Atapi
- Začátečník
Ve zdroji, v desce, v ramce, v kabelech... z čeho všeho je ještě počítač, tam může bejt problém.TL494 píše:Cavte borci ja by som sa chcel spytat ako pridem nato ci a preco mi nefunguje pc? odisiel som prec prisiel som a pc zamrzol,ale tak ako nikdy.tak som dal restart a tma. myslel som,ze to je v grafike,ze tam neoc odislo,ale v skotocnosti grafika funguje. Tak potom kde inde by mohol byt problem?
Máš ve výfuku bramboru...Bez_n1ck píše:Nejede mi auto, nevíš proč?
- TL494
- Nováček
-
No grafiku som vymenil za funkcu a stale tma nic som nevidel. ak ju dam do druheho pc tak aj jedna aj druha. Zdroj ide,ale isiel by aj keby bola zla jedna z vetiev? Ako zistim ci nefunguje doska? ked pripojim kabel na internet tak svieti led. Aj na doske co su ledky svietia. Procer? ako sa da zistit ci chyba v procerose? ramky si viem vyskusat. ale tie by nemali byt zle.
Vďaka za dalsie komentare a pomoc.
Vďaka za dalsie komentare a pomoc.
- LukášST
- Začátečník
-
Ani do BIOSu se nedostaneš jo?
Bych to viděl něco kolem MB vyzkoušet vyměnit napájecí větve desky?
Napájení grafiky?
Bych to viděl něco kolem MB vyzkoušet vyměnit napájecí větve desky?
Napájení grafiky?
- just
- Začátečník
Takze grafiku mozme vylucit...
Doska aj zdoj by mali byt dobre podla toho co pises...
Vyskusaj tie ramky...
Ked mas viac modulov tak ich vyber a po jednom skusaj v kazdom slote...
Ked PC nenabehne tak to moze byt HDD...
Skus si pozicat od niekoho HDD ak nemas nahradny a ked to nepojde tak by to mal byt asi CPU...
A taka blba otazka,monitor ti funguje???
Este ma napadlo,skontroluj si ci mas vsetky kable dobre zastrcene tam kde maju byt...
Neviem,ci si sa vo vnutri skrine hrabal,ale ak ano mohol si tuknut do nejakeho kabla...
Pozri aj kabel z grafiky do monitora...
Doska aj zdoj by mali byt dobre podla toho co pises...
Vyskusaj tie ramky...
Ked mas viac modulov tak ich vyber a po jednom skusaj v kazdom slote...
Ked PC nenabehne tak to moze byt HDD...
Skus si pozicat od niekoho HDD ak nemas nahradny a ked to nepojde tak by to mal byt asi CPU...
A taka blba otazka,monitor ti funguje???
Este ma napadlo,skontroluj si ci mas vsetky kable dobre zastrcene tam kde maju byt...
Neviem,ci si sa vo vnutri skrine hrabal,ale ak ano mohol si tuknut do nejakeho kabla...
Pozri aj kabel z grafiky do monitora...
MB: ASUS Maximus IX Hero (Intel Z270) CPU: Intel Core i7-6700K CPU Cooler: NZXT Kraken X62 RAM: 16 GB Kit Kingston HyperX Predator @ 3333 MHz VGA: ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080Ti 11GB SSD: Samsung 970 PRO 512 GB SSD 2: Samsung 960 EVO 250 GB HDD: Western Digital Red 14 TB ODD: LG BD-RE BH16NS55 Audio: Creative Sound Blaster ZXR + Magnat MA 900 + Sonus Faber Sonetto V + Aune X7s + Focal Clear Mg PSU: Seasonic Prime SSR-650TD 80 Plus Titanium Case: be quiet! Dark Base 900 Silver LCD: ASUS MX32VQ Mouse: Logitech MX Master + Razer Destructor White Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard K740 CZ OS: Windows 7 Ultimate 64 SP1