Zravim vo spolok,
chcem sa spytat co hovorite na http://www.hej.sk/index.php?0:2:asus-a6 ... dvdrw-wg:9
ci tu niekto ma prakticke skusenosti so znackou, so servisom, respektive aky iny v tej cene by ste vedeli doporucit. Tak isto rozmyslam nad Prestigio 157, ale do toho sa mi po prozreti diskusii moc nechce....
Dakujem za kazdy postreh a radu
taaaakze doplnam
to prestigio je http://www.hej.sk/index.php?0:2:nobile1 ... gb-dvdrw:9
hry... no neviem... sem tam sa clovek pohra... ale nie nejako vazne... v destope som mal ati 9600 no zeby som ju nejako estra zhavil to sa povedat neda... v poslednej dobe skor net.....
no ludkovia poradte... strasne by ma zajimalo ci ma niekto doma asus... nemusi byt zrovna tento... ale skratka ako sa mu na tom robi atd....
... tak grafika je intel extreme 2 ... aspon sa mi zda, ze to niekde bolo uvedenee
Rada pri výbere ASUS
Moderátor: Don
- MarkTek
- Nováček
-
Rada pri výbere ASUS
Naposledy upravil(a) MarkTek dne pon 22. srp 2005, 18:23, celkem upraveno 1 x.
Phone: Nokia 6230
Notebook: ?
Notebook: ?
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych na nej mel penize tak bych ho asi vzal. Znacky Prestigio bych se bal - ta cena je podle me az moc nizka . K Asusu navic dostanes zadarmo mys i brasnu.
/edit: grafika je sdilena - na hry nic moc, navic tam neni napsany jakej je to typ.
/edit: grafika je sdilena - na hry nic moc, navic tam neni napsany jakej je to typ.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Mortiz
- Nováček
-
- Danoss
- Nováček
-
Re: Rada pri výbere ASUS
Proč zrovna ASUS neříkám že jsou špatné ale jsou i lepší např HP APPLE.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada pri výbere ASUS
Zaslal v: út 23. srpen 2005, 10:08
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery