Call of Duty: Modern Warfare 3
Moderátor: Baneshee
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
Kolikrat se budu muset registrovat a vytvaret nejaky accounty a profily, abych mohl hrat multak?
Nebo to funguje jednoduse po staru - nainstaluju hru, vytvorim vojaka BRKO a hura do hry + volne dostupne statistiky na nejakem fanwebu?
Nebo to funguje jednoduse po staru - nainstaluju hru, vytvorim vojaka BRKO a hura do hry + volne dostupne statistiky na nejakem fanwebu?
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- xtron
- Začátečník

měla předobjednávka nějaké bonusy podobně jako BF3?
- veteran13
- Začátečník

Na steamu k ni bylo mw1 jinak nevim
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Demonoid126
- Začátečník

Byla k tomu i maska s tou kostrou nebo co to je
,me dnes prisla originalka a muzu rict ze jsem nad miru spokojen s optimalizaci hry a hratelnosti o proti BF3 a hlavne mi neproblikava monitor do zelena jako u BF3 HURAAA.
- Kyselinka
- Začátečník

- xtron
- Začátečník

tak už vím co chci na vánoce
zatím budu dál hrát BF3 a jen doufám že mi blikání nezhorší zrak
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Priznavam, ze MW3 jsem koupil, protoze muj komp neutahne Battlefield 3. Ma predchozi zkusenost s mp COD byla nejaka ta akce na steamu kdysi davno a to me k tomu dokopal synovec, mocny to cod owner. Takze Vam coderum nereknu asi nic noveho
Je to velmi imho chaoticka hra! Gameplay - preplacane mapy, neustaly face2face gunfest, porad na me mluvi jakysi rusak, ty vrtulniky a buhvijake dalsi kokotiny, ktere nikdo neovlada. Dale pomale pripojovani do her a zmatene menu s milionem polozek (classy, perky, challenge, streaky a package). A taky me prekvapilo, ze to funguje jen pod Steamem.
Ale je to taky nesmirne zabavna hra! Kill confirmed je imho nej herni mod, protoze tu frenetickou rezbu trochu zpomaluje. Leveling musim jeste vykoumat. Klobouk dolu za nizke hw naroky, moje pc to utahne v pohode na stredni detaily. Zda se, ze toho litra nebudu litovat
Statistiky budou jen na tom Elite nebo i na neofiko strankach jak to ma bfbc2?
Je to velmi imho chaoticka hra! Gameplay - preplacane mapy, neustaly face2face gunfest, porad na me mluvi jakysi rusak, ty vrtulniky a buhvijake dalsi kokotiny, ktere nikdo neovlada. Dale pomale pripojovani do her a zmatene menu s milionem polozek (classy, perky, challenge, streaky a package). A taky me prekvapilo, ze to funguje jen pod Steamem.
Ale je to taky nesmirne zabavna hra! Kill confirmed je imho nej herni mod, protoze tu frenetickou rezbu trochu zpomaluje. Leveling musim jeste vykoumat. Klobouk dolu za nizke hw naroky, moje pc to utahne v pohode na stredni detaily. Zda se, ze toho litra nebudu litovat
Statistiky budou jen na tom Elite nebo i na neofiko strankach jak to ma bfbc2?
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Talbot
- Začátečník

-
Hral niekto MP?Textury map su snad o triedu horsie ako v MW2,v dialke sa to ako keby rozmazava (AF mam na 16x,tym to nieje),mam s toho pocit ako keby som nemal full HD rozlisko 
EDIT:Tak som nasiel riesenie
http://www.overclock.net/pc-games/11627 ... r-fix.html
EDIT:Tak som nasiel riesenie
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- kupco
- Začátečník

Tak očividne kto mal rád COD4 si nájde svoje aj v COD MW3
http://www.youtube.com/watch?v=b5dsOn06 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=b5dsOn06 ... e=youtu.be
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- romzes
- Nováček

Pokud Vám to nejede v Eyefinity, zde je řešení (opravdu ten fix mete...):
http://www.widescreenfixer.org/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 01539.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/ ... 91891.png/
http://www.widescreenfixer.org/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 01539.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/9/ ... 91891.png/
Naposledy upravil(a) romzes dne stř 9. lis 2011, 10:50, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 920 2.66 @ 3.8, Gigabyte GA-EX58-UD3R, Sapphire HD6950 2GB @ HD6970, 4x2 GB DDR3-1333 Kingston, Micron, AMD Eyefinity Acer 3 x 22"
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
vyzkouseno. optimalizace super...ale... nevite nekdo zda bude nekdy jeste COD z WW2? ja nejak nemusim multak kde maj vsichni kvery s kadenci 1000 rounds per minute
... chtelo by to bolt only zase.
- zaxxon
- Začátečník

-
Drobný sekání
Zdravím, já jsem to včera nainstaloval a testuju. Mám C2D 3,0 Ghz, Ati HD 5850 a 4 GB ram, zdá se mi, že v MP to neběží úplně tak rychle jako MW2, občas je tam i drobný cuknutí, nebo seknutí, ale jen zřídka. Nevím jestli je to mým už starším Cpu, ale mám za to, že engine je stejnej jako u MW2, který mi běží více než rychle:-) tak by tam problém být snad neměl.. Taky když se hra v SP nahrává a běží na monitoru tam takový ty úvodní animace, tak se to trochu seká, ale po nahrátí levelu už hra samotná běží perfektně. Asi by to chtělo ještě nějaký patch na doladění, dělá vám to taky něco podobného? Jinak ovladače grafiky mám nejnovější.
Jinak celkem spokojenost, kalsická bezhlavá řežba...
Jinak celkem spokojenost, kalsická bezhlavá řežba...
- Kyselinka
- Začátečník

Na mojej zostave uplne bez problemov 
- Demonoid126
- Začátečník

Me to take bezi uplne super.
- durod
- Středně pokročilý

To je super,ze ti to jde super. Aspon napis na cem. Mne to na kalkulacke nejede,takze az tak super to nebudeDemonoid126 píše:Me to take bezi uplne super.
// Kdyby jsi to napsal hned, zdrzim se komentaru...
Naposledy upravil(a) durod dne stř 9. lis 2011, 14:48, celkem upraveno 1 x.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Riku
- Začátečník

Proboha to by teda bylo kdyby vám takovej odpad neběžel. Vždyť je to jen trochu upravenej engine z prvního MW. A celkově je ten engine z CoD 2 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Demonoid126
- Začátečník

durod píše:To je super,ze ti to jde super. Aspon napis na cem. Mne to na kalkulacke nejede,takze az tak super to nebudeDemonoid126 píše:Me to take bezi uplne super.
Je to super ze mi to bezi super a za to ze ti to na tve kalkulacce nebezi nemohu
AMD Phenom II X4 975 4,00GHz VGA - GIGABYTE N570SO-13I Super Overclock.
Donedavna jsem mel Sapphire HD 5850 ale tu uz maji deti na PC.
- veteran13
- Začátečník

taky se nseťežuju Athlon X2 240 @3,6GHz, Radeon HD 4650 Textury na max, detail Image na max, stíny, specular map on... bude to tak kolem 50FPS, alee aspoň to parádně vypadá(na moje PC)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- durod
- Středně pokročilý

i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Tak snad bylo jasný dopředu, že hra nebude vůbec náročná. Ten engine je hodně starej a CoD hry jsou největší mainstream dělaný aby si to zahrálo v pohodě miliony hráčů.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro