Teploty

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Teploty

Příspěvek od hunterak »

Mam dotaz pred nedavnem jsem si kupoval GTX 560ti AMP ed. od Zotacu resil jsem zde problem se zasekavanim a klesnuti na doslova 0fps. Zjistil jsem ze to dela po deseti minutach hrani zhruba. A kdyz jsem kontroloval teploty tak se ukazalo ze grafika ma pri BF3 100stupnu. Airoflow mam ve skrini dobrou vic mi to ta skrin ani nemuze dovolit mam 3xfan. 2 ve predu a jeden vzadu. Je nejaka moznost jak srazit teploty?
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Teploty

Příspěvek od PeITeeR »

Nemuzes pod ni na dno bedny polozit nejak setrne dva vetracky aby ji ofukovali ? 120\140mm ? Pripadne muzes i na ni. Proste jestli se ti takhle pripejka a neni to driverama,nebo neco spatne na karte tak vymyslet nejaky reseni..Karta by mela mit tak 90C ,na kilo by se tahle dostat nemela.
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

U gtx 560 ti se to má tak, že při 98 °C se snižuje frekvence, což je ten důvod proč se ti to seká.
Napiš sem co máš za skříň...
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

mam skrin Thelmartake StrikeMX. A zkousel jsem dat pod to jeden 120mm vetracek vubec to nepomohlo.
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Tedy tedy grafiku i cpu máš na defaultní nastavení, nebo jsi něco taktoval?
Jinak skříň je celem v poho...
just
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od just »

Skus tam dat ten fan z boku...
Edicie AMP su uz taktovane vyrobcom,ak si ju este taktoval aj ty tak daj frekvencie na default...
Ak to nepomoze tak by som skusil ten chladic dat dole a prepastovat to nanovo...
Naposledy upravil(a) just dne úte 8. lis 2011, 22:54, celkem upraveno 1 x.
MB: ASUS Maximus IX Hero (Intel Z270) CPU: Intel Core i7-6700K CPU Cooler: NZXT Kraken X62 RAM: 16 GB Kit Kingston HyperX Predator @ 3333 MHz VGA: ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080Ti 11GB SSD: Samsung 970 PRO 512 GB SSD 2: Samsung 960 EVO 250 GB HDD: Western Digital Red 14 TB ODD: LG BD-RE BH16NS55 Audio: Creative Sound Blaster ZXR + Magnat MA 900 + Sonus Faber Sonetto V + Aune X7s + Focal Clear Mg PSU: Seasonic Prime SSR-650TD 80 Plus Titanium Case: be quiet! Dark Base 900 Silver LCD: ASUS MX32VQ Mouse: Logitech MX Master + Razer Destructor White Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard K740 CZ OS: Windows 7 Ultimate 64 SP1
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

Jako to ze jsi pod ni pleskl jeden vetracek...co takhle trochu peclivosti a dukladnosti :!: :?:
Neverim ze se vysledek se nedostavil,byt jen minimalni.Chce to teda vetracky s poradnym prutokem a hlavne aby foukali spravnym smerem :) A jak jsem rekl ,muzes dat fany i na jeji horni stranu,mel jsem takhle dva 80mm na svoji 6850.
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Na takovyhle sachovani kaslu menim ji za HD 6950 Dirt Ed. 2GB
just
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od just »

hunterak píše:Na takovyhle sachovani kaslu menim ji za HD 6950 Dirt Ed. 2GB
No ked mas na to prachy tak kludne...
Lebo ked si tu kartu netaktoval a uz od vyrobcu ma take teploty tak si myslim,ze neni vsetko OK...
Ked tak reklamacia...
MB: ASUS Maximus IX Hero (Intel Z270) CPU: Intel Core i7-6700K CPU Cooler: NZXT Kraken X62 RAM: 16 GB Kit Kingston HyperX Predator @ 3333 MHz VGA: ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080Ti 11GB SSD: Samsung 970 PRO 512 GB SSD 2: Samsung 960 EVO 250 GB HDD: Western Digital Red 14 TB ODD: LG BD-RE BH16NS55 Audio: Creative Sound Blaster ZXR + Magnat MA 900 + Sonus Faber Sonetto V + Aune X7s + Focal Clear Mg PSU: Seasonic Prime SSR-650TD 80 Plus Titanium Case: be quiet! Dark Base 900 Silver LCD: ASUS MX32VQ Mouse: Logitech MX Master + Razer Destructor White Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard K740 CZ OS: Windows 7 Ultimate 64 SP1
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

hunterak píše:Na takovyhle sachovani kaslu menim ji za HD 6950 Dirt Ed. 2GB
To je slovo chlapa.Ale zase nic moc vyber.Vzal bych radeji verzi od Gigabyte nebo Asus ,pripadne MSI.
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Just. Cenovy rozdil je asi 300Kc na alfa compu tak si to doplatim. Je mozny ze tam neni neco v poradku mozna teplovodiva pasta chybi ,ale ja se tim zabejvat nechci chci si jen poradne zahrat.Me se zda ten Sapphire ok. Hlavne kdyz bude slapat tak jak ma. Uz se tim nechci zabejvat zahltil jsem jen kvuli tomu behem par dni cely forum
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

Jen nasadim brouka do hlavy ohledne vyberu 6950
Brouk
Ale jsou to jen 1GB verze no..
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

PeITeeR píše:Ale zase nic moc vyber.Vzal bych radeji verzi od Gigabyte nebo Asus ,pripadne MSI.
dovod ?
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

rbclass píše:
PeITeeR píše:Ale zase nic moc vyber.Vzal bych radeji verzi od Gigabyte nebo Asus ,pripadne MSI.
dovod ?
Osvedcena kvalita a zpracovani.V Pripade Gigabyte dokonce Windforce 3x ~ zarucene kvalitni chlazeni.Viz prvni prispekvek tazatele.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Saphire je jeden z naj vyrobcov ati kariet, uz dlhorocne vyraba len AMD karty nic viac..aj to o niecom svedci..
konkretne ta dirt edicia si mozes recenzie mrknut tu http://www.testseek.com/computers/graph ... 31a5e.html ..takze si neplet prosim ta tvoje dojmy so skutocnostou :wink:
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

deleted
Ano,to je tvůj nazor.
Naposledy upravil(a) PeITeeR dne stř 9. lis 2011, 14:53, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Co se tyce R6950 ,tak tam neni tolik problemu jako s GTX560Ti (teda pokud je nebudete odemykat) a daji se tam dat vsechny znacky. Sapphire je hodne kvalitni a u AMD bych osobne preferoval prave jeho neb RMA ma jednu z nejnizsich.
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hunterak »

Mno ja mam od sapphiru HD 5830 a nikdy s ni nebyl problem jen jsem to chtel vymenit za neco co by lip zvladalo BF3
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“