Nastaveni graf.vystupu na default

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
rybyf
Nováček
Nováček

Nastaveni graf.vystupu na default

Příspěvek od rybyf »

Zdravim, mam problem s vystupom na Radeone HD2600XT.Potreboval som na druhy DVI vystup zapojit projektor, obycajne win ovladace mi nedovolili mat zaroven vystup na monitor aj projektor,tak som nainstaloval CCC, a tam vystup normalne prepol,aby fungoval zaroven na projektor aj monitor.Problem nastal,ked som projektor odpojil, vystup v CCC som prepol naspat na monitor, ale po restarte obraz na monitor nenabehol, aj klasicke win nastavenie po prepnuti nic nezmenilo.V safe mode je vsetko OK,ale nedari sa mi tam spustit CCC,kedze neustale vyhadzuje error.OS je Win 7.Je nejako mozne uplne "zresetovat" vystupy,aby to opat fungovalo ako pred tym(cize staci iba na normalny monitor)?Dakujem
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Nastaveni graf.vystupu na default

Příspěvek od Mirek E. »

V nouzovém režimu odinstaluj ovladače a CCC, potom klasicky najeď do Windows, stáhni aktuální balík ovladačů již zahrnující CCC, nainstaluj a mělo by to už normálně fungovat.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
rybyf
Nováček
Nováček

Příspěvek od rybyf »

Dakujem za odpoved,kedze CCC hlasi chybu pri odinstalovani, bude asi nutne ich odstranit nejako "natvrdo". Zvladne to aj obycajny CCleaner,ci treba nejaky specialny software na odstranenie ovladacov?
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Zkus Driver Sweeper, měl by to zvládnout. Pozor, ať si tím programem neodinstaluješ i nějaké další ovladače.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“