Omezený účet W7 Starter

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
LukášST
Začátečník
Začátečník

Omezený účet W7 Starter

Příspěvek od LukášST »

Zdravím,
spolužák má netbooka s W7 starter, ale bohužel má omezenej účet a nemůže nic instalovat, připojit se na wifi, zkrátka jen prohlížet internet...
Chtěl bych se zeptat, zda existuje možnost, jak tohle obejít, kromě úplný přeinstalace systému.
Jestli by pomohlo například toto, ale v 1. metodě je spustit jako admin :( což on nemůže...
http://www.sevenforums.com/tutorials/13 ... puter.html

Díky za cenné rady..

edit: nebo nějaká rada jak změnit heslo admina ?
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Omezený účet W7 Starter

Příspěvek od muliku »

O tom win7 Starter jsou - nic na nich nemůžeš dělat. Takže tady opravdu jen přeinstalovat systém na lepší :) třeba Home Premium nejsou zas tak drahý...
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

To ani kdybych měl admin heslo ???
A tím i administrátorský práva?
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Já jsem nikdy Starter nepoužíval tak nevim, ale co vim je, že tě to prostě nenechá nic udělat a musíš si koupit něco lepšího. Ale nějaký ty věci s adminem by asi nepomohli
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

To je divný.. V tom kompu jsou dva účty.. jeden "admin" a druhej "uživatel". a uživatel nemůže nic nainstalovat protože to chce heslo admina. zkrátka je to jen omezenej účet. Proto řeším, zda se dá nějak dostat na ten účet admina, kterej bude podle mě plně funkční, jelikož je tam nějakej SW doinstalován :)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Da. Resilo se to tu uz asi milionkrat...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

:oops: tak to sorry, ale nenašel jsem... jdu hledat dál..

//edit: projel jsem všech 15stránek tohoto vlákna a nic kloudnějšího než toto
http://www.sevenforums.com/tutorials/50 ... sable.html
a toto
Offline NT Password & Registry Editor nic?
jsem nenašel.
Zítra to u kolegy zkusím, ale řekl bych, že u první možnosti mi dvě ze tří nepůjdou a jestli půjde ta jedna, jsem zvědavej.
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nebo Trinity rescue kit, prijde mi o neco lepsi nez OPhcrack

Umi povolit hlavniho admina, pripadne vyresetovat hesla.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

muliku píše:O tom win7 Starter jsou - nic na nich nemůžeš dělat. Takže tady opravdu jen přeinstalovat systém na lepší :)
To je ale totální blbost :wink: Sám mám Startery na netbooku a jediné 2 opravdu omezující věci pro normálního uživatele jsou, že nemůžeš normální cestou změnit tapetu a nemají Aero. Pak jsem ještě přišel na to, že nemůžeš "rozšířit" plochu na 2 monitory (resp. buď jen monitor, jen projektor a nebo duplikovat monitor na projektor) Ale tím veškeré viditelné změny asi tak končí.

Já právě přeinstaloval na Home Premium (mám krabicovku). Je fajn, že si můžeš kliknout pravým tlačítkem na obrázek a nastavit jako tapetu, aero je taky fajn, ale výdrž na baterku se mi zkrátila asi tak o 3(!) hodiny.. Takže zrovna teď jdu přeinstalovávat zpět na Startery...

// Ale žádný omezený účet jsem naštěstí neměl 8-)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Mate nekdo vyzkousenej ophcrack na win7? Na XP najde skoro vzdy, na Vistach nekdy, ale na sedmickach mi zatim nikdy heslo nenasel
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“