PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- opilejpes
- Žlutá karta

-
Re: PROJEKTORY
btw pokud jde o vzdalenost od platna,, muze byt cokoli. mam cca 10 m prostoru pred platnem:D
- naar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm do baru predpokladam ze tusis ze kour tomu nedela vubec dobre?..
R.I.P. Rest In Pain
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DO hospody apod se prave hodi DLP technologie protoze je bez udrzbova. Co se tyce vzdalenosti od platna cim blize tim lepe protoze kdyz ti budou lidi chodit pred projektorem budou vrhat stin na platno. Podle me je to asi idealni volba pro tebe.
- aquat
- Nováček

-
Ahoj, plánuji si k vánocům koupit projektor a chtěl bych se zeptat jestli je viditelnej rozdíl mezi BENQ W710ST a zde doporučuvaný Epson EH-TW3200 který je však o 9K držší. Promítat budu ve tmě na vzdálenost cca 4m, hlavně filmy, možný i hry. Nemáš možnost udělat srouvnávací foto Stratosi? Díky
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ono porovnavas neporovnatelne.
TW3200 je ciste FULL HD projektor na domaci kino.
W710ST je spise viceucelovy 720p projektor jak na projekci filmu/her doma tak i na prezentace a projekci v horsich podmínkach (hospody/restaurace apod.)
Na TW3200 uz recenei vysla pred 14 dnama na DDworldu a W710ST vyjde zhruba do 14 dnu jeste musim otestovat 3D projekci (bryle mi dorazi snad uz tohle pondeli)
TW3200 je ciste FULL HD projektor na domaci kino.
W710ST je spise viceucelovy 720p projektor jak na projekci filmu/her doma tak i na prezentace a projekci v horsich podmínkach (hospody/restaurace apod.)
Na TW3200 uz recenei vysla pred 14 dnama na DDworldu a W710ST vyjde zhruba do 14 dnu jeste musim otestovat 3D projekci (bryle mi dorazi snad uz tohle pondeli)
- aquat
- Nováček

-
A máš možnost udělat ještě srovnávací foto toho W710ST s EH-TW3200? Hodmě mě to zajímá. Hledal jsem i v pujčovnách, že bych si to zkusil sám porovnat, ale zatím jsem nebyl uspěšný. Kdyby někdo věděl kde se dají pronajmout budu vděčný.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak rikam porovnavas neporovnatelne, ty projektory si svym zamerenim i parametrama vubec nekonkuruji.
- aquat
- Nováček

-
Papírově ano, ale mě šlo o to jestli když si porovnám obraz, tak si řeknu: rozdíl je jasně vidět na první pohled, vyplatí se mi připlatit nebo rozdíly musím hledat a nevyplatí se mi to. O to mi jde.
- michkre
- Nováček

-
Cau Stratosi,neplanujes recenzi na EPSON EH-TW5900 3D? jaky je rozdil proti TW 3200,kromne 3D?A jeste nevis jak a jestli vubec klesaji ceny lamp,kdyz koupim projektor ted,ted stoji lampa cca 8000,kolik bude stat za 2-3 roky,bude tam rozdil,nebo se ceny lamp drzi.Dik za odpoved
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rozdil mezi 720p a 1080p poznas na prvni pohled, kort pri velke uhlpricce. Tj pokud chces projektor na FULL HD filmy o velke uhlopricce urcite si priplat na 1080p projektor.aquat píše:Papírově ano, ale mě šlo o to jestli když si porovnám obraz, tak si řeknu: rozdíl je jasně vidět na první pohled, vyplatí se mi připlatit nebo rozdíly musím hledat a nevyplatí se mi to. O to mi jde.
Zatim nic takoveho neplanuji, Tyhle 3D projektory jsem uz rozebiral primo s lidma Epsonu na letosnim Home Cinema 2011 v Praze a bylo mi receno ze 2D obraz nedosahuje zdaleka kvalit ciselne "horsiho" TW5000 apod. Tj ttyo projektory doporucuji pouze lidem co opravud chtej 3D obraz. Na 2D obraz je lepsi koupit ciste 2D projektor.michkre píše:Cau Stratosi,neplanujes recenzi na EPSON EH-TW5900 3D? jaky je rozdil proti TW 3200,kromne 3D?A jeste nevis jak a jestli vubec klesaji ceny lamp,kdyz koupim projektor ted,ted stoji lampa cca 8000,kolik bude stat za 2-3 roky,bude tam rozdil,nebo se ceny lamp drzi.Dik za odpoved
Hlavne tyto projektory pouzivaji aktivni "blikaci" 3D coz 90% lidi dost vadi tj podle me nepouzitelne. Tedka budu delat recenzi na Polarizacni "pasivni" 3D LED Televizi od LG a muzu ti rict ze to je bomba 3D, zadne blikani, zadne paleni oci apod...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mala ochutnavka z Tiskové konference BenQ u prilezitosti 10 letého výročí firmy. Můžete se brzy těšit na recenzi 2 novinek z řad projektorů na které mám přislíbeno zapujčení jako první v ČR 

http://www.ddworld.cz/aktuality/perifer ... 9A+hlas%21

http://www.ddworld.cz/aktuality/perifer ... 9A+hlas%21
Naposledy upravil(a) Stratos dne pát 25. lis 2011, 19:28, celkem upraveno 1 x.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak dalsi test z oboru HIFI reproduktoru budu delat na skvele regálovky Tannoy Revolution Signature DC6

dneska mi dorazily tj behem Prosince se muzete tesit na test. Dalsi test bude asi na centr z teto stejne rady ktery uz mam take prislibeny na test...

dneska mi dorazily tj behem Prosince se muzete tesit na test. Dalsi test bude asi na centr z teto stejne rady ktery uz mam take prislibeny na test...
- berka
- Nováček

-
Tak mi dosel projektor Epson tw 3200/ale jeste ho muzu vratit/
Chtel jsem koupit tw 4400 ,ale jelikoz jsem stravil par tydnu po operaci v nemocnici ,tak ho bohuzel vyprodali a uz jsem ho nesehnal.
Nejsem nejaky velky fanda domaciho kina ,Ma sestava se skladala prevazne na poslech hifi komponetu sterea .
Rodina mne k tomu tak trochu dokopala .
Proto pribyla sestava . Av predzesilovac ONKYO PR 886
Koncovy zesilovac ARCAM P 7
REprosostavy Od JBL
Jelikoz mi to cas na nemoci dovolil tak jsem vyskousel par hdmi kabelu/vyhoda vraceni do 14 dnu / a zanechal jsem si HDMI Sony DLC 1,4 100...Dosti pomohl pri zlepseni kontrastu a cerne EPsonu.
Pouzil jsem na zlepsení obrazu projektoru zarizeni pro poslech sterea/Filtr site,sitove kabely ,odel.trafo/ Obraz se znovu zlepsil
Po vsech upravach jsem si pustil par mych vyvolenych filmu
plusy ----nadherne barvy a ta velikost obrazu ,,to je fakt mozna lepsi jak v kine/ to vas opravdu dostane
minusy ....Ta cerna ?? horsi detaily ve stinu ale za ty penize
Muj tak trocha neposlech KINA se zmenil k lepsimu
Zatim Mam doma Platno DRAPER LUMA
Tady muze byt problem ,nemam skusesenosti s platny
Nemuzu mit moc siroke platno ,jelikoz rozmistení a velikost prednich repro mi to nedovoli..
max sirka platna 2 m
Jestli mate lepsi vhodne platno pro tento projektor ,diky za radu
Chtel jsem koupit tw 4400 ,ale jelikoz jsem stravil par tydnu po operaci v nemocnici ,tak ho bohuzel vyprodali a uz jsem ho nesehnal.
Nejsem nejaky velky fanda domaciho kina ,Ma sestava se skladala prevazne na poslech hifi komponetu sterea .
Rodina mne k tomu tak trochu dokopala .
Proto pribyla sestava . Av predzesilovac ONKYO PR 886
Koncovy zesilovac ARCAM P 7
REprosostavy Od JBL
Jelikoz mi to cas na nemoci dovolil tak jsem vyskousel par hdmi kabelu/vyhoda vraceni do 14 dnu / a zanechal jsem si HDMI Sony DLC 1,4 100...Dosti pomohl pri zlepseni kontrastu a cerne EPsonu.
Pouzil jsem na zlepsení obrazu projektoru zarizeni pro poslech sterea/Filtr site,sitove kabely ,odel.trafo/ Obraz se znovu zlepsil
Po vsech upravach jsem si pustil par mych vyvolenych filmu
plusy ----nadherne barvy a ta velikost obrazu ,,to je fakt mozna lepsi jak v kine/ to vas opravdu dostane
minusy ....Ta cerna ?? horsi detaily ve stinu ale za ty penize
Muj tak trocha neposlech KINA se zmenil k lepsimu
Zatim Mam doma Platno DRAPER LUMA
Tady muze byt problem ,nemam skusesenosti s platny
Nemuzu mit moc siroke platno ,jelikoz rozmistení a velikost prednich repro mi to nedovoli..
max sirka platna 2 m
Jestli mate lepsi vhodne platno pro tento projektor ,diky za radu
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je pravda ze kdyz chce clovek dobrou cernou tak jedine Deeb Black ale to je cenove uz hodne vejs (proto taky Epson vzdy tyto modely disponujici touto technologii delal v cernem sasi aby to bylo hned poznat
.
Jinak repro mas jenom stereo nebo 5.1? prece jenom na kino stereo opravdu nestaci to uz jsem zjistil celkem davno. Tedka mam doma Kompletni sadu Tannoy Revolution Signature DC6 a musim rict ze zvuk je fenomenalni, kam se hrabe nake kino pisnici se certifikaci THX apod..
co se tyce platen neni od veci s projektorem zajit do nejakeho studia a vyskouset si tam projektor na vicero druhů platna pokud to dane studio umoznuje. Ja osobne mam Da_lite ale po novem roce chci prejti na motorem pohanene platno mozna i zabudovane do podhledu takze taky budu asi dlouho resit dilema jakou zvolim nakonec znacku...
Jinak repro mas jenom stereo nebo 5.1? prece jenom na kino stereo opravdu nestaci to uz jsem zjistil celkem davno. Tedka mam doma Kompletni sadu Tannoy Revolution Signature DC6 a musim rict ze zvuk je fenomenalni, kam se hrabe nake kino pisnici se certifikaci THX apod..
co se tyce platen neni od veci s projektorem zajit do nejakeho studia a vyskouset si tam projektor na vicero druhů platna pokud to dane studio umoznuje. Ja osobne mam Da_lite ale po novem roce chci prejti na motorem pohanene platno mozna i zabudovane do podhledu takze taky budu asi dlouho resit dilema jakou zvolim nakonec znacku...
- aquat
- Nováček

-
Ahoj, chci se zeptat kdy přibližně bude recenze na BENQ W710ST? Psal si že bude do 26.11, ale zatím nic. Díky
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hotova je uz 14 dni cekam na to az to Stach vyda nak se s tim flaka
. Dneska ho zaurguju sliboval to na tento tyden (prej je tedka prehrsel clanku/testu a snazi se to davat aby byl kazdej den jeden)...
edit: tak zitra to vyjde
edit: tak zitra to vyjde
- p0l0us
- Nováček

-
Tenhle ale deep-black nema ne ?Stratos píše:je pravda ze kdyz chce clovek dobrou cernou tak jedine Deeb Black ale to je cenove uz hodne vejs (proto taky Epson vzdy tyto modely disponujici touto technologii delal v cernem sasi aby to bylo hned poznat.
http://www.alza.cz/epson-eh-tw6000-3d-d266543.htm
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
https://neon.epson-europe.com/cz/cs/cor ... /tab/specs
o deep black ani zminka, ono je to 3D projektor kde sou priority a penize proinvestovane jinam. Treba tento model v klasickem 2D obraze nesaha ani po kotniky byvalemu TW5500 nebo TW5000. COz mi uz potvrdilo hodne lidi primo z Epsonu. Je to proste jenom lepsi 3D projektor nic vic, kdo se bude koukat valnou vetsinu casu na 2D filmy nema to smysl a akorat se ochudis na kvalite obrazu barev apod...
projektor je taky dosti hlucny protoze ma mensi sasi kde se setrilo kde se mohlo, lampa musi bejt totalne presvicena aby vykompenzovala ten ubytek jasu pri pouziti aktivni technologie tudis proto ta vyssi hlucnost (projektor se vice zahriva). Ja si na 3D filmy tedka koupil 3D LED telku od LG s pasivni technologii a uz bych se do aktivu nikdy v zivote nepustil je to hnus pro oci i mozek..
o deep black ani zminka, ono je to 3D projektor kde sou priority a penize proinvestovane jinam. Treba tento model v klasickem 2D obraze nesaha ani po kotniky byvalemu TW5500 nebo TW5000. COz mi uz potvrdilo hodne lidi primo z Epsonu. Je to proste jenom lepsi 3D projektor nic vic, kdo se bude koukat valnou vetsinu casu na 2D filmy nema to smysl a akorat se ochudis na kvalite obrazu barev apod...
projektor je taky dosti hlucny protoze ma mensi sasi kde se setrilo kde se mohlo, lampa musi bejt totalne presvicena aby vykompenzovala ten ubytek jasu pri pouziti aktivni technologie tudis proto ta vyssi hlucnost (projektor se vice zahriva). Ja si na 3D filmy tedka koupil 3D LED telku od LG s pasivni technologii a uz bych se do aktivu nikdy v zivote nepustil je to hnus pro oci i mozek..
- p0l0us
- Nováček

-
O tom nepochybuji, nicmene je to cerny model bez deep-black. Takze neni pravidlem ze cerny = top jak jsi psal.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
u vsech modelovych rad predtim to tak pravidlem bylo. tj TW1000/TW2000/TW5000/TW5500 u nove modelove rady je to asi disajnovka protoze bílej projektor neni moc cool