HDD svítí, PC nereaguje

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
DieselMiki
Nováček
Nováček

HDD svítí, PC nereaguje

Příspěvek od DieselMiki »

Zdravím mám takový problém. Když zapnu počítač, tak vše jede oka dokud se nepřihlásím do svého profilu. Přihlásím se, pár sekund jede vše oka a pak najednou nejde nic. Nejde na nic kliknout, nejde ani spustit správce úloh, myš se ale pohybuje. A po pár minutách se počítač restartuje. Minulý týden v neděli jsem ho vypínal, vše jelo a teď v pátek sem přijel a najednou to nejde.

Pak mám ještě jeden problém a to, že mi svítí dioda na bedně. Spustím PC dioda svítí, bliká prostě jako vždy, přihlásím se do profilu a už jen svítí. Furt svítí. Jak sem psal nahoře, včera sem přijel a objevily se tyto problémy, ale přitom když sem ho minulou neděli vypínal jelo vše oka. Nevím, ale možná tyto 2 problémy spolu souvisí.

PC sestava:
Procesor: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86 GHz
Základní deska: Model P5LD2-SE
RAM: Typ DDR2, 1024 MB
Grafická karta: RADEON X1600 Series

Prosím moc o radu, která by to vyřešila. Předem děkuji.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: HDD svítí, PC nereaguje

Příspěvek od Alfajk »

pokud muzes,nejjednodusi reseni bude reinstal systemu aby se vyloucila HW zavada,pokud nemuzes,projet disk pres HDtune a vloz sem smart
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“