The Elder Scrolls V: Skyrim - Technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Riku »

Ukaž mi hru která má tak velkej svět a vypadá aspoň z poloviny tak dobře?
Nikdo netvrdí že to je technickej zázrak, ale pořád se mi ta grafika líbí víc než u BF3 nebo Crysis 2.. sice maj super technologie, který ale stejně jsou sotva vidět pokud je nezkoumáš lupou. A navíc jsou to koridorovky
Naposledy upravil(a) Riku dne ned 13. lis 2011, 15:05, celkem upraveno 3 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Metaller
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Metaller »

ale on je jen nasranej že to stěží spustí na low :D klid
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Tak na LOW ani ne jedu to na ULTRA
Třeba ARMA 2 nebo Just Cause 2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Weightlifter píše:Ale já myslel že fora jsou od toho aby se o tom diskutovalo, já normálně nekritizuju, ale prostě nechápu co na té grafice tady vidíte. Netvrdím že je ta hra špatná, ale po technické stránce je to bída to je vše
Buď si troll, a provokuješ protože máš rád když se ti ostatní věnují, a nebo jsi blbec, protože dokola jak kolovrátek opakuješ v každém threadu to samé, tady i na doupěti (dalo by se to shrnout pod "to nevypadá jako Crysis!").
Každopádně je to otravné. Když se ti to nelíbí, tak to nehraj, nemusíš se ale dokola opakovat.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Semo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Semo »

Weightlifter píše:Ale já myslel že fora jsou od toho aby se o tom diskutovalo, já normálně nekritizuju, ale prostě nechápu co na té grafice tady vidíte. Netvrdím že je ta hra špatná, ale po technické stránce je to bída to je vše
ze je to podle tebe "po technické stránce je to bída" beru,
ale ve vysledku je to uplne dostacujici.

vytvarna stranka dohani sem tam textury v nizsim rozliseni. a to je pro me daleko dulezitejsi.

to jsou zase nazory tipu: jak muze nejaka hra dostat 10/10, kdyz pampeliska na tamhlete louce 153m severne od hradu ma vyblitou texturu....

CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

No zatím se tu chováš jako blbec, já tu jen píšu věci co mi na té hře vadí a na myš se tak trochu zapomělo. O Diablu jsem tu vůbec nemluvil tam je grafika slabá, ale nároky jsou normální ne jak tady
Semo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Semo »

technicka stranka hry se resi vedle
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=176979
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

On to tam někdo brzy přesune.
O diablu jsi psal o několik postů nahoru. Ty inteligente :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Metaller
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Metaller »

už ho nechte, to je takovej ten typ člověka, kterýmu vadí uplně všechno a je věčně na*ranej ;-)
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Riku píše:On to tam někdo brzy přesune.
O diablu jsi psal o několik postů nahoru. Ty inteligente :lol:
Ukaž kde přesně jsem psal o grafice v Diablu a srovnával to s tím?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Udelal sem velky srovnani mezi nastavenima.
Z leva to je-Ten plnej sharpen mod bez FXAA(takhle to hraju)/50%sharpen mod bez FXAA/Bez sharpen modu+FXAA zapnuto(takhle vypada hra normalne na max)/Bez sharpen FXAA vypnuto.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Zda se mi, ze hra je strasne zamlzena/rozmazana bez sharpen modu..
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 13. lis 2011, 17:35, celkem upraveno 1 x.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ten plnej sharpen se mi zdá až moc ostrej, hrozně kontrastní okraje všeho atd. Z toho by mě asi boleli oči :) Na 50% se mi to zdá akorát.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Ten úplně napravo vypadá nejlíp
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

HEAD píše:...
So znizenou ostrostou to je celkom ok. Ale bohuzial ten mod pouziva rovnaky subor s FPS limiterom(d3d9.dll). A ten lag bez neho neznesiem...
Skoda..
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Bumblebee
Nováček
Nováček

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - Technická stránka hry

Příspěvek od Bumblebee »

Nevíte někdo jak zapnout aby se renderovali stíny i na trávu? Žádnej takovej tweak jsem na netu nenašel
jen tohle, celkem dost to vylepší celkovej vzhled krajiny
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... le-tweaks/
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

weightlifter - piš prosím tě ty svoje výblitky do threadu o technické stránce hry a nekaž toto fórum ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Vyblitky píšete vy, protože se tu už mluví o něčem jiném a vy pořád reagujete na moje příspěvky o stránku zpátky, takže se zamyslete
DenyCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DenyCZ »

Skvělá hra. určitě si jí koupím. Za takovouhle dobrou hru převe musíme nějak odměnit vývojáře že ? :)
DenyCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DenyCZ »

Ale dejte si bacha. Četl jsem že Steam napadli Hackeři a kradou bankovní účty myslím ;)
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - Technická stránka hry

Příspěvek od ThomasVT »

...abych se vlastne taky podelil, tak na mym PC (v popisku) krome CPU, ten tika na 3.6ghz mi skyrim jede na 27-100 fps (nejcastejc kolem 50-60) 1280x1024 (v launcheru na High)... takze spokojenost...
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“