Dobrý den,
vlastním notebook hp pavilion6799ec a zničehonic mě vypadává webkamera, notebook jsem nerozebíral, když posunu víkem tak vypadne webcamera a je následována zvukem jako když vytáhnete USB, když posunu zase víkem dopředu tak se znovu připojí a funguje.
Mám ntb rozebrat a podívat se jestli nedošlo k nějakému výpadku nebo posunu kabelu, nebylo to tady už řešeno? pokud ano tak se omlouvám za příspěvek.
Díky předem.
Web kamera u hp
Moderátor: Don
- toman1
- Nováček
-
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Web kamera u hp
if je notebook v záruce tak bych ho reklamoval páč můžeš porušit nějakou plombu a budeš bez záruky. Pokud už není tak bych ho rozebral. Někde tam bude špatný kontakt.
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- toman1
- Nováček
-
Re: Web kamera u hp
NTB mam uz 3roky takze je po reklamaci, problem jsem nenasel jen jsem nejak debilne neco zapojil takze jsem si pokazil tlacitko pro start PC a repraky, nastesti se mi na to ma znamej podivat co se v noteboocich vyzna tak vyresi snad jak webku tak ty repraky.